Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 396
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
И аз поръчах февруарския бгбокс заради Шиманито, макар че януарската кутия не ми хареса. Обявяваха иновативен продукт на Фитокод, а то се оказа розова вода – велика хилядолетна иновация просто.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 13:23 от MilaNina

# 241
И аз поръчах февруарския бгбокс заради Шиманито, макар че януарската кутия не ми хареса. Обявяваха иновативен продукт на Фитокод, а то се оказа розова вода – велика хилядолетна иновация просто.
Сериозно Sad
Добре, че се изчерпа преди да я поръчам…

# 242

Тъпичка кутия, а съм фен по принцип на розовата вода.

# 243
Разбра ли се каква ще е редовната януарска Белбокс?

# 244
На мен пък БгБокс ми харесва. Обичам да има интересни продукти, но този път пък са такива, които няма начин да не ползваш. Розова вода няма как да не влезе в употреба, шампоан и балсам също. SNB са уникални продукти о този конкретно е страхотен като аромат- имам крема за ръце. Скрабът за лице също ще си ползвам.
Само винаги съм се чудила защо балсамите са по- малки от шампоаните, като така или иначе винаги свършват първи🤷🏻♀ Според мен трябва да е обратното.

Януарската БелБокс има разкрит крем Ми Аманте и крем за лице мисля.

Редактирам, за да добавя това. Дори няма и да коментирам🙄

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 21:54 от OliaMirchovska

# 245
  • SF

Тъпичка кутия, а съм фен по принцип на розовата вода.

Шампоанът и балсамът на SPA MASTER са много хубави, но преди време струваха 3,50 лева в ДМ. Като казвам "много хубави" имам предвид като за цената си.  Много ми допадат като аромат, но това е всичко, което предлагат тези два продукта.

# 246
И мен шампоана и балсама биха ме отказали. Просто не бих ги ползвала вече. Стават, но отдавна съм минала на по-добра грижа за косата! SNB и аз ги харесвам много и може би защото си купувам техни кремчета за ръце и други продукти редовно, не бих си купила кутия само заради тях. Обожавам скраба им за тяло с какао и растителни масла и този с арония - те са вече друго нещо!

# 247
  • Асеновград
Някой вече да е получил Белбокса?
Само него чакм, нито Кибрит, нито Гуудбокс ме впечатлиха..отново😅😅

# 248
Някой вече да е получил Белбокса?
Само него чакм, нито Кибрит, нито Гуудбокс ме впечатлиха..отново😅😅

От 9.01 започват да доставят Белбокс

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 09:16 от bubanka

# 249
А пък BelleBox не я взех. Никак не харесвам Ми Аманте, а и за другия разкрит продукти не прочетох добри отзиви.
Бях поръчала Хвй Беа, но размислих и реших да я откажа. Останах само с Кибрит, който ще разделя със сестра ми- аз искам серума за лице.
Бях изпуснала Бг Бокс, но вчера ми писаха, че се е освободила една кутия и го приех като знак от съдбата, че си е била за мен😃 Хареса ми, след като една дама качи съдържанието й. Всичко в нея ще си ползвам.

# 250
Напмен пък Ми аманте много ми харесват, но се заредих на черен петък.

# 251
Привет, някой дали е срещал кутия с продукт за 1ва стъпка при почивстване, балм или олио? След онази кутия с продукта на  Saffre на бг бокс, не съм срещала друга с подобен. Благодаря предварително

# 252
Привет, някой дали е срещал кутия с продукт за 1ва стъпка при почивстване, балм или олио? След онази кутия с продукта на  Saffre на бг бокс, не съм срещала друга с подобен. Благодаря предварително
Имаше преди няколко месеца в Hey Bea Box, но не е налична.

# 253
Да ви кажа,преди време си бях купила на Jorgobe кутията на Кибрит и стигнах най-после да използвам дневния крем с бял чай. Очарована съм от него. Стахотен,лек крем, който ми прави кожата супер мека, не ми я омазнява, понася ми чудесно
На Jorgobe използвам също и мицеларната вода, която е страхотна + крем за ръце и пилинг гел за лице пак от кутия. Засега за мен Jorgobe нямат слаб продукт

# 254
  • София
Съгласна. Яд ме е, че кутията им е изчерпана.

Общи условия

Активация на акаунт