Промоции на книги- тема 16

• 47 598
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
В страницата на Сиела може да се прелисти. (https://www.ciela.com/p-teshestvie-prez-gr-ckata-mitologija.html). Илюстрациите са страхотни. Текстът звучи като приказка и със сигурност може да предизвика детския интерес.

Каква добре изглеждаща книжка, не я бях забелязала до сега: https://www.ozone.bg/product/pateshestvie-prez-gratskata-mitologiya/

Текстът едва ли ще ми е интересен, защото е адаптиран за деца, но стилът на илюстратора е много оригинален.
Ташен също имат една, с класически илюстрации (под класически имам предвид че изглеждат така, а може и да са от съвременен художник, който е избрал да рисува по този начин - не съм проверявала).

# 661
  • София

И да питам, пуснах още една поръчка от промоцията на Ориндж до тяхна книжарница. В момента пише, че се обработва. Някой пускал ли е така, ще ме уведомят ли като и там?

# 662
  • София
Ще пратят имейл, че поръчката е готова и чака в книжарницата.

# 663
  • София
Те са го пратили, докато пишех тук. Grinning Мерси. Simple Smile

# 664
  • София
Тук съм да похваля Ориндж пак. Grinning
Преди да пусна 2 детски книжки до книжарницата бях пуснала по-голяма поръчка, пак от промоцията, обаче беше вечерта преди лягане, така и не получих имейл, а поръчах като гост и си викам явно не съм я завършила. Sweat Smile
Обаче ми звънят сега за нея и казват, че не съм получила имейл, защото не съм го въвела коректно, вместо bg съм писала bb... Казаха, че едната книга липсва и ме питаха искам ли си все пак поръчката и понеже междувременно се бях сдобила с детските книжки се разбрахме да сменим едната с друга. Много съм доволна от отношението им и комуникацията им с мен.

# 665
  • гр. София
Възползвах се от промоцията на Benitorial. Поръчах си книгата за Мейзи Добс Simple Smile

# 666
Имам спомен, че Фют веднъж годишно пускат намаление в техния сайт. Дали някой помни на коя дата го правят?

# 667
Имам спомен, че Фют веднъж годишно пускат намаление в техния сайт. Дали някой помни на коя дата го правят?
Не знам за конкретна дата, но ако ти трябват детски книги, изчакай 2-ри април - Международен ден на детската книга. Тогава със сигурност ще има намаление на детски книги по книжарниците.

В момента "Хермес" имат намаление на подбрани детски книги до -30%
https://hermesbooks.bg/knigi/detsko-carstvo.html

# 668
  • София
Може да погледнете първия пост, аз вчера хвърлих едно око и ми се видя, че миналият април са имали 15 % на всичко ФЮТ, но толкова. Според мен най-изгодно е на намаленията на КОМСЕД - 30% на всичко, но трябва да се ходи на място в магазина.

От Ориндж са ми пратили само 2 от книжките, явно детската не са намерили и въпреки че сумата е под 30 лв, не са ми таксували доставка.

# 669
И на мен ми пратиха една книжка по-малко, взе да ми е съмнително.

# 670
А на Озон спомняте ли си точно какви бяха за 23.04? Виждам, че са били от 23% до 80%, но май трябва да е било избирателно, а не с код например за -23% на всичко?
Скрит текст:
Както се очертава, започвам да събирам поредицата за Хари Потър, имам първата книга и комплекта в Озон не е вариант, а на Егмонт трудно се намират с намаления. В Комсед имаше ли ги?

# 671
  • София
Да ти кажа в нашия КОМСЕД - на Каблешков, не помня да съм виждала Хари Потър.

# 672
Да, и аз не си спомням в някой от магазините им да съм виждала книги от поредицата.
Скрит текст:
А смятам поетапно да вземам, доколкото се проявява интерес от децата към тях, засега аз им чета, но вече могат и сами, така че е добър вариант да ги заинтересувам да четат и самостоятелно (но са още малки за дълги текстове без картинки).

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 10:01 от fenyx

# 673
  • Бургас
Днес разглеждам брошурата на Била и що да видя - и те пуснали намалени книжки.

# 674
Интересно, че намалиха толкова тези книжки на Тери Пратчет (на няколко места ги виждам намалени, както и Ерик)- предполагам, че са последни бройки от тиража, или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт