💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 660
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 545
Докато моят малкият ми дуднеше: "мамо, този сезон ще е най-слабият досега", мен започнаха да ме мъчат два странични въпроса:
Как може да имаме толкова европейски, световни и междугалактически шампиони по калистеника, самбо, мамбо, кикбокс и пр., а да нямаме нито един номер едно в леката атлетика, тениса, плуването, футбола, баскетбола, ските... ?
И защо 90 процента от участниците казват Ч вместо Т?
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 546
Тези крака са ми толкова непропорционални, направо придават женска фигура и илюзия за широк ханш.

# 1 547
В промото казаха, че нови 10 ще влязат .. бройката до 32-ма пак не излиза 🤔

# 1 548
Да видим като погладуват на кой ще спихнат мускулите.

# 1 549
Предпочитам Алекса и Елица да гледам още един сезон отколкото показалците участници досега. Ами мен никой не ме впечатли особено. Бих казал че ще си държа на мъжкото племе, защото имат сила. Бих казал, че може би леко ме впечатли Радев, харесва ми също и Гатьо, заради мъжкия му характер.

# 1 550
Много малко можах да гледам, но ми хареса плувкинята и от четенето тук разбрах за Румен Радев - за него съм,, учител по физическо е в училището в Сливен, в което съм учила 🙂 Изглежда ми свестен, освен чаровен спортист 👍

# 1 551
Мисля, че Цвети има потенциал, надявам се да остане.

# 1 552
  • in Wonderland
Все още нямаме официални имена на племената или съм ги пропуснала, тъй като не успях да гледам внимателно до края?

# 1 553
Не, няма имена нито знамена. Все-още няма и син(зелен) отбор.

# 1 554
Предполага се утре, че ще влезнат другите двама братя ( сигурно не са намерили сестри 😁 ) и майката и дъщерята. Усещам , че мистър крака си заминава и половината женски каст.😁 Интересно кои ще останат и дали няма на третият ден още хора да вкарат? Защото както някой писа бройката не излиза .

# 1 555
Жълтичките, горките си бяха обречени на неуспех. Първото и последното препятствие хич не бяха за тяхната физика. Коя от тях щеше да се набере с тези колчета по стената, абсурд, добре, че не стигнаха до там. При лилавите моделката и гимнастичката са абсолютно безполезни, спъват си партньорите и ще е добре да излязат, мисля, че утре няма да оцелеят. Червените ще се напаснат, малко време им трябва и ще изплуват.

# 1 556
С две думи положението е Питки и Шампански Bowtie

# 1 557
  • Sofia
Този военния кого охранява всъщност?

# 1 558
Този военния кого охранява всъщност?
Видя ми се Ванко1.

# 1 559
Чакам отбора на изпадналите, събрани от кол и вЪже за които традиционно викам всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт