Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 898
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Аз поръчах Акнелиз от Турция...само това не сме пробвали Confused
Някой има ли опит с него?

# 301
Аз поръчах Акнелиз от Турция...само това не сме пробвали Confused
Някой има ли опит с него?

Това е третиноин и за него има правила. Ползвали ли сте Акнатак (45 лева)  ? - това е в аптечната мрежа тук, но в комбинация с антибиотик и има ефект обаче… трябва много внимателно да се прилага . Ако вземете Акнелиз задължително започнете от най- ниският процент -0,025 , защото кожата трябва да се адаптира - мажете два пъти седмично после три пъти, през ден и докато стигнете всеки ден, задължително само вечер и ползвайте слънцезащита. Като свикне кожата купувате малко по- високият процент и така докато стигнете максималния ако е необходимо . Пр нежна кожа и прекаляване с крема започва ужасно Белене.  Някои жени ползват Акнелиз против бръчки и финни линии

# 302
Момичета, къде мога да намеря скинорен?
В Турция и в Гърция (норескин)
Благодаря!
А в България кое лекарство е най-близо до състава на Скинорена, с кой крем, мазило може да се замести?

# 303
Няма в България лекарство заместител на Скинорен.
От козметиките Биодерма, Дюкре и Биотрейд имат кремове и серуми с азелаинова киселина, но концентрацията е по-ниска.
Скиноренът е с 20% азелаинова киселина, затова и се продаваше с рецепта.
Биодерма и останалите по спомен са 10%, не съм гледала състава.

# 304
В Интернет ми излиза един крем Noreskin.
Дали не е подобен на Скинорена?

# 305
  • Washington,USA
Някакви отзиви за тези колектори да акне по аптеките, които хем прикриват, хем лекуват? То е ясно, че винаги ще имам поне да го крия колкото мога.

# 306
Норескин е основанен заместител на Скинорен !! Аз също използвам Норескин

# 307
  • Пловдив
А на каква цена е?

# 308
Аз си копувам от базар 2 път до сега не съм имала проблеми доставката от Гърция излиза същата но от базар идва по бързо.Отговарят бързо а и гледам че имат висок реитинг

# 309

Да, същия състав има, но не е регистриран в България и не се продава по аптеките.
Може да си го купите от чужбина или от търговци в базарбг и олх.
В Гърция е без рецепта, за разлика от България когато имаше Скинорен.

# 310
  • Пловдив
Аз използвам ето този:
https://novakoja.com/products/acmed-20-%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BB% … D0%B8%D0%BD%D0%B0

Доста по-евтино излиза, защото е 75 мл. Аз съм доволна.

# 311
  • София
Elitta, благодаря за линка! Радвам се, че се появи най-сетне крем с азелаинова киселина 20%.

# 312
Някой забелязал ли е повлияване състоянието на кожата след спиране на прясно мляко? Аз пиех доста кафе с мляко по 2-3 на ден и от какво го спрях кожата ми е като стъкло. Порите ми се свиха, а големите подкожни, болезнени пъпки ги няма. Черните точки са много по-малко и почти незабележими. Рутината си не съм променяла, дали е възможно?

# 313
Някой забелязал ли е повлияване състоянието на кожата след спиране на прясно мляко? Аз пиех доста кафе с мляко по 2-3 на ден и от какво го спрях кожата ми е като стъкло. Порите ми се свиха, а големите подкожни, болезнени пъпки ги няма. Черните точки са много по-малко и почти незабележими. Рутината си не съм променяла, дали е възможно?

Разбира се, че е повлияло. Кравето прясно мляко беше първото нещо което забрани кожния лекар на сина ми.

# 314
  • Washington,USA

С мляко и без мляко едно и също е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт