💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 640
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 530
Шампански и сълзи е работата.

Предполагам, че ще има някакво преразпределение в племената. Жените не могат да се справят физически.
При моравите Никол и Мудева са слабите звена, тази вечер татко Дунев и Радев ги издърпаха, ще видим по-нататък. Радев, колкото и антипатичен да ми стана в началото, се справи добре.

# 1 531
Цвети почна малко нервашки да се държи, много черно/ бяло ги вижда нещата- предполагам от спорта, за нея важна е само победата, но не ми допадна тук.

# 1 532
Брей, за амазонките даже хляб има! А те, че се издъниха е ясно, ама точно мистър бицепс да се фука как не са им конкуренция Joy

# 1 533
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
На първо виждане жените тази година са мега зле. Могат само да им дишат прахта на миналогодишните машини.

# 1 534
Айдее... няма двойки, няма и сигурни участници все още значи

# 1 535
Много ми хареса епизодът. До утре!

# 1 536
  • На Изток от Рая
Явно утре ще е денят на истината, кой ще остане и кой ще си тръгне. За мистър най-големи крака хич няма да ми мъчно, но сега ми е по-трудно да реша кой да остане, отколкото кой да си тръгне.

# 1 537
  • София
Добре, че не се напрегнах да ги запомня🤣
То не е почнал сезона.

# 1 538
И на мен много ми хареса, а както изглежда утре ще е още по интересно.

# 1 539
Накрая колко ще останат за сезона от цялата навалица, която са събрали за калабалък в началото?

# 1 540
Мистър големите крака е треньор в един фитнес в Люлин. Ходила съм преди няколко години там.

# 1 541
Утре се очертава мнооогоо интересен епизод. Най- накрая да видим как всеки се бори да си заслужи мястото в играта. 👏

# 1 542
Честно казано скучен старт за мен и разочароващ каст до момента. Само Момчил и Радев ми харесаха

# 1 543
Кастингът не е приключил, супер!

# 1 544
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не беше изненада, че лилавите спечелиха - те се сработиха най-лесно, защото се познават и са си напаснати по двойки, имат си доверие и знаят какво може другият, познават силните и слабите си страни. От тази гледна точка е добре, че ще ги разделят, но от друга страна ще се създадат предпоставки за мръсна игра.

Общи условия

Активация на акаунт