Не ви остава време от пране? На помощ идва Medix 6 Actions

• 34 449
  • 502
  •   1
Отговори
# 375
Петна от химикал, сладолед и на мъжа ми от автомобилни масла.

# 376
Червено вино на бялата покривка

# 377
Предизвикателство за мен са упоритите петна.

# 378
Предизвикателство е изпирането на дрехите на детето ми. От септември месец ходи на детска градина и всяка вечер перем дрехите  с петна от самостоятелното му хранене през деня и "рисунки" от флумастери върху ръкавите на блузките.

# 379
Появата на странни петна по светлите дрехи на детето, упорити са и немога да намеря подходящия препарат за тях.

# 380
Най-големият проблем е разбоядисването на дрехите. Оказва се, че цветоулавящите кърпички не са толкова ефективни.Други проблеми са избледняването на дрехите, смачкването им в пералнята (мразя да гладя) и естествено неизлизащите петна.

# 381
Петната по дрехите на дъщеря ми. Първи клас е и когато я пращам на училище, сякаш я пращам на война.

# 382
Неприятният мирис след пране. Също и недобро изпиране при ниска температура.

# 383
Петна от бои, фулмастри и пот

# 384
Петна от дезодоранти и ролони.

# 385
  • Тук и там
Може би недоглеждането от моя страна на етикетите и свиването на някои от дрехите. Умирам си от яд тогава. Друг проблем е дрехите, пускащи бояи там няма оправия после с оцветените дрехи. Simple Smile

# 386
Упорити петна.

# 387
  • София
Най-голямото предизвикателство са петна, които не знам от какво са. Обикновено те са върху дрехите, с които дъщеря ми ходи на училище.

Друго, което ми е неприятено е, че ароматът от перилния препарат изветрява бързо. Пробвала съм различни марки, но досега не съм открила марката препарат, който наистина оставя траен аромат, а не просто го пише на етикета.

# 388
  • София
Не винаги успявам да се справя със следите от готвене по домашните ми дрехи. Понякога остават доста петна, които не мога да отстраня.

# 389
Упоритите петна по работните дрехи

Общи условия

Активация на акаунт