Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 94 549
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
Френската кутия струва 18.90 евро на сайта им.
Честно казано, за мен, това дори не са травъл размери... по-скоро мостри. И съответно 45лв е абсурдна цена.

# 751
Тези мостри периодично ги подаряват при поръчка, дори Kiehl's подаряват мостри при поръчка от сайта им, как ще давате пари за нещо, на което изрично пише, че не е за продажба. Тия са големи сладури.

# 752
Френската кутия струва 18.90 евро на сайта им.
Честно казано, за мен, това дори не са травъл размери... по-скоро мостри. И съответно 45лв е абсурдна цена.

ами ето, 18,90 евро, около 40 лева, значи 5 лв им излиза печалбата
а доставка от франция сигурно  е 10тина лева

# 753
По темата за френч бокс, честно казано аз не съм получавала продукт от тях, чийто етикет гласи, че не е за продажба. Доставката им е безплатна, предполагам и френската доставка до Баг не е без пари всеки път.

# 754
5лв печалба, ако поръчват на официално обявената цена, което ме съмнява.
Но както и да е, въпросът е, че за тези пари продават мостри. Другата френска кутия Blissim, е същата работа. Та на нашите поне им признавам, че като цяло тенденцията е да се изпращат пълноразмерни продукти.

# 755
You are Worth it са пуснали кутия

# 756
  • София
Да, прави сте че са мостри, но когато пазарувам може да не ми изпратят мостра точно на това, което искам да пробвам. Имам доста мостри, които не са за моята кожа или нямам интерес към тях, обикновено мама ги тества. Моята идея е да видя дали кожата ми ще го приеме. Купувала съм продукти от които съм получавала кир ефект, и то съм се набълбукала с много пари за тях, точно защото в нашите магазини мостри не дават, а при поръчки не съм имала възможност да си избера мострата която искам. Такива минита са ми спестявали пари за голяма разфасовка в която е имало съставка към която съм алергична, пламнах 10 мин след като се намазах и дори пих антихистамин.

# 757
# 758
HEY BEA ми изглежда обещаващо, май ще поръчам, трябва ми слънцезащита.

# 759
От април или най-късно май всички кутии ще се юрнат на слънцезащити за лице и тяло. Аз бих изчакала да видя къде какво ще обявят

# 760
Аз съм много доволна от януарския Кибрит. Още си ползвам нещата.

# 761
Има ли някой, който е поглеждал състава на продуктите от кутията на Dr Derm и тази на CLLC Кибрит и може да се изкаже относно това кои продукти би следвало да са "по-работещи". Чак ме хваща яд понякога, че не съм учила химия , за да преценявам реално продуктите. Мисля, че на всички вече ни е омръзнало от сладкодумните описания и гръмки обещания при представяне на продуктите.

# 762
До колкото знам много козметици работят с продуктите на Dr. Derm. Предполагам са ефективни. Аз научих за тях от кибрит, но когато ги споменах на моята козметичка се оказа че ме е работила с тях през цялото време 😅

# 763
Аз преди доста години съм си взимала крем на Dr.Derm от моята козметичка, даже се учудих, че ги има в кутия.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 16:16 от Greatness

# 764
Собственичката на др.Дерм се занимава с внос и направа на козметика от десетилетия.Не защото са евтини, а са си качествени.Постоянно печели награди за иновации и продукти.
Досега си беше
повече професионално насочена, отскоро напускаха линии за масово ползване.

Общи условия

Активация на акаунт