СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 934
  • 799
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
Моето ЧХГ на 3дневно закъснение беше около 350. Щом е с дълъг цикъл, е напълно възможно да е в по-ранен етап. Аз съм с 26-27 дн цикъл и овулация около 12-15 ден. Затова написахи кога ми е била овулацията
Доколкото съм засичала преди Калина е с дълъг цикъл около 40 дена, затова при нея ГС не отговаря, реално се води с късна Ову, при нея нормално да е ниска стойността. Например при жена с цъклъл 24 дена, по това време вече и пулсации на  сърце ще се види.

# 376
  • София
Доколкото съм засичала преди Калина е с дълъг цикъл около 40 дена, затова при нея ГС не отговаря, реално се води с късна Ову, при нея нормално да е ниска стойността...

Октомври ме оперираха от кисти на яйчниците. От тогава съм 30-32 дневен цикъл. Явно наистина ову е късна, както с първата бременност и за това така се получава. Утре ще пусна нов ЧХГ и ще проследя 48ч развитие, че до другата седмица, когато е втория преглед ще откача от притеснения...

# 377
Доколкото съм засичала преди Калина е с дълъг цикъл около 40 дена, затова при нея ГС не отговаря, реално се води с късна Ову, при нея нормално да е ниска стойността...

Октомври ме оперираха от кисти на яйчниците. От тогава съм 30-32 дневен цикъл. Явно наистина ову е късна, както с първата бременност и за това така се получава. Утре ще пусна нов ЧХГ и ще проследя 48ч развитие, че до другата седмица, когато е втория преглед ще откача от притеснения...

Здравей,
Значи би следвало да е късна овулация + по-дългия цикъл.
Ако е трябвало да ти дойде около 4-6март, в зависимост кога си правила теста за ЧХГ, е напълно възможно да си още в самото начало и стойностите са супер.
Моята гинеколожка не ме е карала да гледам на 2 дни как се увдовява, направо ми каза преди прегледа да пусна ЧХГ и прогестерон, т.е. след 7 дни. Знам за какво притеснение говориш, аз вече 3-ти път съм бременна, след мисед в 9 г.с. и 1 БХБ и всеки ден след като се събудя благодаря на господ, че всичко е наред, така живея ден за ден. Не гледам изобщо в бъдещето. Не сме казвали на никой и така ще бъде докато не преценим.
Пиши, когато си пуснеш другия тест.
Успех ти желая от сърце!

# 378
  • София
ЧХГ днес изглежда супер! Първият в сряда беше 476, днес 48ч по-късно е 1169. Значи всичко си върви наред и е от късната ову и вървя явно със седмица назад, т.е. вместо в 6-та съм в 5-та. Пфю, успокоих се...

# 379
Здравейте! От вече година и половина се опитваме да имаме бебе и този месец най-сетне видях 2те черти! Направих си 3 теста, като първите 2 бяха с бледи черти. Цикълът ми не е от редовните 32-34 дни. Овулацията така е не успяхме да я хванем точно. Докторката каза че е около 16-20 ден, което  може би има значение, защото четох за бременности с късна овулация. А сега и проблема… ходих вчера (09.03) на преглед като това, което изчислявам аз е 11 дни закъснение. Вижда се удебелена лигавица на матката, но няма сакче. Докторката ме извика на преглед и днес като си пуснах и ЧХГ. То излезна 1139. Днес отново не се видя сакче. Понеделник отново сутринта ще си пусна и пак на преглед… Вече се притеснявам много, защото ми казаха, че има шанс за извънматочна бременност. Не знам как няма да се побъркам до тогава. Нямам никакво кървене, но имам от време на време болки ниско долу, които бързо минават без дори да пия хапче. В началото даже си мислех, че ще ми дойде, преди да реша да си направя теста.. Моля ако някой е бил в същото или подобно положение да сподели!

# 380
  • София
трябва да се проследи чхг-то след 48 часа, възможно е да е много рано да се види на ехограф все още

# 381
трябва да се проследи чхг-то след 48 часа, възможно е да е много рано да се види на ехограф все още

Дори при такъв резултат - 1139?

