💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 864
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 110
  • гр. София
Присъединявам се и аз към хубавата тема, чакайки с нетърпение новия сезон. Hug

Гледала съм 3-ти и 4-ти сезон, но нямах време да пиша тогава. Тази година ще се опитам да се включвам.

На мен лично ще са ми интересни роднинските връзки.

# 1 111
роднинските връзки биха ме отказали да гледам. ако има твърде много лична драма - без мен.

# 1 112
Тъкмо се настроих да гледам новия сезон и греда - Алекса изникна по ТВ-то. "Капакът на тортата"...

# 1 113
Гусарът на тортата Trollface

# 1 114
"Черешката на тортата" с участието на Зорница, Михаела, Алекса, Мирела, Филип.

Тази вечер готви Зорница:

# 1 115
  • SF
Симпатични хора. Аз харесвам Алекса и беше един от фаворитите ми за миналия сезон. Много силен мъж.
По принцип бях сред отявлените фенове на Елица, но тя отпадна.
Гого, естествено, засечени подкрепата ми към Алекса. Гого летеше по терена и беше голям кеф да го гледам.

# 1 116
  • София
Добре се справи днес Зори.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 21:56 от Eiger

# 1 117
  • София
За който не е гледал черешката на тортата отпреди малко да кажа една новина от там.
По принцип май черешката е снимана краят на Юни, защото тогава Алекса се ожени за Елица (ако не се лъжа на 18 юни), а Мирела беше в Испания.

Значи Фродо и компания са измислили нещо ново. Само не знам дали тези двубои ще бъдат излъчвани по телевизията.

Та значи:
Фифо разказа, че ще има многокомпонентни битки на Арената между бивши участници (Алекса е бил поканен и ще участва със сигурност, май и останалите ама не съм сигурен за тях) от сезони 1, 2, 3 и 4 срещу отпаднали от каста кандидати. И ако някой не успял да мине каста (по някаква причина не е одобрен) победи в този дуел, то директно ще участва в сезон 6 без да се занимава с кастинги. Обаче ако победи бивш участник от ИВ, то той директно ще участва в Ол Старс (когато и да е той).

# 1 118
  • София
Симпатични хора. Аз харесвам Алекса и беше един от фаворитите ми за миналия сезон. Много силен мъж.
По принцип бях сред отявлените фенове на Елица, но тя отпадна.
Гого, естествено, засечени подкрепата ми към Алекса. Гого летеше по терена и беше голям кеф да го гледам.

Съвсем сериозен въпрос имам - с коя точно индивидуална битка Алекса ти се стори силен мъж, че дори и фаворит стана? Аз наистина не помня в нито един момент да е изпъкнал като особено силен, особено като се сетя, че дори в първоначалните битки с резервите не успяваше да победи, а пък за финалните съвсем не помня да "блесна" с друго, освен, че копа един час пясък. Но, може и да съм забравила де.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 13:59 от gg__

# 1 119
  • София
Добре, че сезон 5 почва скоро, че ми писна да чета за Алекса.
Тотал щета беше спрямо други атлети, ама чужденец...и те така те.

# 1 120
  • Другата България
Аз само не разбрах КОГА ще са тези битки с бивши участници?
В началото, средата, края на формата? Защото това също дава “поле“ за манипулация до известна степен.
Освен ако игрите не са за запълване на екранно време.
Иначе не бих се изненадала, ако един от бившите е Панчев, той все още мисля си е в България, и се мотаеше по едно време около Попския плаж. Силно се надявам да видя Юлиян, но не вярвам. Иначе предполагам са поканили Елизабет, Ваня, защо не и Роберта например....а и вероятно някои участници от сезоните, които не съм гледала, не мога да спекулирам с имена.
Със сигурност ще видим и Фифо, той надали им е отказал, нарцисът в него не го е позволил. Blush

# 1 121
Със сигурност ще видим и Фифо, той надали им е отказал, нарцисът в него не го е позволил. Blush

Да и той е участвал, каза го в черешката. Както и Михаела и Алекса.

# 1 122
  • София
Това ще са бонус епизоди/битки, но нека не спекулираме, засега официално нямаме потвърждение от ИВ. Simple Smile
Ама щом го казват в ефир значи ще е така. Няма да е нещо свързано със сезон 5. Просто допълнително шоу.
Да, то почти всички бяха в Царево. Освен Веско (ама той всяко лято се прибира и отива да ги види) там бяха почти всички от сезон 4. Юлиян аз лично го изключвам, защото той отдавна замина за щатите и не дава никакви индикации, че ще се завърне...

# 1 123
  • Другата България

Да и той е участвал, каза го в черешката. Както и Михаела и Алекса.
BlushBlushBlush
Така и предполагах.
Е как няма да е свързано със сезон 5, като победителят директно влиза /ако е новобранец/?
Поне аз така разбрах.
А, извинявам се. Сезон 6. Чукча писател. Разбрах. За догодина. Шоуто обаче ще е сега, неясно защо. Благодаря.
Да, затова за Юлиян казах, че не вярвам. Последните му снимки в ИГ са от преди две седмици, не вярвам да се  е връщал заради ИВ, а и не вярвам да са го канили. Знаем защо.

# 1 124
  • София
Ами дано са поканили и Добрин, все пак е първия "победител" Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт