Промоции на книги- тема 16

• 47 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • в сърцето на един мъж...
Панаирът на книгата приключи, но коледната отстъпка на сайта ни продължава! 🎄
🎁 Поръчайте книги от каталога на издателство Benitorial за себе си или за подарък с 20% отстъпка и безплатна доставка до офисите на „Спиди“ от benitorial.com: https://benitorial.com/shop/
📚 Подгответе се за почивните дни с куп прекрасни заглавия на неустоима цена! Трилъри, мистерии, криминални и исторически романи - чудна компания за коледните празници, когато всички имаме малко повече време за четене с чаша чай или кафе, а защо не и вино, на топло у дома.
💝 Поръчайте перфектния подарък за всеки един читател - вълнуваща история, която да го отведе на приключение, докато си седи на дивана, - и ние, подобно на джуджетата на Дядо Коледа, веднага ще го изпратим при вас!
💛 Очакваме ви на benitorial.com 💛

# 106
Моята поръчка от озон дойде 2 книги на стойност 70 лв пуснали ми и коледни късметчета забавни ...

# 107
Аз в крайна сметка пуснах поръчка от Озон и Ориндж в неделя но няма никакво движение. За Озон пише доставка между 19-21.12  дано дойде на време, че детето ще остане разочаровано от дядо Коледа 😆🎅

# 108
  • Euskal Herria
Когато поръчвах от Озон, пишеше, че може да има малко забавяне. Нормално, заради онлайн панаира. Обаче дойде в срок, с куриер на Озон. Само с тях ми даваше безплатна доставка до дома. Обикновено ползвах офис на Еконт, но ако бях посочила пак същия адрес, трябваше да платя 5 лева.
За пръв път ми носят поръчаното с техен куриер, доволна съм. Много любезен и отзивчив.

# 109
  • Разпиляна във въображението
Аз направих поръчка от Ориндж, но две от книгите бяха предстоящи. Не бързам, там няма такива, които съм планирала за подаряване.

# 110
Благодаря за кода от Ориндж. Поръчах в неделя, от вчера ме чака в офис на куриер! Озон ще ме бавят до другата седмица сигурно...

# 111
И при мен има забавяне от Озон. Пишеше очаквана доставка 10.12-12.12, но още не е изпратена, а има вътре един детски атлас, който ми е за подарък за петък.

# 112
  • София
АЗ все се надявах някъде да пуснат с намаление и книгите на Егмонт, но не ме огря. Поръчах от Озон с кода за 10% намаление. Поръчката дойде бързо. В петък в късния следобед я поръчах, вчера (понеделник) беше при мен. С техен куриер, платих с безконтактна карта. И аз имам подарък - забавните късмети за баница.

# 113
Благодаря за кода от Ориндж. Поръчах в неделя, от вчера ме чака в офис на куриер! Озон ще ме бавят до другата седмица сигурно...
Моята поръчка от Ориндж е от 9.12 и още се обработва. Днес влизах да проверявам, доста се забавиха, но книгите не са ми спешни. Едната е за подарък за Коледа, но сигурно ще дойде дотогава.
Редактирам, обадиха ми се и казаха, че точно книгата, която исках за подарък я няма. Дава 1 бройка, като наличност в склада, но не могат да я открият. Търсили са начин да я набавят от някоя от книжарниците, но явно е изчерпана. Нищо, здраве да е, ще купя някоя друга подобна.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 19:57 от Меган

# 114
Аз им напомних за едната и те взеха, че я изпратиха - похвалих се в другата тема.
Втората ще я пратят, след като излезе за продажба книгата за Фрида - след 21-ви.

# 115
На мен ми трябва код/промоция на хеликон, сиела или store, че само там си намирам това което търся. Изпуснах промоцията на хеликон с 15-те процента. Сега кой знае кога...
Едит: сега видях, че пак са пуснали в хеликон код подарък за 15% и поръчах, но няма безплатна доставка, като го използваш. В крайна сметка спестих пет лева, но все пак ще имам Архипелаг Гулаг, който е изчерпан в повечето сайтове. Доволна съм.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 19:01 от Vanesa_bb

# 116
  • София
Поръчка за 140 лв от Озон и доставка 5 лв до офис, много съм разочарована...

# 117
Всичко на Colibri във физическа книжарница и на -40%

# 118
  • Mostly in my mind
Брех, тия от Колибри много се отприщиха...кво им стана Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
Аз ли не съм видяла нещо или много късно обявиха? От днес за днес. Сутринта в сайта им нямаше нищо...

Общи условия

Активация на акаунт