Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 329
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
По-скоро да е това.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 20:37 от bubanka

# 151
Според мен няма да е писалката. Пише “декоративна козметика”, а и цената не е такава. По- скоро спиралата, наистина.

# 152
Няма да е тази спирала,защото е над 200лв,няма как да се объркат в обявените цени,на сайта в раздела на спиралите всички са намалени от 50 паунта и нагоре на по 10,някое от тях ще е според мен.

# 153
Ауф скип и на тази кутия значи. Предната спирала, която бе в кутия на Кибрит,въобще не ми допадна

# 154
Спиралата е точно €97, според мен ще е тя, обаче хора, честно направо смешно ми става вече като видя такива цени🤣🤣200лв за спирала, простоооо

# 155
Спиралата е точно €97, според мен ще е тя, обаче хора, честно направо смешно ми става вече като видя такива цени🤣🤣200лв за спирала, простоооо
Мда, бъркат в торбата с цените и каквато извадят.
Дори Шанел са по-скромни с цените за спирали.

# 156
Момичета, някой поръча ли си кутията на Руми?

# 157
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това е маркетингов трик на дребни марки,които в този случай са основно създадени за бюти кутии и освен в кутии и уебсайт(ако някоя балама се обърка да поръча),други канали за разпространение нямат.

Измислени цени с цел хората да си мислят,че правят големи икономии като купуват кутиите и следователно продуктите в тях.
И спиралата и писалката са по $10 в американския сайт и щом дори при такива цени са им достатъчни,за да печелят,може да си направите сметка колко реално струва производството на един продукт. 2-3 долара макс?
Avant е най-голямата "измама" в кутийното пространство,ама хората продължават да уаукат и мяукат,защото били спестили 800-900 лв .Лол.

Кутията на Кибрит за януари не ми допада (не,че съм тръгнала да я поръчвам за някой). Картона обаче е красив.

# 158
Кибрит ужким са се вслушали в клиентите си и са подбрали тази кутия. Поръчах я, ще я взема, но тези спирали са пълен смях. Откога им пиша да сложат мострени продукти на 111skin, каквито има по чуждите кутии и все още без резултат.

# 159
  • Бургас
Дано е спиралката.
Май на същата марка имам от Кибрит много хубава спирала, тъкмо е на свършване.

Ауф скип и на тази кутия значи. Предната спирала, която бе в кутия на Кибрит,въобще не ми допадна
Супер е на моите мигли.

ясно.....а за крема някакви отзиви ?

На мен кремът доста ми харесва. Май само него ползвам от кутията. С шампоана и аз имах проблем, маската не съм я тествала
Много е хубава кутията с кафе.
Маската и шампоана (ама наистина малко премива и сега ползвам другия шампоан, който беше в Кибрит, малко почивката от този с кафе).
Кремът за лице е странен като консистенция, но много добре подхранва и сякаш малко стяга кожата. Едната кутийка ми е на свършване.

# 160
Teзи “търговски трикове” минаваха в началото на еуфорията с кутиите, но като гледам, как и в темата няма голвмо разнообразие от участници, си мисля, че всички са наясно, че реално намаления не съществуват. Механизмът прилича малко на този на Орифлейм, при който трябва да кма печалба за всички по веригата при изключително ниска сенестойност.

# 161
  • Бургас
На мен ми стана смешно, че имат "нови" бройки от кутията на Орфеус.
Възможно е и да я намалят в един момент.

От всички коледни предложения си избрах само редовната good box, която май е все още налична.
Вече догодина, евентуално Кибрит, ако вътре е спиралата.

# 162
На мен ми стана смешно, че имат "нови" бройки от кутията на Орфеус.
Възможно е и да я намалят в един момент.
И аз на това се надявам😂, но предвид пословичната алчност на голяма част от сънародниците ни, Орфеус по-скоро ще си приберат кремчетата и ще ги пуснат на американския пазар.

# 163
Ами аз след като видях, че Саф имат намаление, се отказах от януарската кибрит и си поръчах дневния крем, околоочния, измиващия гел и тонера за 130 лв. Може и да сте прави, че с абонаментната козметика все трябва да има уловка някъде, а малко ме дразни и това, че слагат всякакви боклуци за пълнеж.

Предпочитам да се договарят с фирмите и да пускат кутия пълна с тестери от една доказана марка - за това бих платила 30-40 лв

# 164
  • Пловдив
Чакам да видя януарския гудбокс. Кибрит ще го пропусна, не ми трябва серум, спирала имам нова неразпечатана.

Общи условия

Активация на акаунт