Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 951
  • 764
  •   2
Отговори
# 180
То това на инквизиция ми прилича.
Иначе лицето именно затова се напарва - да се отворят порите.
Тя тази на затворени пори какво стиска не знам, то нищо няма да излезе...

# 181
То това на инквизиция ми прилича.
Иначе лицето именно затова се напарва - да се отворят порите.
Тя тази на затворени пори какво стиска не знам, то нищо няма да излезе...
Тя първо бодеше с една игла и след това изстисква..само си представете

# 182
Здравейте, искам да попитам дали тук има дами приемали Роукотан, за колко време и в каква доза и ако има такива, планирали бременност след приема на лекарството, колко време са изчакали преди започването на опити?
Благодаря предварително !

# 183
  • София
Здравейте, влизам с въпрос за акне, което се появява периодично на ръба на устата (не е херпес). Някой да има опит с такъв проблем?

# 184
Здравейте! Пиша отделна тема и за продукти за акне.
Миналата година използвах серията на биотрейд акне аут и нещата вървяха добре, всичко изчезваше и нямах почти нищо по лицето. Спрях го за малко и миналия месец пак пробвах с него и сега става още по-зле. Мои приятелки ми препоръчват кремовете на SVR. Вие какви продукти използвате?

# 185
  • Пловдив
И аз съм се наканила да взема от тая серия...този

Сега са намалени в Софармаси.

# 186
Имала ли е някоя от вас пъпки (дори и с бял връх) по ръцете, в по-горната част от лакътя до рамото? Мисля, че му казват ягодова кожа или се бъркам.
Пробвах гликолова киселина на the ordinary, сега гела и крема на Cerave със салицилова киселина, но ефект няма никакъв. Имате ли идея какво друго да предприема. Дерматолог ми каза Cerave, но…

# 187
Здравейте! Препоръчайте ми някакво кремче за белези от акне. Някой ми беше казал за крема невен, който бил много ефикасен, но не помня нищо по-конкретно. Не смея нещо по-сериозно и агресивно, защото детето ми е с чувствителна кожа и прави алергични реакции понякога.Също искам да Ви попитам кога се започва с крем за белези? Трябва ли да няма нито една пъпка или да е минало време от  последната...или как?  Благодаря!

# 188
Имала ли е някоя от вас пъпки (дори и с бял връх) по ръцете, в по-горната част от лакътя до рамото? Мисля, че му казват ягодова кожа или се бъркам.
Пробвах гликолова киселина на the ordinary, сега гела и крема на Cerave със салицилова киселина, но ефект няма никакъв. Имате ли идея какво друго да предприема. Дерматолог ми каза Cerave, но…
Здравейте, според това което описвате според мен е Кератоза пиларис -свръхпроизводството на кератин в организма. То блокира космените фоликули и води до образуването на въпросните червени точки по кожата. То води до удебеляване епидермиса, особено на горната част на ръцете и бедрата, но също и по задните части и на лицето. Образуват се ситни пъпчици и кожата е груба и неравна при докосване − затова и кератоза пиларис. Оттам идва и сравнението с „пилешка кожа“ или „гъша кожа“.
Не мога да каже какво помага, тъй като при мен още не се е оправило. Дерматолог препоръчва добра хидратация.

# 189
На мен дерматолог ми каза едва ли не, че няма как да се оправи това по никакъв начин, но да използвам Cerave (силициловата киселина ексфолира, нещо такова), но ефект никакъв и е много дразнещо, особено лятото

# 190
Здравейте,
вчера с моята дъщеря бяхме на консултация при дерматолог в клиника на д-р Денкова. Предписаха лекарства за външен и вътрешен прием и медицинско почистване всеки месец. Цената в клиниката е 100 лв за почистване /при 3 процедури - 30 лв отстъпка/. Бих искала да ви попитам, дали сте доволни от някоя козметичка в София, която да извършва тези процедури на по-ниски цени или да се доверим на клиниката?

# 191
  • София
borivana, при кой дерматолог бяхте? Доволни ли сте от прегледа? Какво ви предписа?

Търся добър дерматолог за Сф, може и на лични. Посещавала съм преди години Албена Ангелова и Людмила Попова, и двете бяха много добри специалистки, но и двата кабинета и телефони не отговарят, пише че са затворени.
При моята дъщеря ръчно почистване не е опция.

# 192
Здравейте! Някой правил ли си е prp (vampire facial), има ли ефект?

# 193
  • София
Здравейте. Търся продукти за почистване, хидратиране и слънцезащита за акнетична кожа без ясен произход. Просто добри препарати, без да имат лечебна съставка. Става дума за 30+ мъж с постоянно влошаващо се акне. Според мен става дума за непоносимост към млечни продукти, които той яде за притеини, но ще трябва да му уври главата да се посъветва със специалист. Сега му предстои пътуване в южната част на Щатите и подозирам, че ще има доста проблеми. Искам да му взема нещо, което да минава за безобидно, да не вземе да каже, че няма да го ползва.

# 194
  • в страната на чудесата
Ефаклар к?

Общи условия

Активация на акаунт