💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 844
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Най-новият клип за новия сезон. Simple Smile

https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/812677066898285

# 1 081
Леле, този на 22-рата секунда се претрепá

# 1 082
Никой не може да се пребие по- качествено в ИВ от онази грАничната.
Само като се сетя, хем започвам да се смея с глас, хем усещам истинска физическа болка.

# 1 083
Леле, този на 22-рата секунда се претрепá
Или тая Wink

# 1 084
От мен може да разчитате за документиране на подвизите на "Амазонките", "Гладиаторите" и "Старейшините" през сезона.
Откровено казано, очаквам да ми е по-интересно, отколкото ми беше през сезона на Сървайвър ( който догледах до голяма степен насила) и да се посмеем от сърце на това как и кого ще направят на маймунка от Продукцията Simple Smile

# 1 085
  • София
Ауткаста

# 1 086
Ванка, има няколко дето нз как си си ги измислил, но иначе добро видео. Гледам даже някои участници са ти го коментирали Grinning Съмнява ме, че тази година някои от тях може да изяде дръвцето от продукцията, не са си чели добре договорите ....

# 1 087
О, Ковид, значи трябва да бъдем нащрек за новите Мирелки и Викита. 🤣

# 1 088
Ванка, има няколко дето нз как си си ги измислил, но иначе добро видео. Гледам даже някои участници са ти го коментирали Grinning Съмнява ме, че тази година някои от тях може да изяде дръвцето от продукцията, не са си чели добре договорите ....
Да, да, някои са ми стреляне на посоки в тъмното.
Дори за малко да сложа един от продукцията, но се усетих навреме.

Като цяло очаквам догодина да им сложат клауза в договорите да не се следват и тогава ако нямаме някой като теб - увисваме (не че искам да им подсказвам).
Да не говорим, че поне едно 6-7 човека днес си споделиха последния трейлър с 32та човека.

Иначе не знам дали аз не мога да го открия или са махнали трейлъра с играчите, който съм качил във видеото? Дали не са усетили, че са си издали хората твърде много?

# 1 089
  • софия
Ванка, мерси за новото видео. С глас се смях на представянето на Румен Радев. Как рязко започна с химна.😀😀😀

# 1 090
otcast, благодаря за видеото. Наистина ме настрои за любимото ми предаване.

# 1 091
otcast, благодаря за видеото. Наистина ме настрои за любимото ми предаване.
Къде е това видео?

# 1 092
  • София
Пет коментара нагоре, в поста на Дяволо. И на мен ми хареса видеото, да, имена се въртят отдавна, но така с видеа към тях беше като визитки. 😁

# 1 093
Пет коментара нагоре, в поста на Дяволо. И на мен ми хареса видеото, да, имена се въртят отдавна, но така с видеа към тях беше като визитки. 😁
Оф, сега го видях...
С интерес го изгледах и очаквам с нетърпение да започне новия сезон.

# 1 094
otcast, страхотно видео.
Благодаря! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт