СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 930
  • 799
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета. Бих искал да се допитам до Вас, тъй като съм доста объркана.
На 02.02.23 беше началото на последния ми МЦ. Имам овулация на 17 ден ( следена на вагинален ехограф) правихме опити за бебче и взеха че се получиха. Цикълът ми е изключително редовен на 29 ден винаги лелката пристига. Е този месец, не . На 02.03.23 очаквах МЦ, но го няма все още. Имам 5 позитивни теста с бледа втора черта. На 02.03.23 имам пуснат тест за ЧХГ със стойност 4,6 IU/L. На 06.03.23 бях на преглед при гинеколог, който обаче не успя да види нищо все още заради ранното закъснение може би. На 06.03.23 г. отново имам пуснат тест за ЧХГ със стойност 71.58 IU/L. На 09.03.23 отново ще пускам изследване и на 10.03.23 съм на преглед. Та въпросът ми е дали тези стойности са нормални според вас, тъй като моят доктор каза че са доста ниски, а в същото време той знае само последното изследване. От притеснение другите стойности преди това, които бях пуснала на своя глава , забравих да му ги кажа, но видимо има растеж. Извинявам се, ако въпросът ми е глупав, но съм доста притеснена, защото е много искано бебче, а знам , че във ваше лице мога да намеря подкрепа и адекватно мнение. Благодаря Ви!

# 361
И двете мерни единици са еднакви, тоест 100 си е 100 и в двете.

# 362
Здравейте  момичета,
ПРМ на 02.02.
На 18.02 - инсеминация
На 28.02 чхг - 23
На 02.03 чхг - 64
На 05.03 чхг - 264 ( датата на очаквания МЦ)
На 08.03 чхг - 845
Според вас добре ли е?
Аз имам някаква параноя от извънматочна.

# 363
Здравейте  момичета,
ПРМ на 02.02.
На 18.02 - инсеминация
На 28.02 чхг - 23
На 02.03 чхг - 64
На 08.03 чхг - 845
Според вас добре ли е?

Супер резултати! Успех!

# 364
Според мен стойностите ти са добре. При всяка жена ЧХГ се покачва различно.

# 365
Здравейте  момичета,
ПРМ на 02.02.
На 18.02 - инсеминация
На 28.02 чхг - 23
На 02.03 чхг - 64
На 08.03 чхг - 845
Според вас добре ли е?
Резултатите са прекрасни!

# 366
Благодаря ви...това ми е четвърта бременност ...надявам се да е успешна!
На 14.03 съм на преглед!

# 367
  • София
Здравейте!
По цикъл трябва да съм в 5г.с. към 6та, вчера  док на вагинален ехограф не видя нито плоден сак, нито нищо. Имам два + теста с бледи втори чертички, днес правих кръвен - 476 чхг. Със сигурност ще го повторя в петък, но ми се ще да си сверя часовника. Знам, че под 1000 чхг не се вижда нищо, но нормално ли е в средата на 5 г.с.(даже жлизо 6 г.с.) да не се вижда нищо?
Уж имам напрежение в гърдите и леки болки ниско долу, но нищо повече. С първата бременност(с късна овулация) още на 7-мия ден от закъснението си се видя всичко, а сега на 8-9 ден нищо не се вижда..

Бързам ли? Филмирам ли се?

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 17:18 от г-ца Калина

# 368
Калина, докторът какво каза? Как е положението според него, кога пак си на преглед?

AsisA, стискаме палци Flowers Four Leaf Clover

# 369
  • София
Калина, докторът какво каза? Как е положението според него, кога пак си на преглед?
Каза да отида на преглед след 1 седмица и нищо повече не каза, извикаха го по спешност докато се обличах и не можах да го разпитвам по-подробно... Даже кръвният тест не е назначен от него, аз на своя глава си го пускам, защото съм притеснена..

# 370
Калина, сигурно ли е, че сте в почти 6 седмица? Има ли засечена овулация?
Като цяло за тази седмица е малко нисък резултата и ако овулацията е ясно кога е била, аз би проследила ЧХГ определено.

# 371
  • София
Като цяло за тази седмица е малко нисък резултата и ако овулацията е ясно кога е била, аз би проследила ЧХГ определено.

Ами по цикъл трябва да съм в края на 5-та (последен цикъл 27 януари), овулацията не знам кога е била, никога не съм си я знаела.. И с първата бременност така и не стана ясно кога, освен, че тогава беше късна, ама кога 🤷

# 372
Може и сега да e късна и Заради това все още да не се вижда

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 22:45 от Celeste_10

# 373
Здравейте, Калина.
За справка, моят последен МЦ беше на 30.01 и аз се водя 5 г.с., моето ЧХГ на 6.03 беше 5933 и се видя сак в матката.
Но, аз лично нищо не мога да коментирам, защото не съм наясно. Просто са ни близки датите. Овулацията ми засечена с тест беше на 12.02. Теста ми също беше с много бледа черта.

Успех!!!

Ами по цикъл трябва да съм в края на 5-та (последен цикъл 27 януари), овулацията не знам кога е била, никога не съм си я знаела.. И с първата бременност така и не стана ясно кога, освен, че тогава беше късна, ама кога 🤷

# 374
  • USA
Доколкото съм засичала преди Калина е с дълъг цикъл около 40 дена, затова при нея ГС не отговаря, реално се води с късна Ову, при нея нормално да е ниска стойността. Например при жена с цъклъл 24 дена, по това време вече и пулсации на  сърце ще се види.

Общи условия

Активация на акаунт