Промоции на книги- тема 16

• 47 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Пуснах и аз поръчка от Ориндж - новите на Питър Мей и Несбьо за мен и "Зайчето Питър: Честит Великден, Питър" и "Време е за приказка! Нашите приятели животните" за малката. Нямам търпение да пристигнат. Изненадах се, че "Време е за приказки" на изд. Фют не е със звездичка и влиза з промоцията. Имаме "Време е за приказка! Майчини прегръдки"  и ни е любима, със страхотни илюстрации.

# 646
Моята поръчка от Ориндж пристигна опакована в картон и бъбъл фолио, книгите са в перфектно състояние, нямам никакви забележки, напротив- мога само да ги похваля за бързата доставка.

# 647
  • София
Те и Сторбг са ми фаворити в опаковането. Аз се чудя дали да не пусна още една от Ориндж, като го видях този Великденски Питър сега. Grinning

# 648
Пиши ми на лично кои книги искаш и данни за доставка (офис Спиди) и ще поръчам. Flowers Tulip
Получих си книгите от Лабиринт.
Благодаря още веднъж Flowers Hibiscus

# 649
  • Бургас
........... и Сторбг са ми фаворити в опаковането. .........
Стор бг и Ибис са ми фаворити с тия кутийки дори за една книга. Ориндж са ми изпращали и само в тяхна рекламна торба облепена с фолио и лепната товарителница, пък не беше само една книга. Иначе не съм имала оплаквания и от тях.

# 650
# 651
Дали на Ориндж безплатната доставка до книжарница не изисква поръчка мин.40 лв.?

# 652
  • София
Не, доставката до книжарница е безплатна независимо от сумата на поръчката.

# 653
Колко време отнема на Ориндж да изпратят поръчка? Пуснах я преди два дни, а още се обработва.

# 654
Моята пристигна днес, поръчах понеделник късно.

# 655
Вчера сутринта направих поръчка, преди малко си я взех от офис на Спиди ....

# 656
  • в сърцето на един мъж...
И моята дойде много бързо. Днес вече беше при мен.

Извинявам се, от озон е дошла, от ориндж още се обработва. А уж бяха готови

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 23:57 от Geia

# 657
Не видях да е спомената тази оферта на Озон:

С код POETRY15  -15% на ненамалени книги и е-книги на български и световни поети. До 26.03 е.

https://www.ozone.bg/svetoven-den-na-poeziyata/

# 658
  • Бургас
КОД: NEWBOOKS15 за -15% от селекция НОВИ И ПОПУЛЯРНИ КНИГИ валиден от днес 24.03 до неделя 26.03

# 659
Каква добре изглеждаща книжка, не я бях забелязала до сега: https://www.ozone.bg/product/pateshestvie-prez-gratskata-mitologiya/

Текстът едва ли ще ми е интересен, защото е адаптиран за деца, но стилът на илюстратора е много оригинален.
Ташен също имат една, с класически илюстрации (под класически имам предвид че изглеждат така, а може и да са от съвременен художник, който е избрал да рисува по този начин - не съм проверявала).

Общи условия

Активация на акаунт