Промоции на книги- тема 16

• 47 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
С кой код поръчвате в Ориндж? От днес пак има някакъв скрит, но не мога да го разгадая. Някой успя ли?

# 76
Във ФБ са дали това:

“Отново е време за коледни гатанки. ⛄

И тази седмица те очаква промокод за 20% отстъпка за пазаруване в сайта. Скрили сме го някъде сред книгите и игрите на книжарница Orange, но за да се възползваш от него, ще трябва да отговориш на тези загадки. 🧐
❄ Загадката на цветовете безкрайна е – едно намери мястото си, три скриват се. С 20 или 2000 движения ще решиш тази игра-мистерия?
❄ Луксозният влак на пътешествие потегля, но през нощта без един пътник остава. Всеки може да бъде заподозрян за убиеца, но само един детектив ще разгадае тази мистерия от Ориента.
❄ Игрите не са забавление, когато поставен си под наблюдение. Там, където изпитанието започна, ще дойде ли краят на глада? 

📍 Ако вече си се досетил кои са заглавията на книгите и името на играта, потърси ги на сайта. Когато ги откриеш, ще можеш да сглобиш думата, образуваща промокод за 20% онлайн отстъпка на всички продукти.  🎁

*Предложението важи в периода 08-10.12.2022г.. Промокодът осигурява 20% отстъпка на всичко в сайта, не важи за актуални промоции, продукти, отбелязани със звездичка, и ваучери за подарък.”

С друг код поръчах, този, който е до 11.12.

# 77
Аз разгадах 2 и 3 от заглавията за 1во не знам кое е, но 20% е малко.

WISHLIST25 е кода за 25%

# 78
Ориент експрес и Игрите на глада, за първото не се сещам, но сигурно ще е лесно да се отгатне сричката.
Обаче кодът за 25% още си действа и е за предпочитане.

# 79
Определено. Затова и подминах поста със загадката, но остава вариант за допълнително изникнали поръчки.
За Ванилия 5 не изчаках, другите книжки от поредицата са със *, т.е. не се намаляват, вероятно и за нея ще е така. А и искам да видя- ако мога в книжарница книжката, за по-малко дете ще я купувам и зависи как е структурирана новата книжка - 3 и 4-та не бяха толкова удачни за възрастта (заради многото текст с описания, за по-малките трябват повече диалози).

# 80
От Озон вчера ми дойде една пратка, пристигна със симпатични късмети:

И отзад са красиви:

# 81
Егмонт имат ли промоции на Алеята на книгата в НДК?

# 82

Егмонт изобщо не участват.

# 83
Жалко. Преди няколко години участваха, но явно вече не. Благодаря за бързия отговор.

Егмонт изобщо не участват.

# 84
  • Mostly in my mind
защо така това издателство? Няма отстъпки, в Панаира не участват...

# 85
защо така това издателство? Няма отстъпки, в Панаира не участват...

Явно са в голяма криза...
bile_1984 Цялата 2022 ги нямаше по панаирите.

# 86
Да не би да е обратното - да имат стабилен оборот и да нямат нужда от промоции?

# 87
  • Beyond the stars
Аз за пореден път се заканвам, че няма да купувам от тях повече. За жалост са единствените, които издават книжки с герои на Дисни и детето се радва, но стил и редактиране са им Close

# 88
  • Бургас
Да не би да е обратното - да имат стабилен оборот и да нямат нужда от промоции?

И аз си мисля, че по-скоро е така. Егмонд и Пан, никога не са имали намаления. Те издават предимно детски книги и може би те винаги ще се купуват. Всяка година се раждат деца, нали Simple Smile

# 89
Фют не правят намаления , не Пан.
А Егмонт никога не са участвали в Панаири, от години.. Те са ми много странно издателство - особени и неконтактни.

Общи условия

Активация на акаунт