Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 893
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Дано са читави новите продукти на Биотрейд, че хич не им се получаваше с предходните.

# 331
Сега в аптеката видях слагаха реклама. Ще има 20% азелаинова киселина крем на Биотрейд - българско производство - заместител на Скинорена.
Много нови серуми с хидрокси пинаколон ретиноат. Той бил нова генерация между ретинол и третиноин. Нощни маски с ретинол, някакъв троен крем за акне.
Изобщо за акне страшно много нови продукти с азелаинова киселина, ниацинамид и новия ретиноат.
В коя аптека?

# 332
Софармаси.
Гледам онлайн вече има ретинолите

# 333
Бюджетен и некомадогенен крем за лице бихте ли препоръчали? За хидратация на лицето, но и да няма омазняване в  Т зоната

# 334
Дано са читави новите продукти на Биотрейд, че хич не им се получаваше с предходните.

Всъщност аз давам точно обратното мнение..и според мен продуктите на Биотрейд серията Акне аут , ми помогна/ лекуват акнето стабилно. Продуктите атакуват пъпките агресивно, отделно работят с превенция и имат страхотни резултати..на г/д повече към добра цена и да български!!

# 335
Всъщност аз давам точно обратното мнение..и според мен продуктите на Биотрейд серията Акне аут , ми помогна/ лекуват акнето стабилно. Продуктите атакуват пъпките агресивно, отделно работят с превенция и имат страхотни резултати..на г/д повече към добра цена и да български!!
От познати знам, че Акне аут действа докато се ползва и после пъпките пак избиват.

# 336
  • Washington,USA
От познати знам, че Акне аут действа докато се ползва и после пъпките пак избиват.
То не са ли почти вс мазила така.

# 337
Днес щях да купувам азелаинова киселина от Одрин, но фармацевта е българин и ми каза, че вече има Скинорен в България по аптеките.
 Я виж ти, колко години нямаше внос в България…

# 338
Ехееее, наистина е така, даже онлайн показва. Скоро и аз си взех италианската Финацея , която е 15 % азелаинова к-на.

# 339
А скинорен може ли да се ползва с ретинол?
На мен ми излезе огромна подкожна пъпка около долната устна и в опити да я накарам да избие, си изгорих кожата. Сега ми стои червено, чувствително, но пустата пъпка е все така дълбоко подкожна.
Тази гной под кожата няма ли да навреди по някакъв начин?

# 340
Как третирате акне в резултат на поликистпзни яйчници? Прилага се терапия за тях, но явно не може да повлияе на акнето.

# 341
Как третирате акне в резултат на поликистпзни яйчници? Прилага се терапия за тях, но явно не може да повлияе на акнето.

Приемам Инофолик Комби, помага много

# 342
Ще консултирам с лекар, защото става въпрос за тийнейджърка. Благодаря за информацията!

# 343
Да споделя мъките на моя тинейджър, който бори акнето вече 3,5 години. Какво ли не пи и не маза на това лице включително и антибиотици в най-тежките моменти. За съжаление аз също бях много зле до към 30-тата си годишнина. Поне той сам забеляза, че ако пази диета без сладки и млечни продукти пъпките драстично намалят до 90% , но не може само без едното трябва и двете групи. А той заявява, че му е трудно и че има нужда поне от сладко, за да има енергия. Февруари и март му се наложи да пие Омнибиотик про В и забелязахме, че като странично действие на третата седмица му намаля акнето, даже имаше седмици, в които нямаше и нова пъпка. Действа в пъти по добре от акнеаут. Отделно на лицето маже Третин. За съжаление обаче вече белезите му не изчезват така бързо, а стоят с месеци, дори има и някои от година.

# 344
  • Пловдив
Сиана, какъв третин? Дай да го видя, че и ние сме в безизходица...

Общи условия

Активация на акаунт