Промоции на книги- тема 16

• 47 687
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцето на един мъж...
Биографията на Тери Пратчет намалена ли е? Май само тя ме интересува.

Не е ясно, понеже сайта е бъгав и не се вижда какво са намалили Sad

# 526
Некадърна работа!

Аз я чета на английски сега и съм към средата, но ми се искаше да я взема, тъй като имам повечето му книги, а и е по-добре да си я имам на български.

# 527
  • в сърцето на един мъж...
Фолклорът и светът на диска е на 35% - това успях да видя Sweat Smile

# 528
  • Mostly in my mind
масово са по 30,35% Сирените са 50%, обаче бъгва и при мен и не успявам да разгледам добре. ще кажеш, че са на 70% намалени, че е тоя наплив.

# 529
В Ориндж има намалени с 20% доста биографии на жени и други книги

# 530
Копирано от ФБ:

По случай наближаващия национален празник Издателство Ерове предлагат всички свои книги от български автори с 50% отстъпка от коричната цена. Промоцията е валидна до неделя (05 март) включително.

# 531
Аз се надявам Лемур да ме зарадват с някакво хубаво намаление, имам няколко набелязани от тях.
От Сиела искам 1 книга, но дори и намалена, доставката ще изяде промоцията.

# 532
Вили, би ли споделила от Лемур кои? И аз пас засега, по причините на fenyx. Чакам панаирите - те са ми "очевидно" оправдание за книжния "глад" (в смисъл че - как да ги подминеш, то не може така само да се разходиш из тях, трябва и нещо да "намажеш" Wink)) Аз от Емас съм си харесала - за жените бунтарки поредицата, непременно ще "забърша" някоя по панаирите.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 11:54 от alen mak

# 533
Alen mak, ето това ми е в любими в Озон и чака ред:

1 сиелска и 3 лемурски (+ "Торто Арадо", но нея я има в библиотеката и ще си чакам от там да ми дойде реда).

# 534
По случай предстоящия национален празник, още днес ви каним на BULGARIANHISTORY.SHOP, където започва ежегодната ни промоционална кампания.

Очакват ви десетки избрани издания и комплекти с до 50% отстъпка.
 от 1.03 до 7.03

# 535
# 536
Вили, съветвам те съвсем добронамерено да си купиш нещо друго вместо "Малинверно", ужасна книга, депресираща, единствено началото грабва с оригиналност. По-добре и нея изчакай от библиотеката.

# 537
Биографията на Тери Пратчет намалена ли е? Май само тя ме интересува.

Не е ясно, понеже сайта е бъгав и не се вижда какво са намалили Sad

Тери Пратчет - Живот с бележки под линия
35%

иии пак умря сайта Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 14:41 от Одри ♡

# 538
  • София
От два часа периодично пробвам да завърша поръчка в Сиела. Пълна скръб е тоя сайт!

# 539
Аз поръчах, обаче Simple Smile Биографията и една енциклопедия за България. Може да ми е за последно - ако я нямаше тази биография (и ако не бях изчела половината и не бях сигурна, че я искам в библиотеката си), въобще нямаше да пускам поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт