💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 854
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Другата България
И аз благодаря, въпреки, че го гледах на части и половината не ги запомних.
Но продължавам да не съм обнадеждена с толкова “кифли“ и мачовци с претенции.
То модели, то участници във фолкхитове, бивши на настоящи....
Поне сеири ще има със сигурност.

# 1 096
Съмнява ме, че тази година някои от тях може да изяде дръвцето от продукцията, не са си чели добре договорите ....

Като цяло очаквам догодина да им сложат клауза в договорите да не се следват

Ааа, сакън! Нека се следват, иначе с пълно затъмнение няма да шумим около предаването още преди да е започнало. Пък и после в темата със спойлерите. С такава телевизионна скука лятото нещо трябва да ни крепи любопитството 😆

# 1 097
  • София
СлаБе, подготвяй бидоните с кафе Grinning Ще се лее от ранни зори.

# 1 098
Да, да, някои са ми стреляне на посоки в тъмното.
Дори за малко да сложа един от продукцията, но се усетих навреме.

Като цяло очаквам догодина да им сложат клауза в договорите да не се следват и тогава ако нямаме някой като теб - увисваме (не че искам да им подсказвам).
Да не говорим, че поне едно 6-7 човека днес си споделиха последния трейлър с 32та човека.

Иначе не знам дали аз не мога да го открия или са махнали трейлъра с играчите, който съм качил във видеото? Дали не са усетили, че са си издали хората твърде много?

То не е голям проблем разкриването на участниците даже се засилва интереса предварително по този начин, хората се ангажират с предването. Така, че в договорите това за следването няма да го засегнат гаранция, те даже ги стимурлират да започнат да си развиват социалните мрежи. След всеки епизод им се пращат индивидуално снимки, от които да си изберат и да качат в социалнит, не може да си качват каквото си искат по темата...

# 1 099
  • София
Остана малко повече от една седмица до старта на новия сезон. Днес би трябвало да е последния снимачен ден.
Пускам трети ъпдейт на инфото събирано от всички възможни места.

Ето и пълния списък на всички замесени имена за участие наредени в три групи според шанса наистина да участват, като аз лично категорично изключвам участието на Виктор Стоянов и Ивет Горанова за които толкова се изписа. Мисля, че вече никой и не ги спряга за участници освен кликбейт жълтите сайтове.

Общият брой участници ще са 32, официално обявено от НОВА!

Племена / Участници / Разпределение по племена (последното е за шоу, сигурно няма да позная и 30/40% от хората по племена)

ВАЖНО:
Няма спойлери за разформировано племе или елиминирани участници!
🙂

Племена
Скрит текст:
Жълтите ще са Амазонки - племе съставено само от жени

Червените ще са Гладиатори - племе съставено само от мъже

Сините ще са Старейшини - племе съставено от мъже и жени и според мен тук ще има повече хора с житейски опит и над 30 години.

Изгубени - това ще е тайното племе този сезон. Дали ще са като Резервите обаче? Малко се съмнявам. По-скоро ще си е истинско племе, но откъснато от другите. И в трите основни племена няма да знаят за неговото участие в играта. Или поне ще се правят, че не знаят...
Участниците в това племе сигурно ще видят люти битки помежду си и няколко оцелели ще се присъединят към някое от основните три племена на по-късен етап
На мен много ми се искаше този сезон да видим нещо ново, а не точно това. Но ще видим как ще го формулират и изиграят.

Участници
Скрит текст:
Първо тези които почти сигурно няма да участват (около 10 / макс 20% шанс да участват):

Атанас Колев - професионален баскетболист, финалист в X Factor България и победител във ВИП Брадър 2018 (Женско царство)
около 60% шанс да участва (или 50 на 50)

Димитър Леков - европейски шампион по културизъм

Валентин Петров - Културист ; персонален фитнес треньор и мотиватор

Под въпрос (50 на 50)

Кристиан Кирилов - бодибилдър, певец и актьор ; станал известен от София ден и нощ ; гадже на Денислава

Радосвета Симеонова - маратонец на пресечени терени ; има трофеи в спортното ходене ; занимава се и с фитнес

''Сигурни'' (над 90% средно за всички, за някои и 100% -ва сигурност, че ще участват):
31 участници съм събрал.

