Женен ли е - лъже

• 23 864
  • 691
  •   1
Отговори
# 345
То ясно, че никой не тръгва ей така да се развежда заради симпатии, ама в случая не авторката напъва да е с него. След като и говори обичайните приказки как всичко е приключило, охладнели са и там още квото беше, май че е заради детето в този брак, нека го докаже. Нейно право си е да го изисква, иначе както разбирам от тая тема голям келепир било женен мъж да върти млада любовница, ама не една и две влюбени патици накрая са получили една трипръстова комбинация с преобладаващо среден...

# 346
Нейно право си е да го изисква, а негово - да откаже.

# 347
  • Paris, France
Уточнете все пак защо женен - предполага се,  вече  стабилен , опитен и  по-възрастен.Няма интерес да се дъни и прави бебета, има джобни,  статус, не се  показва в обществото с трофей -мацка, а  пази реноме. Върши си работата грамотно.
 Докато свободен   младок  първо няма в джоба, влюбва се и  досажда, прави планове.

Защо да няма интерес да прави бебета? Може жена му да не иска деца, да не може да има деца, да не иска второ или трето дете, а той да иска. Много мъже правят извънбрачни деца и тези деца са планирани и искани от тях. Покойният френски президент Митеран има такава дъщеря. Тук даже има възможност бащата да признае детето пред нотариус без името му да фигурира в акта за раждане и актовата книга. Моя позната разбра след смъртта на мъжа си, че той е направил 5 или 6 деца навън и ги е признал, та са и наследници.

В някои среди е нормално мъжете да се показват с трофей-мацки. Тъй де, няма да заведе 80 килограмовата съпруга на важна среща с партньори на яхта. Те и партньорите не водят техните там. Като женена и с малки деца, последното, което исках беше някой да ме завлачи по яхти или тихоокеански острови.

Женените също се влюбват.

Свободният младок без кинти е за жена, на която и е приятно с него, не търси финансови облаги и не иска деца за момента. Име и женени мъже без кинти. Има и женени мъже без кинти, които си намират любовници.

# 348
Е защо да е червена лампа, че съпругата я няма на сбирките? Напротив, даже е доказателство, че отношенията им не вървят и си живеят отделни животи. По-добре ли щеше да е навсякъде със съпругата и детето, да ги вижда как са си най-нормално семйство, а след 10 минути той да обяснява как не било каквото изглежда.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 11:14 от Spiritlight

# 349
  • Варна
Моя позната разбра след смъртта на мъжа си, че той е направил 5 или 6 деца навън и ги е признал, та са и наследници.
Цитат
По дяволите, че и умрял... да не може тя да му уреди дълга и мъчителна...

# 350
  • София
Нейно право си е да го изисква, а негово - да откаже.

Тогава защо й обяснява как ще се разведе заради нея, а не й каже направо, че я цани за страничен секс? Реторичен въпрос - защото тогава тя вероятно няма да се навие. Той говори за развод, тя очаква той да си изпълни заръката, той изведнъж посърва... 2+2=лъжа.

# 351
Е защо да е червена лампа, че съпругата я няма на сбирките? Напротив, даже е доказателство, че отношенията им не вървят и си живеят отделни животи. По-добре ли щеше да е навсякъде със съпругата и детето, да ги вижда как са си най-нормално семйство, а след 10 минути той да обяснява как не било каквото изглежда.

Защото, ако успее да го разведе и да стане номер две, има голяма вероятност, след като роди, да стане поредната, седяща вкъщи да си гледа детето, докато мъжът ѝ си живее отделния живот, обяснявайки се в любов на някоя друга.

# 352
Имах един шеф за кратко, като бях на 20 и. В обедната тръгваше с мен на обяд. 1-2 пъти ни в клин, ни в ръкав започна да ми обяснява, че е с жена си само заради детето и ще се развежда. Искаше да ме вози след работа до нас и сутрин да ме взима. След като отказах и му обясних, че  ме кара да се чувствам неудобно да му слушам семейните проблеми, и че неговият личен живот не ме интересува, след седмица започна да взима и прибира една друга колежка. Ходеше с нея да обядва. Мен ме уволни при първа възможност, даже не посмя да ми го каже в очите лично.
Случайно го срещнах скоро, след сигурно над 10г.Беше си със същата жена, която не може да понася и с която щеше да се развежда всеки момент.

# 353
Няма как да взема излияния и философии на любовници на сериозно. За мен любовницата е по-нисше същество от хлебарката. И то не защото нехае за семейството на мунчо, което той сам е заплюл, а защото доброволно се поставя в позиция на изтривалка. Това достойнство, срам - вятър и мъгла. Има такива, които го осъзнават, има обаче и други, които се имат за много умни.

За мен хигиената в отношенията е условие номер едно за спокойно и щастливо битие и от такива любовни многоъгълници ме е гнус, буквално както ме е гнус от физическа нечистоплътност. Пък нека съм еднорог, моралист, наивница и каквато още на някого му харесва. Щом аз стоя цял живот настрани от тинята, значи няма как някой да ме убеди, че е невъзможно. Но е въпрос на избор. Толкоз

Авторке, направи си добро и стой далече от тоя батак.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 12:12 от That Obscure Object of Desire

# 354
Тук вече стана дума, че за "хигиената" в отношенията жената решава.
Не иска нищо, ни обвързване, ни обещания, ни вечна либоф. Кефи се на ресто, пътувания, подаръци, устройва я за известен период.
Защо да смятаме, че жените по презумпция си искат тихото безоблачно (скучно) семейно огнище.

# 355
А откога намесата в чужди отношения е морална и достойна за похвала постъпка?

# 356
Да си изтъргуваш достойнството за подаръци и пътувания не е хигиена в моите представи. Бих го нарекла по друг начин.

# 357
Да си изтъргуваш достойнството за подаръци и пътувания не е хигиена в моите представи. Бих го нарекла по друг начин.
Grinning
"На смъртния си одър съжаляваме за това, което не сме направили, а не за направеното".

# 358
Пак дебело подчертавам, че не съдя никой, но точно потребителките, които раздават най-много акъл и начукват канчетата по другите теми и иначе са много морални, сега подкрепят или самите те са спали с женени мъже. Пълна безочливост! И аз съм искала съвети по разни мои проблеми и точно те са ме правили за две стотинки...

# 359
[quote
"На смъртния си одър съжаляваме за това, което не сме направили, а не за направеното".
[/quote]

Не е точно така. Съжаляваме и за неща ,които сме направили, а после сме съжалявали

Общи условия

Активация на акаунт