"Белият лотос" - сезон 2 / сезон 3

• 38 867
  • 610
  •   1
Отговори
# 585
Жестока е, наистина. Обожавам и чакам с нетърпение The Gilded Age отново.

# 586
  • пустинен пъпеш
Именно образите  на Кари Куун и на актьора в ролята на неин съпруг са сред основните причини толкова да харесвам ,,Позлатената епоха"(е наред и с другите привлекателни черти на сериала).

# 587
  • София
Аз нищо не съм гледала с Кари Куун, беше ми непозната актрисата.
Никол Кидман споделя, че е голям фен на Уайт, няма да се изненадам, ако се появи в следващия сезон.
Преди това я очаквам в Nine Perfect Strangers, сезон 2.

# 588
Сетих се за един сатиричен сериал, който много ми беше допаднал Years and years

# 589
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Жестока е, наистина. Обожавам и чакам с нетърпение The Gilded Age отново.

И аз така. Омега любим сериал.

Кой искам да видя в следващ сезон?
Саксон - примерно на почивка с гадже или група приятели,но той нали сега е беден,не се вписва да ходи на ултра луксозни ресорти.
За нова локация още няма нищо конкретно. Няма да се изненадам ако изберат Европа - Гърция,Испания, Португалия (Мадейра примерно ми звучи идеално място за снимки).

# 590
Аз нищо не съм гледала с Кари Куун, беше ми непозната актрисата.
Аз освен последно в The Gilded Age съм я глeдала с страхотния The Leftovers, също в 3.сеон на Fargo с Иън Макгрегър, участва и във филма Gone Girl..

Adoralova, Саксън да завърти нещо с Грег, който се е преместил за всеки случай, после да го унищожи. Smiley

# 591
  • София
Гледала съм The Leftovers, но някакси не ми беше направила впечатление Кари Куун.Затова се чудех къде съм я гледала, когато я виядх в Позлатената епоха. Прекрасна актриса е.
Виж, Дженифър Кулидж я помня от Професия блондинка и Lost in Austin. Даже вчера гледах Професията отново. Ами, играе си по един и същи начин жената във всяка роля. Даже се чудя защо толкова много се възторгват от нея в Лотоса.

# 592
Имаше сцена във втори сезон, когато двете двойки обсъждаха дестинации, които биха искали да посетят. И имаше доста разгорещен спор, но не мога да си спомня нищо конкретно. Някой сеща ли се?

# 593
  • София
Аз освен последно в The Gilded Age съм я глeдала с страхотния The Leftovers, също в 3.сеон на Fargo с Иън Макгрегър, участва и във филма Gone Girl..

Само Gone Girl съм гледала, но не си я спомням.

# 594
Включвам се в темата след като изгледах снощи последния епизод на трети сезон...
Не мога да опиша точно какво усещане остави в мен този сериал, но щом ме кара още да мисля за него,  значи създателите са си свършили работата. Умишлено се опитвах да не чета темата тук или в редит, защото след първия сезон ми стана ясно, че този сериал се гледа до край, без спойлери.
Първи сезон ме остави леко озадачена, нищо не бях чела за сериала и не знаех какво да очаквам. Поколебах се точно 1 ден дали искам да гледам втори сезон. Там вече бях сериозно зарибена, като че ли взе да ми просветва какво точно гледам,  започнах да следя символика, реплики, смисъла между редовете и наистина му се насладих.
Трети сезон го изгледах на два пъти по 4 епизода. Не знам защо, но днес ми е някак си криво. Не заради това, че свърши, а заради цялостното усещане, което ми остави. Хареса ми трети сезон, гледах го с желание,  но явно нещо разчовърка в душата ми и днес не ме оставя на мира.
Ще ми е интересно какво ще измъдри Уайт за следващия сезон...

# 595
Тео Джеймс с краля на премиерата на филм на Дейвид Атънбъроу:

Нашите хора на Мет Гала:
На шматарока изгората - Lisa in Louis Vuitton:

Саксън:

Челси:

Рик:

Саксън и Челси:

# 596
Ах, тозиии Тео Джеймс…

# 597
  • пустинен пъпеш
Ха ,че те Челси и Рик са в някак синхронии тоалети:и цветово( контрастиращите черно и бяло),и откъм екстравагантност(вратовръзка,дългия шлейф на Челси и полуголите й крака ;дължините  и широчината в областта на краката в ансамбъла на Рик).Саксън с интересни аксесоари кожен колан и чантичка,внасящи нов цвят в облеклото му.Тоалетът на Лиса е дързък за моя вкус,но там думата има Louis Vuitton.

# 598
  • София
Саксън, разкош! Heartpulse

# 599
Много са готини всички от Лотоса, направо са се "мачнали" в тоалетите, само Лиса нещо го дава секси.

Общи условия

Активация на акаунт