Пише клиентката гневен имейл. Преди десет дни, (по спомен,) поръчала, кога щяла да й дойде поръчката, че била за подарък. Що за магазин сме! Несериозни, непрофесионално работим и все в този ред.

Толкова такива случки имам, ама понеже съм топ муня, повечето не ги помня 
Добре че ме знаят хората, викам ей там е колата, отивам да си взема чантата, и те се съгласиха... Търча до колата... чантата я няма... взела съм пакета за връщане, нея съм я оставила в офиса
Добре че остана колегата и ми услужи, че иначе щеше да е съвсем страшна излагацията 

Пише клиентката гневен имейл. Преди десет дни, (по спомен,) поръчала, кога щяла да й дойде поръчката, че била за подарък. Що за магазин сме! Несериозни, непрофесионално работим и все в този ред...
намерих си това, което търся на няколко места, но поръчках от едно конретно, защото пише, че идва за 24 ч. Да, но минават 12 дни и нищо! Търся телефон да им звъня, но нещо ми щукна и си викам, чакай да погледна все пак при новите продукти (в един шкаф съм строила всички подаръци за Коледа). И познайте! Там бяха. Кога съм ги получила, нямам никакъв спомен 
все пак намирам тиксото, отивам, огладалото здраво, но рамката на парчета. Пробвах да я лепя, не става. Прежалих го, но като се сетих какво ме чака ми стана зле. Свличайки се цялата стена станала в бял силикон, а аз бях сложила така, да има... Започвам да търкам с кухненските ни кърпи, защото няма време да ровя за парцали, сменяхме гардероб и не помня кое къде е. 3 бр. отидоха в боклука, но изчистих стената. Ама старото огледало освен натрошено, стана едно мътно, още по-грозно, няма как да го оставя така. Сещам се, че с тиксо може да стане, олепих и пак с чука и отвертката. Натам вече мина гладко.

Препоръчани теми