Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 81 109
  • 702
  •   1
Отговори
# 690
  • София
След като стана майка Несли се разхубави още повече, докато Кадир започна да остарява видимо. Доста се е прошарил. но въпреки това е хубавец.

# 691
Кадир по всичко се е метнал на баща си Grinning Дано Азизко прилича на Неслихан. Да вземе нейния характер и талант Heart Eyes

Още снимки от сватбата

Последна редакция: пн, 06 юли 2026, 14:31 от Еванджелин

# 692
10 години брак

# 693
Фенка е снимала Несли в хотел в Анталия Heart Eyes

https://x.com/neslihanarabF/status/2075981108345254071

# 694
Сторита от Несли Heart

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 14:23 от Еванджелин

# 695
Ново постче от почивката в Анталия Heart Eyes

# 696
Ново от Луфиен първо Stuck Out Tongue Winking Eye

И после Сейшели 2026 (всяка година ходят там) Heart Eyes

Последната снимчица ме разтапя Heart

# 697
Неслиханчето Heart Дано скоро излязат детайли за сериала Grinning

Неслихан Атагюл каза: „Започнах работа по нов проект, много съм развълнувана от него и нямам търпение да се срещна с публиката с новата си работа възможно най-скоро.“

И фенско творчество Heart Eyes

# 698
Няма никакви новини още около проекта на Неслиханчето Heart Eyes

# 699
Здравейте дружки и аз прочетох за новия проект на Несли. Кой ли е партньорът и? Дано не е Енгин. Предпочитам да не се повтарят, а и не ми е най любимия актьор.
Аз напоследък зарязях дизитата. Реалът ме отнесе като цунами и сега възстановявам щетите и нямам желание даже да влизам тук. Но една хубава новина ми попадна преди малко, че Онур Туна ще има нов сериал и партньор ще му е Пънар Дениз. Не мога да съм по доволна, най после една подходяща,  млада, красива и талантлива партньорка, която моя милост одобрява. Същото пожелавам и на Несли, много ще се радвам да я видя на екран, надявам се с прекрасен проект и партньор, за разлика от предишния... Много се надявам Несли и Онур, големи мои любимци да ми върнат обичта към дизитата и прекрасните времена от времето на Кара севда и Ябълката в съседната тема.
Много ми липсваше всичко това. Но имам нужда от катализатор. Липсваха ми Мамата и дизитата, и най вече вие , и атмосфетата. тук ❤️

# 700
Филе, надявам се, че си добре, моето момиче Heart

Несли и Азизко Heart Eyes

# 701
Несли за Луфиан Heart Eyes

# 702
Честит рожден ден на Неслиханчето Heart Да е здрава и щастлива и вече нямам търпение да я видя на екрана Heart Eyes

#NeslihanAtagül #KaderinCilvesi

- Подготовката за сериала "Kaderin Cilvesi" официално започна. Каналът и актьорският състав ще бъдат обявени в следващите дни.

- Снимките ще започнат в края на септември или първата седмица на октомври. Сериалът ще разкаже историята на жена, която работи в нощен клуб, и как тя се противопоставя на съдбата си…

- Сценарият на сериала ще бъде написан от Йозлем Йълмаз и Анил Аки („Беглецът“, „Черна съдба“, „Сляпа любов“, „Жената“, „Мълчаливите“), а режисьор е Недим Гьоч („Жената“, „Скрий ме“, „Момичето на прозореца“, „Завист“, „Майка ми“).

Общи условия

Активация на акаунт