💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 744
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 665
В един за друг беше Дени.
И след предаването се разделиха с приятеля и
И неговото име беше с Д, но ми изскочи в момента

# 1 666
Къде е участвала Дени ?
Позната физиономия ми се струва ?!
Един за друг
Хм, тя каза че работи във фирмата на майка си … явно е разкарала Другия Simple Smile

# 1 667
Голямо самочувствие тази госпожа, голяма чудо. Успешен бизнес, ала-бала, тя на другия край на света в ИВ, че и в комплект с щерка си. Чак се притесних за бизнеса.

# 1 668
Много е неприятна лелята, ама браво, че все е постигнала нещо (ако е вярно това за компанията). Имам познати дето отидоха в Щатите преди много години и още мият чинии.

# 1 669
Мен пък не ме дразни майката. Каза някои верни неща. Има си бизнес жената, ама явно ги влече да ги показват по телевизора, вижте, че едно след друго си редят участията със щерката. И това, че участват няма връзка с това колко пари имат. Денислава вече не е ли с онзи, дето щеше да и става мъж, един неприятен на вид?

# 1 670
Какво търсят тези две "американки" в Игри на волята? Няма ли някое американско предаване, което да съответсва на "класата" им. Уфф  не мога с тия двете клиширани скумрии.

# 1 671
  • Другата България
Американската майка е отврат. Дъщерята по бива, но ако останат и двете негативните ще ги отнесе и щерката
Именно.
Това се отнася и за всички останали двойки.
Играчите ще се обединяват да отстраняват точно тях вероятно, именно защото са двама.

Без да съм гледала или чела спойлери засега, почти съм сигурна, на 99%, че победителят /дали мъж или жена няма значение/, НЯМА да е от нито една от двойките.

# 1 672
От толкова обикаляне по формати, кога й остава време да менажира онази мега- гига, мултимилионна компания. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 673
Много е неприятна лелята, ама браво, че все е постигнала нещо (ако е вярно това за компанията). Имам познати дето отидоха в Щатите преди много години и още мият чинии.
И от мен евала на жената, справила се е отлично и без мъж !!

# 1 674
Денито я запомних от Един за друг с вечно светещия нос и приликата с Мис Пиги. Тук е същата история

# 1 675
На мен ми бяха симпатични американките. Майката обаче имам чувството, че бая ще прави скандали, на такъв типаж ми бие хаха
Дъщерята е много красива, къде ли съм я виждала...🤔

# 1 676
Ужасни тези двете. И с по пет кила кит на мутрите. Но с тези лоши мазни кожи, с широки пори - нормално.

# 1 677
  • Другата България
От жените май ще си остана за Ива. Страхотно излъчване има това момиче! Засега няма конкуренция, въпреки, че Дени вдига летвата. За подготовка говоря.

# 1 678
Американката ми навява някаква асоциация с Ваня Червенкова Grinning

# 1 679
  • София
Близначките защо между животните позират, и те ли са животни?

Общи условия

Активация на акаунт