СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 49 940
  • 799
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, направих второ изследване на  чхг - първото на 10-ти ден /зет на бластоцист/ беше 16,30 IU/L, а сега на 12-ти ден 55,92 mIU/mL...дали е станало? Имах и зацапване около 8-9-ти ден - ако имплантирането е било по-късно дали това не обяснява ниската първоначална стойност? Или пък и тази сега е ниска? Да се побърка човек от това чакане и тези стойности...

Според мен може да е по-късна имплантация, чхг-то нарааства прекрасно!

# 346
14-ти ден след трансфер на 5 дневен бластоцист, чхг 170,70...на 12-ти беше 55,92...гледам таблиците, сайтовете и пак излиза  ниско Sad

# 347
Белокоска, супер се покачва! Има шанс! При различните жени ЧХГ се покачва с различни темпове, като виждам не само се удвоява, а и повече! Сега ще дръпне.

# 348
Момичета , някоя имала ли е от вас такива стойности с успешна бременност ?

9 дни от трансфер на 3 дневен ембрион .

# 349
Здравейте, Имам следния въпрос,мисля че е отрицателен но не съм сигурна на 2ри ден от закъснение съм моля за съдействие.

# 350
0.2 е отрицателен

# 351
Момичета,
На 24.02 чхг-то ми беше 1143, а днес е 2001. Това изобщо не е добре, нали? Sad

# 352
  • София
Luellis, за съжаление не е. Били ли сте на преглед?

# 353

В Петък се видя сакче само. 6 седмица и всичко останало беше наред..

Сега запазих експресно за днес при една АГ да ме погледне, но …. Ясно ми е Sad

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 17:09 от Luellis

# 354
  • София
Хубаво е да се направи контрола на 48ч, за да се види как се движи чхг-то.

# 355

В Петък се видя сакче само. 6 седмица и всичко останало беше наред..

Сега запазих експресно за днес при една АГ да ме погледне, но …. Ясно ми е Sad
Бяхте ли на преглед днес? Дано всичко е наред! 🙏🏻

# 356
Бях, да. Сакчето си стои, жълтото тяло и то. Не се вижда нищо, което да предизвиква болки… След 48 часа ще пусна отново ЧХГ и според него ще действаме.. Дали тази бременност ще се развива или ще се наложи да приемам медикаменти, за да се изчисти каквото има.. Не знам, как стоят точно нещата, де. Интересното е, че писах на моята АГ и на още една, които бяха супер спокойни, че това чхг не би трябвало да ме притеснява, но …
Благодаря ви! ❤

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 08:38 от Luellis

# 357
Момичета , някоя от вас да се е тествала в една лаборатория, след това на другия ден в друга и чхг да е различно ?
Да отбележа, че в едната лаборатория мерната единица е UI/L , а в другата mIU/ml ?
Възможно ли е чхг да не се е променила за 24 часа ? Знам, че се изследва на 48-72 ч , но просто смених лабораторията и сега съм притеснена ?!

# 358
  • София
След като си сменила лабораторията е възможно, сега трябва да го следиш в новата на 48 часа, за да са реални стойностите. Всяка лаборатория има някаква грешка, затова са и различни резултатите в две лаборатории

# 359
Believe, винаги я има тази възможност, но на мен ми се струва малко вероятна. Не мисля, е конкретно при ЧХГ мерните единици имат значение.
Аз правих в две различни лаборатории на 48 часа и резултатите бяха адекватни.

Общи условия

Активация на акаунт