💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 746
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 305
Тоя с опашката ,цял ден на нивата ,пише ли пише ,че и музика прави ,малко ха-хо ,тип Куков.

# 1 306
  • София
Само аз ли не виждам чара на тоз рус, синеок и висок левент, дето бил толкова харесван от жените? Каква е тази нелепа прическа?

# 1 307
  • София
Ако вярно се излъчат 32 визитки ще дойде не сряда, ами другата неделя 🤣

# 1 308
В това предаване, нещото, което е в неизмерими количества, е самочувствието на участниците. Всеки един е толкова велик и неотразим, че ще ослепеем докато са всичките на екрана...

# 1 309
Само аз ли не виждам чара на тоз рус, синеок и висок левент, дето бил толкова харесван от жените? Каква е тази нелепа прическа?
Е,той бил много харесван,може чара да му е ....скрит Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 310
Ще "падня" поет- агроном. 😁Шестица от тотото са ударили продукцията.🤣

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 20:53 от Joy 05

# 1 311
Мис Ели 🤣

# 1 312
И двамата са с интересни носове Joy

# 1 313
Браво на учителката, добро и цветно попълнение със страхотна двигателна култура и спортистка. Добър пример.

# 1 314
До тук Цвети ми е топ. Heart Eyes
Тоя последния "красавец" ще е в племето на аусайдерите...Гаранция. Новият Куков.

# 1 315
Толкова ли беше трудно да слагат по едно име докато вървят визитките?
Такива като мен не знам как ще запомнят кой, кой е Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 316
Калоян е набор на едното ми дете и е завършил ФЕГ. Май май е плейбой Joy

# 1 317
Ще ми е трудно да им свикна с диалектите.

# 1 318
Едва ли всички са такива хвалипръцковци. От продукцията им бутат тези думи в устите.

# 1 319
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте и от мен! Много ми е приятно да "видя" всички стари муцуни събрани отново. Hug Дано сезонът е добър!
От визитките до момента по-обещаващи ми изглеждат жените. Цвети доста прилича на Ваня чисто визуално, пък с тази калистеника дава сериозна заявка за силен съперник. Моделчето /Калоян/ също ми прозвуча добре - плувец, студент, може би ще се справя с пъзелите. Като бонус е симпатяга, а и е подготвян от Георги.

Общи условия

Активация на акаунт