Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 321
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
myfullbox бяха добре преди да сменят собствениците. Сега са много зле .
My full box имаха страхотни продукти. В кутия съм избирала шампоан и балсам на Керастаз травъл размер, Caudalie, абе страхотни попадения имаше. Но когато смениха собствениците, се закопаха.

# 121
Ох и аз какви попадения съм имала от Myfullbox, чак ме е яд, че ги няма вече. Попадала съм на шампоани на Филип Кигсли, продукти за коса на Аveda, ББ крем на Origins и много други заслужаващи си неща

# 122
Да похваля подхранващата маска на Mazzilo с хума и розово масло-абсолютен топ по моите критерии,едно,че не изсъхва така грозно,че да ти пресуши кожата като тази на dr H  черната от декемврийската кутия и друго,че наистина подхранва кожата,аз съм голяма претенция специално за маските...
Нямам търпение да отворя и тоникът ,обаче имам още малко от предният и ще со го изразходвам до край.
Серумът колаген бустер от др страна ,забравих името на марката не е нещо особенно или поне не съм го усетила...

# 123
И аз още страдам за Фулбокс, но в момента са пълен леш.

# 124
  • Видин
А аз съм много доволна от кремчето с бял чай на Leonia 🤨 Ползвах крема с витамин Ц от Гууд бокс, но не ми хидратира достатъчно и го смених с Leonia и съм много доволна. Така че си е до кожа ☺️

# 125
Момичета как е парфюма от кутията на прити бокс харесва ли ви, траен ли е?

# 126
Изненада от Кибрит - нови 100 броя на кутията с продукти Орфеус.
Май първия път не са успяли и 200 кутии да продадат. Grinning

# 127
Ще чакам да я намалят:)

# 128
# 129
Много ми харесва дизайна на януарската кутия на Кибрит. Кога би трябвало да разкрият някои от продуктите?

# 130
Не вярвам да е в близките дни ,поръчах я аз ,всичко разкарах последните месеци имам само една кутия запас ,надявам се на вит ц и нощен крем .

# 131
  • Свети Влас
Вижте на каква кутия попаднах.
Скрит текст:
[https://seewines.com/mystery-box?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=mofu-mystery_box-remarketing-video-views-link-in-description&fbclid=IwAR03hgJCLZkFJazrqRAPeqBKhyWzWPTV3wxNwrHTcJ_7n3Wea29fLBw4QRk/spoiler]

# 132
Не знам кой би купил тази кутия, но сигурно се продава. Кутия с "козметика" за кола:

https://partsalki.com/product/partsalki-leather-care-box/?fbclid … gPCpnHz6hGPhEdTYI

# 133
Не знам кой би купил тази кутия, но сигурно се продава. Кутия с "козметика" за кола:

https://partsalki.com/product/partsalki-leather-care-box/?fbclid … gPCpnHz6hGPhEdTYI
Честно казано веднага се сещам на кого мога да я подаря. Има страшни маниаци на тема коли. Не съм изненадана, че съществува такава кутия.

# 134
Огромно благодаря, че показахте тази кутия за коли🚗. Веднага уредих подаръка на ММ за Коледа. 🥳

Общи условия

Активация на акаунт