СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 826
  • 799
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте  момичета изкам  да знам този  кръвен тест е правен  вчера  датата  ми за  М беше  вчера на 28  но на 27 получих леко кафяво  вчера отново но много  мъничко  само капка  днес ми е първи ден  закъснение  но незнам този  кръвен  тест 

# 151
Отрицателен е. Не сте бременна.

Здравейте  момичета изкам  да знам този  кръвен тест е правен  вчера  датата  ми за  М беше  вчера на 28  но на 27 получих леко кафяво  вчера отново но много  мъничко  само капка  днес ми е първи ден  закъснение  но незнам този  кръвен  тест 

# 152
Здравейте !
Нова съм в групата и не съм сигурна дали трябва да поста по този начи и тук с даденото "цитирай",но много ви моля ако някой види това и ако може да разчете с  тези резултати бременна ли съм ?
Благодаря првдварително.
Здравейте момичета, Честита нова година с пожелание да ви се сбъднат всички желания.
При нас новата година дойде с подарък Blush
Във вторник правих домашен тест, след 3-ти ден закъснение, който показа две черти. Запазила съм си час за утре при Док., и днес си пуснах кръвен тест.
Може ли някой да ми го разчете по стойностите в коя седмица се предполага да съм?
Отрицателен е. Не сте бременна.

# 153
Мелиса, на кой ден от цикъла е правен теста?

# 154
На 20-ти ден след последния менструален цикъл и на 4 дни преди следващия МЦ. 

# 155
Мелиса, малко объркано си го описала.
Всеки менструален цикъл започва с деня, в който ти е дошло.
Той се брои за ден 1.
Ако приемем, че си с редовен цикъл и ти остават 4 дена до следващия, да, има шанс да има бременност.

# 156
Здравейте,

В деня, в който трябваше да ми дойде започна кафеникаво зацапване и продължи 5дни като постепенно се засилваше. Направих си тест и имаше втора, но бледа черта. След това си направих още два теста на друга марка и бяха отрицателни и двата.
  Днес отидох на кръвен тест, но докато излязат резултатите цикълът ми дойде. Резултатите показват това:

Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   
Total b-HCG               H                       11.56              mIU/ml                     < 5,0

Съвсем съм объркана ?!  Има ли бременност или не ? Или е имало?
Ясно е, че отивам при АГ, но все пак някакви наблюдения?

# 157
Flowering, възможно е да се касае за така наречената биохимична бременност.
Това е бременност, която приключва много рано  и обикновено води до няколко дена закъснение, последвано от нормален цикъл.

# 158
Най-вероятно е била биохимична... Имате ли изследвания за тромбофилия? Напоследък за съжаление много момичета/жени губят бременности заради това.

# 159
В такива ранни срокове рядко причината е тромбофилия. Обикновено биохимична бременност настъпва при некачествено ембрионче (поне на мен така ми казаха, когато имах биохимична). Иначе няма лошо да се изследва всяка жена за тромбофилии чисто профилактично, защото правят много бели в по-късен етап на бременността. Пак от опит го казвам.

# 160
Yvka, не съм си правила такива.

Може би трябва да спомена, че не съм имала до сега други бременности или аборти. За първи път работим за бебе. Миналата година ми откриха обаче полип на матката и рана на шийката на матката. Оперираха ме да отстранят полипа и ми изгориха раната. На контролния преглед уж всичко вече беше нормално.

Дали това може да има нещо общо?

Благодаря, за отговорите! Heart Heart Heart

# 161
И за мен е биохимчна бременост. Имах полипи, който беше отстранен и може би след няколко месеца решихме да имаме дете. Мисля, че просто е случайност. Първо имах биохимчна, но след това още една бременост завършила успешно.

# 162
Здравейте! Знам че този резултат който ще ви кажа е отрицателен но някой по опитен може ли да изкаже мнение , ще бъда благодарна.Вчера пуснах чхг на 6ден след овулация и беше 0.15 днес отново пуснах и беше 0.20. -7ми ден ат овулация
Тествам се по рано ,защото при евентуална бременост трябва да почна лечение.

# 163
  • София
Здравейте! Знам че този резултат който ще ви кажа е отрицателен но някой по опитен може ли да изкаже мнение , ще бъда благодарна.Вчера пуснах чхг на 6ден след овулация и беше 0.15 днес отново пуснах и беше 0.20. -7ми ден ат овулация

По принцип имплантацията става между 7 и 10 ден след О, няма как да получите положителен тест толкова рано. Всеки има причина за ранно тестване, ама 7 дена след О нищо няма да покаже. Изчакайте дата на цикъла.

# 164

По принцип имплантацията става между 7 и 10 ден след О, няма как да получите положителен тест толкова рано. Всеки има причина за ранно тестване, ама 7 дена след О нищо няма да покаже. Изчакайте дата на цикъла.

Благодаря ,ще изчакам

Общи условия

Активация на акаунт