# 382
  • София
над 1000-1500 единици се вижда на ехограф, възможно е за малко да не сте видели нищо, все още чхг-то расте двойно на 48-72 часа и опеделено второ изследване ще даде повече информация. не се филмирайте излишно за извънматочна бременност.ези седмици не е толкова страшно ако е хваната нареме

# 383
Момичета, днес е денят за МЦ и с някаква бледа черта на теста. Понеже имам доста сложна програма и пътувам извън града за следващата седмица, ще повторя след 48 часа в друга лаборатория. Но въпросът ми е - тези стойности ок ли са за дори не знам коя точно седмица, края на 4-та или началото на 5-та?
Скрит текст:

# 384
Здравейте мами, току що се регистрирах , до сега винаги съм чела и съм си помагала с много от темите . Моят случай е такъв последен МЦ 11.02.2023г. , продължителност винаги различна на 26,29,30,34дни ; поради съмнение за полип бях на преглед при втори акушер гинеколог на 22.02 нищо такова нямаше , но видя в десен яйчник фоликул 16,7мм и каза , действайте сега е момента и реално имаме опити за бебе на 21.02;22.02;23.02;24.02; … тъй като не знам , кога ми е закъснението на цикъла на 09.03 направих уринарен тест , който имаше много ама много бледа втора черта и направих и кръвен със стойност 18,5 mIU чхг , след 2 дни на 11.03 отново уринарен отново бледа черта в контролното време до 5та минута и кръвен със стойност 40,8 mIU в същата лаборатория , според мен чхг се удовоява добре за 48ч., че даже за по-малко, тук въпросите са  ми според това чхг 40,8 в коя седмица би трябвало да съм и възможна ли е късна овулация ? Също така този резултат добър ли е спрямо моите дати , объркана съм ?

ПС: ще отида разбира се на акушер гинеколог но поне след още седмица Simple Smile

# 385
Здравейте момичета, може ли мнение за стойностите ми. Док. се съмнява за извънматочна. Имам понякога кафеникаво зацапване при забърсване ...но не винаги. Болки никакви. Лигавица 26мм.
28.02 чхг- 23
02.03 чхг - 64
05.03 чхг - 264
08.03 чхг - 845 ( в друга лаборатория)
11.03 чхг - 1565(на УЗ нищо не се видя)
12.03 чхг - 2212
13.03 чхг - 2683
Утре съм на преглед.
Имала ли вероятност да не е извънматочна. Бременността е след инсеминация на 18.02.

# 386
AsisA, не се удвоява добре ЧХГ и има шанс да е извънматочна.
Има обаче и шанс да е просто неуспешна имплантация и ЧХГ да започне да пада и евентуално да почне и кървене.
Пожелавам ти възможно най-доброто развитие на нещата.

# 387
  • София
Подкрепям мнението на Рокет. Добавям само, че кървене може да се появи и при извънматочна. Ако има възможност не бих чакала за преглед до утре. Моята ИБ беше диагностицирана при чхг 2400 - видя се, че е в тръбата на вагинален ехограф.

# 388
Подкрепям мнението на Рокет. Добавям само, че кървене може да се появи и при извънматочна. Ако има възможност не бих чакала за преглед до утре. Моята ИБ беше диагностицирана при чхг 2400 - видя се, че е в тръбата на вагинален ехограф.
При мен проблема е че съм и със хиперстимулация и имам течност в корема. В Събота бях на преглед при др Стаменов и той каза че не може да види тръбите защото буквално плуват в течност. За това иска утре пак да ме види. Аз реших да пускам всеки ден чхг, за да е по ясна картинката. Дано да види утре сакче, дори да не е развивАщо се както трябва .  Да е малкия дявол поне.

# 389
AsisA, колко зрели фоликула имахте при инсеминацията? Възможно е да са били оплодени две яйцеклетки, но едното ембрионче да е спряло развитие.

Общи условия

Активация на акаунт