Женен ли е - лъже

• 23 811
  • 691
  •   1
Отговори
# 450
Единият все пак  е добре да е свободен.

# 451
Много са слаби мъжете, батко !
Ако не им се получи с любовница, седят си кротко при жената и я лъжат в очите. Повръща ми се от такива плазмодии.

То голяма сила да се разведеш първа и да чакаш възлюбения да те последва. Голяма работа е, ша знайш! Благодаря на Камъчка за откровеното мнение по въпроса.
Втората цигулка е много удобна позиция, винаги съм го казвала. И аз съм била, докат не почна да ми се прави на официален партньор, да не казвам съпруг (бях свободна).

# 452
Бабешките съвети са били, ако не можеш да заченеш Simple Smile А не при налично бебе Simple Smile
Препоръчва се и за по-леко преминаване през менопауза, доколкото знам.

На мен ми е любопитно друго. Твърдението, че жената може да има всеки мъж, когото поиска. Ами ако той не я иска, тогава как става номерът? Не че ми е толкова важно всъщност, но темата май и без това върви към заключване...

# 453
  • Варна
Измествам темата, ама да си кажа - не само вие така сте чували. Всъщност отидох на психолог с идеята да си поговорим, дано разбера защо се случва, каквото беше там. Жената извади една игла и ме бучка, къса леко кожата с нея и понеже е повърхностно то не се усеща, не реагирам - било признак на еди какво си, взех да й приказвам, за каквото си мисля аз, аааа еди какво си е товза. Накрая излязох пасивно-агресивна нещо си и с две рецепти успокоителни и други подобни. Съветът ми даде докато си обувах обувките, защото аз бях отишла да си иззлея и си го казах тогава.
Уточнявам, че говорим за 95 г. психологията "като по филмите" тук проохождаше.
Тази лекарка е най-добрата при която съм била. След като се изцепи така, почнах да се смея истерично и така беше докато си отида до вкъщи. (за варненки - от Шадравана до училище Елин Пелин). Оттам насетне се подобриха нещата.

# 454
Не може да има всеки мъж.  Трябва там  да стане нещо  у него. Без това не може да го има. Може да не я хареса.

# 455
В темите за и против брака чета: "Бракът е нещо много специално!"
Тук като гледам, колко да е специално... Grinning

# 456
Аз не съм била любовница.
Винаги се поставям на чуждото място.

# 457
  • Paris, France
В темите за и против брака чета: "Бракът е нещо много специално!"
Тук като гледам, колко да е специално... Grinning

Специално внимание трабва с брака и особено в брак като сме. Абеее, специалисти си трябват 🥳

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 05:52 от Nevena Virolan

# 458
Аз  получих всичко , което  не харесвах да го кажа. И се зарекох да не съм категорична. Все още съм жива  и може да ми се случи  каквото мразя, не изневяра, че  е късно. Ама знам ли и за това.

# 459
  • here and now
Поставям се на мястото на всеки. Ако ми кръшка, пътен лист.
Не може любовницата да е виновна за избора на кофти партньор.

# 460
Е как да не е виновна. Споделя вината за разрухата.

# 461
  • София
Отговорите бяха, че това, което е видял досега от мен му е достатъчно да иска да прекарва дните си с мен, усеща, че съм човек една на милион, семейството му било детето, всичко останало вече си било разрушено, бил си планирал развода и изнасянето, и нямало да си прости ако ме нарани. Да му дам шанс да ми спечели доверието и да му позволя да ме направи щастлива.

Аз не виждам проблем да му отговориш "Разведи се и когато разводът приключи, ела при мен с документ, доказващ това! После имаш цялото време на света, за да опитваш да печелиш доверието ми!". Защо ли си мисля, че няма да се съгласи на тази толкова лесна за изпълнение оферта, ако приемем, че наистина вече е планирал развода си?

Някои хора редят клишета само заради единия секс - гнусна работа!

# 462
Кой се развежда, заради жена, с която дори не е спал и няма връзка? Айде по реално да гледаме на нещата. То женени с любовници от години не си развалят семейството, вие за извънземни говорите.

# 463
  • София
Изневеряващият си отговаря пред половинката. Третия си отговаря пред себе си. Любовницата не е виновна, че мъжът не може да си го държи в гащите, но си носи отговорността за това, че си ляга с чужд мъж, и всички възможни за нея последствия от това - разбито сърце, загубено време, отмъстителна съпруга, бременност и т.н. Иначе оправдания всеки може да си намери за всичко. А обикновено нещата се изчерпват с "така исках".

# 464
Защо смятате,че една жена става любовница заради материални подбуди, не знам. Аз лично се влюбих в мъж, от когото грам не съм искала или взела. Просто се влюбихме и двамата от пръв поглед. И аз се разведох, за него беше паралелна връзка. Да, може би щеше да се разведе, но добре, че не го направи.
Защото в момента, в който станеш официална, а не тайна, любовта рязко изчезва. Изневярата крепи брака на много семейства, част е от живота, защото хората си омръзват.Винаги, когато има подобна тема, скачат тези, на които са им изневерили.  И им е черна все любовницата, а благоверният е прелъстен от тази меркантилна хлебарка. Дайте да гледаме реално на нещата. Живи хора сме и нищо не ни е чуждо.
Избирателно се разбират нещата.
Обаче ми стана интересно ти защо се разведе?
(Изневярата крепи брака на много семейства)
Разведох се, защо се влюбих и обичах този мъж. Не исках да живея в лъжа. Бракът ми изначално не беше щастлив, защото нямаше любов. Нямахме дете и нищо не можеше да ме спре да слушам сърцето си. И всъщност съм му благодарна на БНД, че се появи в живота ми, за да прекратя това мъчение.
Неговата изневяра го сплоти с жена му, въпреки общото ни дете. Той я излъга, че съм забременяла нарочно и до днес тя хал хабер си няма за паралелната му връзка.Смята,че е било инцидентно.
Той се " развежда" близо 2 години, поиска наше дете. Изплаши се, когато коремът ми взе да расте и пропорционално на него, намаляваше и неговата смелост за ново семейство. Близо 10години живя добре с жена си, вече има и внуци. Дали от гузна съвест, не знам, но се пропи тотално. В началото на тази година, разбрах, че на жена му й е писнало да се налива всеки ден.Явно му е била шута, защото ми цъфна на вратата с обяснения какви грешки е допуснал и колко ме е обичал през това време. Може сами да се досетите аз как постъпих. Неговото предателство ме накара да се променя коренно, да стана силна, да претръпна към всичко маловажно и да си гледам детето. Вече обичах друг мъж, който ме прави щастлива. А към БНД изпитах само съжаление.
Всички любовници дават енергията си на подобни мъже, страдат, чакат. Но те само консумират и щастливи и доволни, са по -  добри съпрузи вкъщи. Затова и никога повече не бих дала и късче от себе си на семеен мъж, ако ще да умирам от любов. "Човек не трябва да иска нещо, на което не може да плати цената."- Ванга

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 06:22 от камъчка

Общи условия

Активация на акаунт