Денислава Велкова (Стайкова) - бивш участник в Един за друг и Максимал ; гадже на Кристиан Кирилов ; бивша волейболистка (разпределител), дъщеря на легендата на Левски, Стефан Стайков.

Виолета Стайкова - майка на Денислава ; състезава се като културистка ; има агенция за недвижими имоти в САЩ

Красимир Дунев - наш бивш голям гимнастик! ЕШ и сребърен олимпийски медал на висилка от Атланта' 96

Никол Дунева - дъщеря му, бивша гимнастичка, отказва се заради контузия ; учи педагогика в НСА

Мария Оряшкова - десеткратен европейски и шесткратен световен шампион по самбо!

Румен Радев – модел ; бивш треньор по физическо в Сливен ; бивш джудист

Теодора Мудева - настоящето гадже на Румен ; много добра приятелка с хубавата Мирела от сезон 4 ; мис България 2018 ; вицешампион по шоу танци

Мартин Николов-Елвиса - на тати и мама момченцето ; бившият на Емануела ; бивш нотариус и собственик на заведения ; занимавал се е с покер

Цвети Станева - световен шампион по стрийт фитнес (2021) ; вицешампион 2 пъти (2018 и 2020) ; многократен шампион на България ; занимава се активно с калистеника

Моника Николаева - Мисис България 2020 ; има две деца ; има салон за красота във Враца ; спортува активно

Албена Ситнилска - над 30 европейски и световни медала в различните дисциплини на таекуондото и кикбокса, включително няколко пъти световна и европейска шампионка ; активен участник в ММА боеве ; персонален треньор ; има дъщеря

Благомир Мастагарков - бивш професионален футболист, сега май модел и пътешественик

Крум Апостолов ‘Ханът’ - футболен съдия от село Куклен ; бивша юноша на Левски

Вики Йорданова – Обича да се снима и пътува... Занимава се с крофит

Елена Петрова - фитнес треньор ; мотиватор ; двукратна републиканска вицешампионка по 'бикини фитнес'

Даниел Димов - мотиватор ; персонален треньор ; познава се със Стратимир от сезон 3

Пеньо Гатевски - някакъв ММА боец (ама май само с един мач и то загубен след предаване) ; занимава се и с фитнес

Виктория Пенелова - активно спортува ; пробвала е какво ли не ; завършила е университета в Манчестър
бтв: Уф, много яка мацка, вече ми е сред фаворитите! 😊

Трифон Симеонов-Туньо - общественик ; репортер и водещ в телевизия 7/8 ТВ ; политик?

Радостин Кръстев - шампион на 500 м в ледени води и съответно рекордьор на Гинес за това!

Иван Рълев – зъботехник, занимавал се е и с бокс ; приятел с Лефтеров и Чакалов

Николай Рълев – брат на Иван – занимава се с бокс ; приятел с Лефтеров и Чакалов

Николай Костадинов – най-големите крака на България ; бивш каратист и боксьор, сега културист и персонален треньор ; от 13 години в спорта
Занимавам се от ранна детска възраст със спорт. Имам над 8 години опит като състезател по карате и кикбокс в националния отбор. Там печеля 13 златни медала, 2 сребърни и 1 бронзов. Практикувам и други спортове като таекуондо, футбол и баскетбол

Калоян Митов – студент в СУ ; модел ; занимава се с плуване и фитнес

Цветелин Гешов - занимава се със здравословно хранене ; брокер ; обича природата

Веселина Маринова - занимава се с бикини фитнес ; треньор ; обича да пътува

Михаил Кръстев – занимава се с бокс и плуване

Момчил Василев – занимава се с Жиу-Жицу

Васил Василев – силов трибоец и маратонец

Теодора Маринова - културистка ; бики фитнес ; личен треньор на дами във фитнеса

Ива Георгиева - активен професионален плувец

Разпределение по племена (4х8=32)
Скрит текст:
Амазонки (жълтите):
Предполагам, че ще са по-младите момичета и тези, които активно спортуват.
Мария Оряшкова ми е голяма дилема къде ще я пратят. При амазонките (тя си е класическа амазонка) или при старейшините, защото все пак е на +30 г.

