Женен ли е - лъже

• 23 794
  • 691
  •   1
Отговори
# 480
Ако си поставиш нещо за цел и го следваш, вероятността да успееш е голяма. А да свалиш женен мъж е още по-лесно, защото и той е човек Simple Smile И ако в момента вкъщи е напрегнато / реве бебе / някой е болен / пълна лудница е, е много лесно някой да го изведе в един нов спокоен свят без битовизми (поне в началото Simple Smile )

Разбира се, обикновено самият женен се натиска и презентира като кандидат - даже и в случая.
Това невинаги е така. Мен БНД ме преследваше от самото начало. Не е лесно да свалиш женен мъж. Или поне , не за една нощ. Трябва химия, емоция, тръпка. Но всъщност темата се изчерпа отдавна.

# 481
Що така ги приравнявате всички мъже на неадекватници, дето нямат акъл за 5 стотинки и не подбират?
Пак се хвърля цялата вина върху любовницата, щото видиш ли мъжът е със слаби ангели, във всяка връзка има момент на слабост и напрежение и трябва само една зла жена, която да дойде с бутилка ракия и да свали мъжа.
А даже тази тема и случаят на авторката потвърждава мнението ми, че в 90 % от случаите жененият прикотква жената, ръси простотии и се обяснява в любов с месеци.
Не говорим тук за Бил Гейтс и кралското семейство. Масово женени мъже, като героя в тая тема, които са подчинени, не особено богати, нито особено красиви, също търсят нещо навън. Понеже нямат много какво да предложат правят разни такива шпагати и словесни еквилибристики.

# 482
Не само женен, но и свободен мъж няма как да свалиш с 2 ракии. По- тъпо нещо не бях чела. Мъжът обича с очите си, жената с ушите си. Няма ли кой да заключи темата?

# 483
Това с ракията не знам дали действа. Аз съм забелязала, че сред моите позанти, която жена първа е решила да свали даден мъж, винаги й се е получавало. Няма значение женен, свободен - не са имали неуспех. Говоря за жени, които си го наумяват и действат. И не става дума за някакво си преспиване за 1 вече с пияница. А за връзка след това. Нито една не се сблъска с неуспех. Едната си хареса женен с две деца, след 1 година той вече беше разведен. Преди това човекът не я е свалял и се познаваха само по работа. Тя отсече - този ще е! и това беше. При това положение как да мисля за мъжете като за много трудни? Един изкара дълга връзка с жената, но не се разведе. Просто съпругата му "победи" в някакъв момент и той си седна вкъщи. Но връзка си изкараха, значи пак успех Simple Smile

С което не омаловажавам факта, че и женените мъже са много активни и търсещи Simple Smile Просто вече има и такива жени.

# 484
И пак мъжете са го позволили- дали им се е искало по начало или са им слаби ангелите, иначе няма как да стане.  Определено си гали егото да ти се сваля някоя, ама за друго трудна работа да си разваля аз рахата за едното е*анйе

# 485
Все едно, случват се всякакви ситуации. Хора сме и не всички се движим само от мисълта за "рахата". Дори на мен не ми е това основната идея в живота.

# 486
Успехът, че изкарала дълга връзка с женен, ама накрая съпругата му победила, не го разбирам.
Нито успеха на едната, нито на другата.
То трофеят е някакъв боклук, ама те се борят... тяхна работа.

# 487
Успехът, че изкарала дълга връзка с женен, ама накрая съпругата му победила, не го разбирам.
Успешни в безуспешността на връзката!🤣🤣🤣

# 488
Не само женен, но и свободен мъж няма как да свалиш с 2 ракии. По- тъпо нещо не бях чела. Мъжът обича с очите си, жената с ушите си. Няма ли кой да заключи темата?

Много вярна поговорка. За мъжете външия вид е от най-голямо значение и затова си сменят жените, имат любовници. Даже и хубава жена да имат, като живеят с нея, като я гледат в домашни дрехи, изморена и си викат я нещо по-засукано да намеря, че тая само чисти,  готви и гледа детето.
Просто са си такива, повърхностни.

# 489
Наистина в повечето случаи тия истории с женените мъже с любовници изглеждат като бой на жени за някой парцал в магазин втора употреба.

# 490
Ами просто са жени с глупава логика. Просто липса на логика.
Мислят, че щом мъж е женен, значи си струва.
А не си дават сметка какъв е в семейния живот.
И самия факт, че търси след други е показателен.

# 491
Ами, средно статистическо 2 ракии са достатъчни на един мъж, който по принцип носи на алкохол, да му паднат всички задръжки и от примерен съпруг да започнат да му шарят очичките (и ръчичките).
Разбира се, на някой може и 2 глътки да са му достатъчни, на друг – по-солидно количество, но идеята е ясна.
Същото се случва и при някои жени, но там не съм много сигурна доколко е падане на задръжки и доколко – оправдание – „Пияна бях, не помня“.
Но да оставим жените, въпросът беше как се сваля мъж, който не те харесва. С алкохол, как иначе.
Възможно е и с други субстанции, но там нямам наблюдения, а и поговорката мълчи.
Интересно дали жените, които са убедени в горното, просто са приели факта, че мъжете им изневеряват редовно или се ласкаят, че са женени за неповторими еднорози.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 13:37 от TafTaf

# 492
Просто не им дават да пият или не ги пускат да излизат без тях.

# 493

туй по казуса на камъчка ли? Аз иначе го разбирам.

# 494
Просто не им дават да пият или не ги пускат да излизат без тях.

Хаха чак си го представям "няма да излизаш без мене щото някоя ще те напие с ракия и ще се възползва от теб Joy то май и трезвен ще избяга

Общи условия

Активация на акаунт