Женен ли е - лъже

• 23 799
  • 691
  •   1
Отговори
# 465
Аз не виждам проблем да му отговориш "Разведи се и когато разводът приключи, ела при мен с документ, доказващ това! После имаш цялото време на света, за да опитваш да печелиш доверието ми!".
Прекалено задължаващо е, да го накара да се разведе. Съвсем в началото са, влюбени-загубени.  Ами после ако не се получи между тях? Ще я обвинява, че заради нея се е развел и си е развалил семйството. Или пък тя ще му е задължена цял живот. Не е добра предпоставка за една връзка. Решението трябва да дойде от него. Но изглежда му е ясно, че от двата стола може да падне на земята и затова не предприема нищо.

# 466
Тя не го кара да се разведе, той й е казал, че така или иначе го прави и не е заради нея. Колко са истина думите му, отделен въпрос. Тя просто му казва, че не иска да имат отношения, докато той е женен, но не го кара да остави семейството си.

# 467
Не разбирам що е толкова трудно да се схване - той иска нещо от нея, тя му поставя условие, той се съгласява- имаме сделка. Не се съгласява - няма сделка. Просто е, освен това сам и ги говори тия неща как всичко е заминало и ще се развежда - ок, изпълнява го и всичко е точно.
Виждам как от съвсем прости неща се стига до сложни лакърдии в този форум.

# 468
Нищо трудно няма за схващане и всички се обединихме около мнението, което и ти сега изразяваш. То така и стана - авторката каза, че няма да стане, докато е женен и онзи повяхна, няма сделка. Лакърдиите нямат много общо с конкретната тема, но те си вървят едни и същи във всяка тема за изневяра, така че какво се чудиш.

# 469
На мен ми е любопитно друго. Твърдението, че жената може да има всеки мъж, когото поиска. Ами ако той не я иска, тогава как става номерът? Не че ми е толкова важно всъщност, но темата май и без това върви към заключване...

2 ракии и ще е навит – още една народна мъдрост.
Или каквото там пие. Simple Smile
2 ракии е разликата между грозната и хубавата жена, между собствената и чуждата.

# 470
Ако си поставиш нещо за цел и го следваш, вероятността да успееш е голяма. А да свалиш женен мъж е още по-лесно, защото и той е човек Simple Smile И ако в момента вкъщи е напрегнато / реве бебе / някой е болен / пълна лудница е, е много лесно някой да го изведе в един нов спокоен свят без битовизми (поне в началото Simple Smile )

Разбира се, обикновено самият женен се натиска и презентира като кандидат - даже и в случая.

# 471
Голяма грешка от страна на авторката, че е зарязала приятеля си точно сега. Това ще бъде разчетено правилно от женения и след като се поокопити ще я атакува пак. За мен мача е свирен. Ще се поддаде след малко още време. Едно приказва тя, но друго прави. Щом се виждат в една компания предвиждам още около Нова година да стане заварката😂🎉🥂

# 472
Той предишния не може да се нарече приятел като гадже. Тя каза, че са били само приятели с бонус, а то и бонуса не бил много бонус напоследък.
За мен добре е, че отрязала първия и задала заявка с условие на втория.

# 473
  • София
Разкарала е двама паразита от живота си, ама дано го осъзнава и не ги пусне обратно при първото почукване.

# 474
А да свалиш женен мъж е още по-лесно, защото и той е човек Simple Smile И ако в момента вкъщи е напрегнато / реве бебе / някой е болен / пълна лудница е, е много лесно някой да го изведе в един нов спокоен свят без битовизми (поне в началото Simple Smile )

Разбира се, обикновено самият женен се натиска и презентира като кандидат - даже и в случая.
Въпросът ми не беше конкретно за женен, а по принцип. И не за някой, който сам се предлага, а за такъв, който не проявява интерес.

Иначе предложението на Как' Сийка не е лошо, обаче ако трябва да му правя компания, докато изпие двете ракии (или каквото там пие), каквато съм видна пияница, нещата може да станат трагикомични. 😏

# 475
На мен ми е любопитно друго. Твърдението, че жената може да има всеки мъж, когото поиска. Ами ако той не я иска, тогава как става номерът? Не че ми е толкова важно всъщност, но темата май и без това върви към заключване...

2 ракии и ще е навит – още една народна мъдрост.
Или каквото там пие. Simple Smile
2 ракии е разликата между грозната и хубавата жена, между собствената и чуждата.

А да бе, 2 ракии, някой път не мога да изпия колкото трябва, а аз принципно мога да пия много. Всъщност тва е и мерило за женска красота ( грознота) - колко трябва да изпиеш за да влезе в категория " става" . Ако е от кило нагоре, мен не ме пишете Simple Smile

# 476
Тези мъже са страхотни манипулатори. Знае какво искаш да чуеш и това казва, гледа те като кученце, прави някакви супер мили и сладки жестове и те кара да се чувстваш специална. Това, че не флиртува с други колежки може би е, защото знае че при тях няма да пробие, а пък теб те е усетил, че в момента си поразклатена.
Незнам. Пък може и да е влюбено момчето. Но определено не вярвам, че има сериозни намерения да се разведе. Мъжете не се развеждат ей така. Има си кой да му гледа детето и къщата, изпран, изгладен, нахранен. Явно няма кой знае какви задължения вкъщи щом има време да си излиза сам.

# 477
Ами, средно статистическо 2 ракии са достатъчни на един мъж, който по принцип носи на алкохол, да му паднат всички задръжки и от примерен съпруг да започнат да му шарят очичките (и ръчичките).
Разбира се, на някой може и 2 глътки да са му достатъчни, на друг – по-солидно количество, но идеята е ясна.
Същото се случва и при някои жени, но там не съм много сигурна доколко е падане на задръжки и доколко – оправдание – „Пияна бях, не помня“.
Но да оставим жените, въпросът беше как се сваля мъж, който не те харесва. С алкохол, как иначе.
Възможно е и с други субстанции, но там нямам наблюдения, а и поговорката мълчи.

# 478
Сигурно зависи от това поради какво (каква причина) не те харесва мъжа. Rolling Eyes

# 479
Много ги подценявате мъжете. Само разни пухльовци тотални са готови с всяка да си легнат след 2 ракии. Мъж като мъжете не процедира така. Трябва жената наистина да го кефи.

Общи условия

Активация на акаунт