Теодора Мудева
Никол Дунева
Цвети Станева
Албена Ситнилска
Елена Петрова
Виктория Пенелова
Веселина Маринова
Ива Георгиева

Гладиатори (червените):
Горе-долу същата логика

Крум Апостолов
Николай Костадинов
Пеньо Гатевски
Даниел Димов
Радостин Кръстев
Момчил Василев
Цветелин Гешов
Васил Василев

Старейшини (сините):
Нещо не ми стои убедително тази конфигурация 6+2 мъже/жени, ама шоу да става

Красимир Дунев
Иван Рълев
Трифон Симеонов-Туньо
Мартин Николов-Елвиса
Благомир Мастагарков
Румен Радев
Мария Оряшкова
Виолета Стайкова

Изгубени (сиво/виолетово):
Тук би трябвало да са някои от половинките в предаването, за да има повече драма. И ще са някои по-ключови образи според първоначалните идеи и сценарий на шоуто... Трябва да се внимава с това племе.

Денислава Велкова
Моника Николаева
Вики Йорданова
Теодора Маринова
Михаил Кръстев
Николай Рълев
Калоян Митов
???

# 1 100
Благодаря Diavolo

"Дързост и красота " ще бъде този сезон явно🙂
Настроена съм скепично за сега,но ще видим .

# 1 101
  • София
Благодаря Diavolo

"Дързост и красота " ще бъде този сезон явно🙂
Настроена съм скепично за сега,но ще видим .

Ами имаме (и то точно тези роднински връзки са 100% сигурни):
гаджета / братя / баща и дъщеря / майка и дъщеря

Отделно не малко от участниците се познават и са приятели с бивши участници от сезони 3 и 4.
Общо взето голяма част от каста си се знаят и явно движат в такива среди, риалити среди им викам аз. Grinning

# 1 102
Ако не съм го писала па на.  Но пак да си кажа.
Много ме нерви като предварително ги инструктират, или може би следварително изрязват, така че да няма никакви разговори за предишни сезони и предишни участници. И ако случайно нещо мине, стои по-скоро като случайно пропуснато.
Продукцията - ако си мислите че изрязвайки такива коментари става по-интересно, лъжете се. Тъкмо обратното.

# 1 103
  • SF
Оф, сега го видях...
С интерес го изгледах и очаквам с нетърпение да започне новия сезон.

Значи въпреки всички критики и закани към продукцията, че повече няма да гледаме, си очакваме новия сезон. И ще го гледаме, и ще го коментираме! Simple Smile
Продукцията го знае това и е спокойна. Рекламодателите също са доволни.

# 1 104
Ще започна да го гледам, но не се знае дали ще го догледам. И Биг Брадър гледах първите два/три сезона, ама след това спрях. Нико Тупарев лесно може да пресоли супата. Много си зависи доколко интересни остават персонажите и динамиката на групата, дори и след груба продуцентска намеса.

# 1 105
  • SF
Това ще му е пети сезон за Игри на волята и не знам кой от всички риалитита, които е правил, а публиката му ги е изглеждала от-до. Аз също имам пропуснати епизоди от негова продукция.

# 1 106
Редно е да не се пускат спойлери преди началото,поне имайте уважение към останалите,не всички сме тръгнали да им търсим профили в соц.мрежи,нито сме били на снимачната площадка.

# 1 107
  • София
Хах, някоя трудолюбива пчеличка е качила 31-те имена от спойлера ми по-горе в уикипедията за сезон 5. 😀

# 1 108
  • софия
СлаБе, подготвяй бидоните с кафе Grinning Ще се лее от ранни зори.
Измити и съхнат на слънце.😀
 Аз съм от тез, дет си го гледат тъпо и упорито и нивгаш не се кълнат, че друг сезон няма да погледнат. Та съм на линия.
 И ми се струва, че всъщност ще е доста интересно с тези роднински, сексуални и братчедски връзки, ако ги разхвърлят в различни отбори. Ще има доста дилеми, кой и как да постъпи. Чакам с нетърпение, не остана.

# 1 109
Излязох и аз от хибернация, готова съм за новия сезон. Ще си запазя резервите към участниците, защото и миналата година бях много скептична, а ми беше много интересен почти до края сезона.

Най съм доволна, че имам три месеца без да се чудя какво да гледам всяка делнична вечер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт