СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 977
  • 799
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Здравейте,

Днес стават 4 седмици и 3 дни от последният ми цикъл.
Във Вторник ЧХГ от Рамус показа 57.
Днес в Синево - 370..

Знам, че се води 5 гестационна седмица, но не е ли твърде нисък резултат??

# 317
  • Бургас
Мисля, че резултатът ти е много добър. Стискам палци на прегледа всичко да се потвърди.
Здравейте,

Днес в Синево - 370..

# 318
Мисля, че резултатът ти е много добър. Стискам палци на прегледа всичко да се потвърди.
Здравейте,

Днес в Синево - 370..

Благодаря! Защо в чуждестранните сайтове се водя 4 седмица? Много се обърквам …

# 319
  • София
Luellis, резултатът е добър. По принцип е хубаво да се правят в една и съща лаборатория тестовете, за да се избегнат грешки. Успех!

# 320
Момичета, здравейте! Понеделник (Ден на очакваната М) пуснах ЧХГ и бях с резултат 20.68. Сряда (след 48часа) - 100.75, а днес събота (след 72часа) (4г.с +6 дни) - 524.89
Видях, че последната стойност попада в графа 5г.с. Бързо ли се покачва според вас и това нормално ли е или нещо не е наред? 🙄

# 321
4+6г.с. е пета седмица. Радвайте се, че расте добре, не е бързо.

# 322
Здравейте, момичета! Нова съм в тази тема и имам питане за стойностите на чхг. На 17.02. /петък/ ми беше трансфера на 5 дневно ембрионче /бластоцист/. Казаха ми тогава на десети ден тест. Пуснах го днес и излезе 16,30 IU/L. Докторката ми обясни, че е положителен, но много нисък и да направя тест пак след 4 дена, т.е. на 14 ден  след трансфера. Та, питането ми е - има ли някой с такава ниска първоначална стойност и успешна бременност? Чета тук, търся инфо и по други сайтове и това, което намирам е, че и да се получи бременност с такива ниски стойности шансът за аборт до края на първия триместър е огромен...Та, седя си сега на работа и си рева едно хубаво Disappointed Relieved Добре, че съм сама в стая...

# 323
Здравейте, момичета! На 18.02 ми беше инсеминацията. Тест трябва да правя на 12 ден( кръвен). Как да броя дните? 18.02 първи ден или 19.02.първи?

# 324
  • Бургас
Здравейте, момичета! На 18.02 ми беше инсеминацията. Тест трябва да правя на 12 ден( кръвен). Как да броя дните? 18.02 първи ден или 19.02.първи?
19.02 първи

# 325
Здравейте,
Първи ден на последната МЦ 30.01.
Днес се водя според приложението 4 г.с. и 1 ден.
Тест за овулация (+) на 11.02.
Очаквана дата на МЦ 25.02.
След мисед през 2021 и БХ през 2022г ме притесняват всички неща общо взето.
Нямам деца.
Моля за коментар(пуснала съм ги по съвет на хематолог).
Чакам утре да ми каже какво да правя, допълнително, освен фраксипарина.
Благодаря!

# 326
Прогестерона ми се струва нисък. Вероятно е да Ви предпишат допълнителен прием както и допълнителен прием на вит. Д.

И една бележка от опит - с напредването на бременността е хубаво отново да пуснете изследвания за щитовидната жлеза и да отидете и на ендокринолог.  Не изключвам и хематолога да Ви насочи към такъв, защото се увеличава нуждата от тиреоидни хормониь и може да има нужда от прием на допълнителни чрез хапчета. Докато не се оформи щитовидната жлеза на плода, после вече се стабилизират лека полека и така до 6м след бременността.

# 327
Здравейте,
Приемам Д3 от 2021г, беше много нисък.
ТСХ-то ми беше 0.83...
Доста ниски стойности.
Приемам доста хр.добавки, благодарение  на хематолога са ми доста по-добре резултатите.
Утре ще видим какво, ще каже да приемам.
Благодаря.
Прогестерона ми се струва нисък. Вероятно е да Ви предпишат допълнителен прием както и допълнителен прием на вит. Д.

И една бележка от опит - с напредването на бременността е хубаво отново да пуснете изследвания за щитовидната жлеза и да отидете и на ендокринолог.  Не изключвам и хематолога да Ви насочи към такъв, защото се увеличава нуждата от тиреоидни хормониь и може да има нужда от прием на допълнителни чрез хапчета. Докато не се оформи щитовидната жлеза на плода, после вече се стабилизират лека полека и така до 6м след бременността.

# 328
nadejda, честито! Лека бременност с хубаво бебе на финал. Имаш ли тромбофилия? Ако не си се изследвала, направи го сега. Важно е.

# 329
Здравейте,
Да, но от утре почвам фраксипарин.
Алелна специфичност на PAI - 1  4G/5G²  Хетерозигот;
Мутация MTHFR A1298C   Хетерозигот;
Благодаря за пожеланията. Дай Боже за всеки! Heart
nadejda, честито! Лека бременност с хубаво бебе на финал. Имаш ли тромбофилия? Ако не си се изследвала, направи го сега. Важно е.

Общи условия

Активация на акаунт