Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 507
  • 783
  •   2
Отговори
# 525
На мен кутията на  Good box много ми харесва. Но аз си купувам такива кутии  около 3 пъти в годината и не съм се презапасила с продукти. Последно си бях взела октомврийската на Кибрит.

# 526
Момичета, серумът на Mia от ГБ маслен ли е?

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 09:30 от bubanka

# 527
Взех си кутията  за февруари от Кибрит, огромно разочарование. Абе няма го това вълнение, което беше преди. Мазньоча за чистене, просто се е разтекъл в кутията, но няма да се занимавам с разправяне. Къде отиде, добрият стар Кибрит?!

# 528
Искам да ви попитам дали продуктите на Saff (тонер, серум, крем за лице) могат да влияят зле на розацея?

# 529
Аз мисля , че много ми помогнаха да я отключа.

# 530
На мен също много ми раздразниха кожата и още нося последствията от употребата им.

# 531
И понеже и друг път ме обвиниха дами в темата , че съм "хейтила българското" да уточня, че не толкова Saff като бранд не харесвам, а по-скоро шафрана като ключова съставка не ми понесе на мен, защото и небезизвестният маслен почистващ балм на Клиник ми докарваше същите симптоми като от Saff и се оказа , че и в него има шафран.

# 532
Saff ми подхраниха дерматит, с който се борех година.

Кутиите напоследък са потресаващи. Дори и готините Pretty, които поръчвах всеки месец, се излагат с измислените брандове, да не говорим за графичния дизайн.
Кибритът директно го отказах, като видях съдържанието. Май се отказвам от кутиите аз...

# 533
Изплашихте ме със Saff. Използвам техния тонер, околоочен и дневен крем от доста време. Възможно ли е да отключа реакция след време или щом до сега няма проблем значи всичко е ок? Имам нощен, който все още не съм пробвала.

# 534
И на мен Саф не ми понесе, но беше още с първото нанасяне. Явно на някои хора не им понася. Аз тонерът веднага го изхвърлих, толкова хора го хвалеха…
Насилих се за втори път и стана още по-зле и го изхвърлих.
В измиващия нямах проблем.
Щом още в началото е ок, предполагам няма да има проблем после.

# 535
Ами при мен пък беше поетапно.
Купих си тонера и го ползвах 3-4 месеца без проблем, нито ми се подобряваше лицето , нито влошаваше и въпреки , че се чудих защо е цялата тази еуфория по бранда Кибрит пуснаха кутията с тях ... и аз с всичкия си акъл купих 2бр. , след месец вече бях с червени петна по лицето.

# 536
Месец след като започвах да използвам продуктите кожата ми стана червена, с малки пъпчици. Вече може би мина година откакто ги спрях, но все не мога да си възстановя кожата. Не мога да подадна и на добър дерматолог, който да ми помогне.

# 537
Момичета, приятно съм изненадана от Ladybox-mini кутия на Victoria secret, 28лв.
Спрей и лосион за тяло, гланц за устни и маска за лице.Страхотно миришат!

# 538
# 539
За Саф съм писала и преди. Харесва ми само серума, но не бих го купила на редовна цена. Тонерът ми е супер разочароващ: не видях никакво действие. За щастие не съм имала реакции.

Общи условия

Активация на акаунт