Забременели след инвитро 52

• 54 664
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Щировидната е под контрол, следя на 3 месеца, не съм се заразявала с Ковид или друго... Единствено остава употребата на Клексан - има го като страничен фект, но ми се искаше да чуя дали има и друга бременна след инвитро, която има подобни оплаквания. Според док било от хормоните и много не ми обърна внимание.

# 61
  • София
Хм... аз също поставям клексан, обаче не мога да кажа дали от него ми пада косата.
Имам много и все си капе, и имам чувството че повече става, и пак много пада и направо не я търпя Joy
Както казва моя фризьор,  ще режа, не ти трябва толкова много Joy

# 62
Здравейте, момичета. От няколко дни имам жълто течение, което не е постоянно(няма мирис или сърбеж). През ден, два по 1-2 пъти на ден. В 12г.с. съм. Утре съм на преглед, но все пак искам да попитам дали на някоя от вас и се е случвало? На 24.10 микробиологията ми беше чиста, на 30.10 ми беше трансферът. Преди това са ми правени изследвания за хламидия, Токсоплазмоза, уреаплазма и още други.. от тогава не съм имала полов контакт след изследванията. В момента съм на циклогест, пия нош па, бузкулизин, дуфастон.
Не се тревожи, жълтото течение е от Циклогеста, и аз го имах докато го поставя , на мен ми го спряха в 14 г.с и течението веднага стана бяло. Нормално е да е повече от обикновенно.

# 63
Здравейте, към бременните мами с близнаци ми е въпросът.
След трансфер съм на 2 ембриончета, в 6 седмица се вижда на ехографа едно сакче с ембрион и пулс, и още едно но доста по малко и вътре все още нищо не се вижда.
Възможно ли е ако са се хванали и двете, да има чак такава разлика по между им?
При вас как беше?

# 64
При мен се бяха хванали две, едното вървеше седмица назад. В 7ма чухме сърчица и на двете, в 8ма малкото спря развитие. Късмет!

# 65
След трансфер съм на 2 ембриончета, в 6 седмица се вижда на ехографа едно сакче с ембрион и пулс, и още едно но доста по малко и вътре все още нищо не се вижда.
При вас как беше?
Stef, след трансфер на 2 бластоциста, още в 5 седмица се видяха два сака с ембрионални структури в тях. Двете бебета си вървят още от тогава с разлика помежду си, от два до около 5-6 дни. Но в началото се видяха и двата, после в 6 г.с. чухме две сърца. Всеки преглед на различен етап от бременността дава различен срок, но би трябвало до 6 седмица да чуете сърцата. Успех колкото и бебета да са се захванали!

# 66
При вас как беше?
Stef, след трансфер на 2 бластоциста, още в 5 седмица се видяха два сака с ембрионални структури в тях. Двете бебета си вървят още от тогава с разлика помежду си, от два до около 5-6 дни. Но в началото се видяха и двата, после в 6 г.с. чухме две сърца. Всеки преглед на различен етап от бременността дава различен срок, но би трябвало до 6 седмица да чуете сърцата. Успех колкото и бебета да са се захванали!
Благодаря, аз днес влизам в 6 и даже не ми пуснаха да чуя пулса ,че било вредно. Виждало се, че тупка сърчицето в едното сакче а другото беше точно над него но по мъничко

# 67
В 6г.с. се видяха две плодни сакчета с ембрионална структура в тях. В 7 г.с. чухме две сърчица. До момента вървят почти еднакви, с много малка разлика. Всеки път на преглед, освен измерванията, слушаме сърчицата им.

# 68
Моя първи преглед беше 7 г.с. Чухме пулса и на двете и се видяха два плодни сака и в тях ембрионите (като малки мехурчета се виждаха).

Axenia, какво ти казаха на теб днес за жълтото течение? На мен ми взеха секрет и казаха, че щом няма мирис и сърбеж няма да имало проблем, било нормално. И все пак не ми се струва нормално на мен. Ще
Чакам за резултати😑

# 69
  • София
Нищо, не ми казаха, защото не ме прегледа моя доктор... преди Vision теста. Та така се бях ядосала, ходих при една, което мисля са ме следи по ЗК, и от яд и там от суетене забравих. По точно като видях бебето (не бях го виждала от 16.12) колко е пораснало и шава и всичко забравих да питам Joy
На 17 съм на ФМ +БХС и ще го питам.

# 70
Здравейте, момичета! Моят случай е следният: имам 3 неуспешни ин витро процедури, от които последния беше ЗЕТ. Веднага след него забременях по естествен начин, точно преди Коледа разбрах, че съм бременна случайно. Та всичко е както трябва за сега. В началото не усещах нищо, но след 3-4 дни започна да ми се повдига без повръщане от многото миризми по Коледа. Започнах да усещам и напрежение в гърдите, запек, главоболие, повишена температура 36,9 , често пишкане и напрежение в кръста, но без болка никъде. Видяхме плоден сак в 5 г.с. с жълтъчно мехурче, но е рано за ембрион и сърце. Сега съм 6+6г.с. и вече отшумява гаденето и болките в гърдите и се притеснявам от този факт. Нормално ли е според вас? (Извинявам се за дългия пост.)

# 71
Мисля, че е нормално. При мен тези симптоми изчезнаха горе-долу по същото време, само гаденето продължи докато не спрях прогестерона около 10 г.с..

# 72
roscheto, в тази седмица можете да отидете за ембрионче и сърце. Стандартно аз ходих в този период. Иначе симптоми имах до около 11-12 седмица, после преминаха. След това пък се появиха други неразположения.

# 73
Имам преглед този петък и го очаквам с нетърпение вече и голямо вълнение, но и притеснение от всичко случващото се 😊  Чакали сме много време за този коледен подарък ❤️
roscheto, в тази седмица можете да отидете за ембрионче и сърце. Стандартно аз ходих в този период. Иначе симптоми имах до около 11-12 седмица, после преминаха. След това пък се появиха други неразположения.

# 74
Момичета вие слагахте ли превантивно утрогестан във втория триместър?Днес бях на един нов АГ за преглед и той ми каза че след 16 седмица ако няма проблем се спира тъй като няма нужда от него и се пълнее допълнително.
Има ли от вас който пият Аспирин имам въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт