Забременели след инвитро 52

• 54 218
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, аз днес прокървих много силно с кръвоизливи. Видя се силно отлепяне на плодния сак. Казаха, че по-скоро няма да го бъде, но да лежа 2 дни в къщи и да дойда пак на преглед.
Много тъжно, защото го видях как вече има жълтъчно тяло вътре и явно е имало някакъв шанс преди това.
Вчера имах силни болки долу, но си мислих, че от седенето на стол по цял ден и минаха до вечерта. Е, явно тогава се е случило и е трябвало да обърна повече внимание.
Нищо, като приключи това съм първа в редиците за ново инвитро и никакво ходене на работа след трансфер.
На вас успех, много се надявам да не се сблъсква нито една от вас с това.

Изчакай, може да има шанс, ако ембриончето е здраво, с правилните медикамнети отпелянето ще се коригира.
И не се обвинявай, че си работила, не това е проблемът - аз не съм спирала нито за ден, работих 9 дни преди раждане. Единствено не трябва да се натоварваш физически, ако работата не е тежка, не мисля, че това е проблемът.

# 676
Момичета, тези от вас , които са правили пиклив тест на 5дневни , кога ви е отчело ?

# 677
Момичета, тези от вас , които са правили пиклив тест на 5дневни , кога ви е отчело ?
При мен отчете на 7-ми ден и то вечерта. Не можах да се сдържа повече, имах два теста и двата показаха много бледа, едва видима втора черта. На следващия ден направих кръвен, чхг беше 138.

# 678
Момичета, аз днес прокървих много силно с кръвоизливи. Видя се силно отлепяне на плодния сак. Казаха, че по-скоро няма да го бъде, но да лежа 2 дни в къщи и да дойда пак на преглед.
Много тъжно, защото го видях как вече има жълтъчно тяло вътре и явно е имало някакъв шанс преди това.
Вчера имах силни болки долу, но си мислих, че от седенето на стол по цял ден и минаха до вечерта. Е, явно тогава се е случило и е трябвало да обърна повече внимание.
Нищо, като приключи това съм първа в редиците за ново инвитро и никакво ходене на работа след трансфер.

И аз имах много силен кръвоизлив в 6та седмица, 2/3 отлепяне на плодния сак и лежах 2 седмици за задържане в Майчин Дом на много сериозна терапия. Всички казваха че е почти сигурно, че няма да го задържим, но вече чудото е на 3 години. 😊

# 679
Аз също имах отлепване на 2/3 с ужасни кръвоизливи в 5та и 6та гс. Също като на вас АГ от спешното не ми даде никаква надежда. За щастие попаднах на лекар, който назначи правилната терапия и бебчо в момента е на почти 5 месеца. Не губете надежда. Пишете ми на ЛС ако желаете. От кой град сте? И стриктно пазете леглото!

# 680
При мен отчете на 7-ми ден и то вечерта. Не можах да се сдържа повече, имах два теста и двата показаха много бледа, едва видима втора черта. На следващия ден направих кръвен, чхг беше 138.

ОХхх, имаше ли някакви симптоми ? Аз не усещам нищо. 6 ден е в петък , мисля да пусна кръвен или събота на 7-ми ден

# 681

ОХхх, имаше ли някакви симптоми ? Аз не усещам нищо. 6 ден е в петък , мисля да пусна кръвен или събота на 7-ми ден

Абсолютно никакви симптоми. Те почват на по-късен етап. Късмет желая! 🍀

# 682
Belive- и аз се ослушвах за симптоми, единствено не ми стигаше въздуха от елементарни дейности- изчакване на стълби, но не знам дали да го броя. Аз направих пиклив на 8-ми ден, на 10-ти както ми беше казал доктора кръвен плюс прогестерон. Същинските симптоми почнаха много по-късно.

# 683
Belive- и аз се ослушвах за симптоми, единствено не ми стигаше въздуха от елементарни дейности- изчакване на стълби, но не знам дали да го броя. Аз направих пиклив на 8-ми ден, на 10-ти както ми беше казал доктора кръвен плюс прогестерон. Същинските симптоми почнаха много по-късно.

Отчете ли теста на 8 ми ден - пикливия ?

# 684
  • София
После да казват, че не стават чудеса. 🍀
Моят опит от тази сутрин е, че беше много рано да ме види моето АГ. За това с това кървене отидох в Токуда, където ми казаха да се разходя до 5 етаж. Аз ходя, а то тече след мен.. много адекватно. Там чаках с едни много мили бременни девойки, които даже ми отстъпиха столче по-близо до кабинета 💖 и дойде моя ред.
Влизам вътре и някаква лекарка ме пита познаваме ли се? Аз "не". Тя казва, че като не ме познавала какво са казали, че съм пациент на др Велева(явно тя) и на едно симпатично момиче каза да си ме гледа сама.
Аз стоя в ступор, понеже от това разбирам, че като не съм някоя съм никоя и защо да не ме прегледа сестрата, например(оказа се че е доктор де). Девойчето видимо изнервено и тя ръмчи срещу мен. А аз седя и губя най-ценното си. Не мога да ви обясня колко безсилна се чувствах в този момент. Мъжа ми в това време обикаляше да търси паркинг в квартала, което също е ненормално според мен.
Младата докторка се пооправи и вече беше мила. Прегледа ме много внимателно, доста време. Викна още един лекар за второ мнение, който ме изуми колко беше мил и внимателен на фона на останалите. Ако някой търси лекар - др Васил Василев.
Сега моята АГ ми каза, че ако има някакъв шанс, то терапията ми назначена в Токуда е изключително недостатъчна и не всичко е толкова божа работа.
Добави ми пролутекс и утре ме вика да види какво е положението.
Извода дето аз си направих е, че сгреших, че не я дочаках. За нея аз съм жена която се бори за детенце., нейната пациентка. За онези съм една от всичките.
Усещам някак и знам какво ще стане, нали знаете мама знае най-добре, но ще пробвам терапията и ще се моля да стане чудо.
Моя съвет, ако има начин в такъв момент идете си при вашия доктор, сега ако е нощ или го няма е ясно, но сигурно има по-адекватни спешни кабинети.
Спирам с моята драма. Искам да чета хубави истории от вас 😘

И аз имах много силен кръвоизлив в 6та седмица, 2/3 отлепяне на плодния сак и лежах 2 седмици за задържане в Майчин Дом на много сериозна терапия. Всички казваха че е почти сигурно, че няма да го задържим, но вече чудото е на 3 години. 😊

# 685
Билив, не сравнявай две бременности. При мен отчете на пети ден след трансфера, но доколкото знам не е много често срещано. Много зависи до организма и как се синтезира ЧХГ. Сискам палци това да е вашият опит!

# 686
После да казват, че не стават чудеса. 🍀
Моят опит от тази сутрин е, че беше много рано да ме види моето АГ. За това с това кървене отидох в Токуда, където ми казаха да се разходя до 5 етаж. Аз ходя, а то тече след мен.. много адекватно. Там чаках с едни много мили бременни девойки, които даже ми отстъпиха столче по-близо до кабинета 💖 и дойде моя ред.
Влизам вътре и някаква лекарка ме пита познаваме ли се? Аз "не". Тя казва, че като не ме познавала какво са казали, че съм пациент на др Велева(явно тя) и на едно симпатично момиче каза да си ме гледа сама.
Аз стоя в ступор, понеже от това разбирам, че като не съм някоя съм никоя и защо да не ме прегледа сестрата, например(оказа се че е доктор де). Девойчето видимо изнервено и тя ръмчи срещу мен. А аз седя и губя най-ценното си. Не мога да ви обясня колко безсилна се чувствах в този момент. Мъжа ми в това време обикаляше да търси паркинг в квартала, което също е ненормално според мен.
Младата докторка се пооправи и вече беше мила. Прегледа ме много внимателно, доста време. Викна още един лекар за второ мнение, който ме изуми колко беше мил и внимателен на фона на останалите. Ако някой търси лекар - др Васил Василев.
Сега моята АГ ми каза, че ако има някакъв шанс, то терапията ми назначена в Токуда е изключително недостатъчна и не всичко е толкова божа работа.
Добави ми пролутекс и утре ме вика да види какво е положението.
Извода дето аз си направих е, че сгреших, че не я дочаках. За нея аз съм жена която се бори за детенце., нейната пациентка. За онези съм една от всичките.
Усещам някак и знам какво ще стане, нали знаете мама знае най-добре, но ще пробвам терапията и ще се моля да стане чудо.
Моя съвет, ако има начин в такъв момент идете си при вашия доктор, сега ако е нощ или го няма е ясно, но сигурно има по-адекватни спешни кабинети.
Спирам с моята драма. Искам да чета хубави истории от вас 😘

Много сходно и при мен като се случи кръвоизливът преди 4 години отидох в Токуда в Спешното , защото следящата ме докторка работи в Токуда, обаче и аз станах жертва на абсолютна незаинтересованост от дежурните там, караха ме да чакам с часове и накрая ми казаха да си тръгна, защото имали спешна родилка и не могли да ме приемат 😳 щото аз никак не бях спешна нали… та в безпътица с едно такси се озовах в Майчин дом, където веднага ме приеха в 5 сутринта и всъщност ми свършиха работа. Надявам се да попаднете на правилните хора и да ви свършат работа! Желая успех , пишете ми ако имате някакви въпроси към терапията.

# 687
  • Русе

След като имате такова силно отплепване, защо не ви приеха в болница за задържане? Слагат се системи, следи се състоянието. Много несериозно е да ви пратят вкъщи  или вие сте отказала хоспитализация?
Аз имах кървене в 8г.с. , съответно веднага отидох в спешното в моя град, а моето инвитро и следене на бременността не е там, но веднага ме приеха и след 5 дена всичко беше наред. Като ме изписаха отидох и при репродуктивния на преглед, за да ми потвърди терапията, която имах изписана от болницата.
 В 16г.с. имах също много силен кръвоизлив и по вечерите пак тичахме до спешното и пак ме приеха, тогава дори стоях повече време.  Имаше едно момиче, което беше в 7-8г.с. ,която от седмица имала кафяво зацапване и накрая доктора и я посъветвал да я приеме в болница,  акушерките останаха изненадани от това,че толкова време е чакала  докато отиде.

# 688
Аз лежах месец в болницата с кървене с доста сериозна допълнителна терапия. Докато не бяха сигурни, че всичко е наред , не ме изписаха. Едната лекарка тогава беше казала, че, ако това бебе оцелее, ще стане космонавт. На година и осем месеца е вече младежът и в момента спи до мен.

# 689

Отчете ли теста на 8 ми ден - пикливия ?

Отчете, положителен. Искрено желая и твоя резултат да е такъв. Както са ти казали всеки организъм различно синтезира хормона. Аз мисля, че е по-добре да пуснеш в понеделник. Две ли върнахте или едно?

Общи условия

Активация на акаунт