💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 709
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 785
Мудева първи синхрон -ще сме силни ама с трепереща устничка.
Мудева втори синхрон -жената е така и си реве.
Мале мале

# 1 786
  • София
И тези четиримата са сигурни? А разни шампиони, подготвяли се дълго време - какво тук значи? Важното е емануеленият, десиславеният и всичкото чалга, де що има да победи! Венсеремос!

# 1 787
Моника има някакъв психологически проблем май, тя и преди предаването постоянно ревала.
Може просто да е зодия Рак.
Много ми харесва каста, вече съм в търсене на първия си дразнител. Засега само Цвети е събрала точки, за да влезе там.

# 1 788
Интересно братя Василеви защо по различен начин ги разделиха ? По- големия брат отиде при по- младите.Пак схеми 🤮 още рано- рано.😬

# 1 789
Изненадана съм приятно от продукцията. Браво. Едно нещо дето никои не писа за него.

# 1 790
Мале толкова хора...ще мине време докато им оправя имената, че да коментирам повече. И на мен ми харесва каста, интересно ще е

# 1 791
  • Sofia
Имена нямат ли,та с фамилии ще ги представят?!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 22:36 от Doli

# 1 792
  • Другата България
Както и предположих, Мудева ще е една от първите отпаднали като я гледам.
Сега, относно двойките.
Първо, не знам тези всичките дали наистина са си представяли, че ще изкарат курорт с най-близките си заедно, просто защото....така. Второ, не мисля, че някой от тях вярва, че който и отбор да отпадне, ще отиде в “небитието“. Joy Както и предположихме, а и изтече инфо, ще има и четвърти отбор естествено, обаче трябва да има рев, драма, сълзи и сополи, и после какво - изненадани естествено. Joy Трето, чакам да видя кой ще е първия от двойките, единичен представител, който ще вдене, че всеки един от тях е с мишена на гърба си, и ще направи така, че да използва това в своя полза. Автоматично ми става фаворит. И четвърто - защо по ягодите тези четиримата воглаве с Монката са сигурни участници? Вероятно защото са сингъл.

# 1 793
  • Варна
Ееее, много харчлък за екипи, не одобрявам, едно време какви сезони имаше, скромни, само три цвята, ехее, а сега разсипия, не, не

# 1 794
  • София
А кога и кои ще се състезават с финалистите от миналия сезон? Сигурно тези, които ще отпаднат днес.

# 1 795
  • Варна
Джанъм стека със сигурност си е платил да влезе, ( да го питаш за какво му е) , ама другите трима..,

# 1 796
И четвърто - защо по ягодите тези четиримата воглаве с Монката са сигурни участници? Вероятно защото са сингъл.
Защото трябва да има и завеждащи веселата част. За целта - Кен, Барби, чалгабос и клоун = цял цирк.

# 1 797
Отпадналите ще ходят да се доказват другаде ... никой реално няма да си ходи.

# 1 798
Вече ми се изясни - едните ще влязат официално, а другите уж ще отпаднат наужким в тайно племе Grinning

Мангърков амазонка ли ще го пишат? Rolling Eyes

# 1 799
  • София
Здравейте, аз сега започнах да гледам вчерашния епизод, не съм чела коментари за да не виждам спойлери, но искам да питам някой знае ли коя е залата, в която тренира Цецо на визитката си?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт