💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 668
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Винаги съм била против да има двойки в такива предавания, не е честно към останалите. Независимо дали са гаджета, баща и дъщеря, майка и син или братя и сестри, те имат комфорта, какъвто другите нямат - имат гръб, подкрепа, утеха и най-верен съюзник. Добре поне, че са ги сложили в едно племе, та там ще дърпат на всички страни като орел, рак и щука.
Иначе братята са ми симпатични, изглеждат добре подготвени и интелигентни. Но като цяло, след бомбастичните заявки във визитките, масово се поизложиха още на първото препятствие.
Общо взето, всички образи са буквален аналог на участниците от предния сезон.

# 1 441
Само на мен ли са ми някак не-добре подготвени физически, сравнение с много от миналогодишните?

# 1 442
  • Буркина Фасо
жлътите се потрепаха Smiley

# 1 443
Рекламата беше, че това са най-подготвените участници в ИВ ????!!!

# 1 444
  • На Изток от Рая
Амазонките много разочароват, то ясно, че визитките ги преувеличават, ама чак пък толкова. Гимнастиката пък щеше да си върже краката на фльонга на тия халки

# 1 445
Никол ми се струва доста тромавичка за гимнастичка. Мислех, че въпреки това, че е леко по-едричка ще е по-пъргава.

# 1 446
Голям смях 🤣🤣🤣
Голяма излагация 🤣🤣🤣

# 1 447
  • Буркина Фасо
на Мъдева задника доста и тежи Smiley

# 1 448
Вече си представям на Неделчо новата анимация - Мани отворила тренировъчен лагер и подготвила половината участници за новия сезон.

# 1 449
Като се сетя за Филип, Гого, Жоро….. няма нито един отличаващ се участник физически май, нито от мъжете, нито от жените. Положението отива към Фермата, но форматът ми е любим, нека стане чудо. 😂

# 1 450
Леле, какво несъответствие между визитки и заявки и реално представяне. Dizzy Face

# 1 451
Реферчето за сега се отличава. Много бърз.

# 1 452
Още на първия елемент на първата игра имаме 2 улеснения. Не разбраха ли тези хора вече, че трябва бая да тренират тези халки.

# 1 453
И бюджета явно е орязан … всички вървят в едно трасе … за въжетата ми е думата Simple Smile

# 1 454
Димо пак започна да измисля правила в движение 🤣

Общи условия

Активация на акаунт