💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 858
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 065
И така:

Старт: 15 юни
Локация: Царево ; плаж: Арапя и Попския
Край на снимките: 23 или 25 август
Награда: 100 000 лв.
Надявам се, че са се опазили от заболявания тази година. Помним, че миналата бяха цъфнали много хора и то не е случайно.

https://offnews.bg/turizam/fekalii-v-moreto-do-41-pati-nad-norma … zhove-806906.html
Цитат
Скандално мръсен е северният плаж на град Царево, наричан Попски. Там стойностите за Escherichia coli достигат феноменалните 20666 клетки/100 мл, над 41 пъти над нормата.
Озадачени, учените оглеждат района. Оказва се, че в морето свободно се изливат фекалии. Те виждат "вливане на силно замърсен поток в залива, наличие на неидентифицирани тръби/канализация в посока крайбрежието и силен мирис на фекалии в района".

# 1 066
Ще гледам, предаването първите 2,3 сезона ми беше ок,след тва го удариха на ПИАР,щом като предния сезон вкараха синът на Мария Гроздева и жена му на Джаферович,ми стана ясна работата...
Отново от продукцията лансират анаболни "културисти",като че ли само те имат "физическите качества" за подобен тип формат.

# 1 067
  • София
Синът на Мария Гроздева беше един от най-добре подготвените физически мъже вътре. Тренирал редица спортове. Да, използваха името на майка му за рейтинг, но той каква вина има. Заслужаваше си мястото. За доста други се чудех защо са ги взели, но не и за него.

Тази година съвсем на приятелска и роднинска връзка са го обърнали, не смятам, че е честно спрямо останалите участници.

# 1 068
  • Другата България
Същото мисля и аз. Вече са ясни почти всички участници, и поне за мен са попресолили “манджата“ с роднинските и всякакви други връзки. Ясно е, че е заради повече жълт цвят в отношения и случки, които явно предстоят, и които ще са наречени “стратегия“, но на мен не ми се нрави такава “стратегия“. Първия епизод ще гледам де, и началото, но този брадърски елемент отсега ми е много минуси назад и надолу.

# 1 069
Синът на Мария Гроздева беше един от най-добре подготвените физически мъже вътре. Тренирал редица спортове. Да, използваха името на майка му за рейтинг, но той каква вина има. Заслужаваше си мястото. За доста други се чудех защо са ги взели, но не и за него.

Тази година съвсем на приятелска и роднинска връзка са го обърнали, не смятам, че е честно спрямо останалите участници.

Валери не може да каже 2 сложни изречения нормално едно след друго...

# 1 070
То и Игри на волята не е Стани богат или състезание по риторика.

# 1 071
Е, майка му да не би да може?! Няма да я забравя, как се напиваше и псуваше в Биг брадър. Та, семейно явно капацитетът им е толкова.

# 1 072
Недейте да бъдете толкова строги,Валери си е спортист,на него не му трябва дар слово за прогрес.

# 1 073
Така е. Трябва му една Мария Бакалова Trollface

# 1 074
  • Sofia
Ралица има предаване по тоз канал.

Много хубави тренировки показва…,но не мога да изкарам цялата 🥵

# 1 075
Колкото пъти премина през този канал, толкова пъти улучвам на Сами Хосни.

# 1 076
Недейте да бъдете толкова строги,Валери си е спортист,на него не му трябва дар слово за прогрес.

Tук не става въпрос за нещо такова, а за това, че не може изобщо да съставя изречения и да ги изговаря. Още помня надкаста му при Верислав и Неделчо.

# 1 077
Връщам се от почивка, гледам 68 мнения! Леле!  Почвам да чета.
Дяволчето пуснал участниците. Мерси!
Викам си  -- ще си призная -- срам не срам, май нито едно име не ми е познато.
После гледам Гарганела, вече запяла тая песен.
Успокоих се!
Simple Smile
А има и хора дето се молят "да ни пуснат само непознати"

# 1 078
Идната седмица Черешката на тортата ще е с участници от ИВ4

# 1 079
Ако Черешката не я спечели пак Алеко, ще си отрежа... ноктите на краката Wink

Общи условия

Активация на акаунт