Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 353
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Видин
Кибрит ще я пропусна. Белбокс ще я взема, за да пробвам ми аманте. Ще видя и Гудбокс какво ще предложат. Блазни ме бг бокс, но ще изчакам още.

# 167
  • София
Аз мисля да си взема Кибрит,отдавна на съм поръчвала бг кутия.

# 168
  • Асеновград
Аз също ще взема белбокс, аз съм си с абонамент де, но продуктите на Ми аманте ги ползвам още преди да започнат да ги слагат в кутии и розовия крем за коса ми е любимец от години. В салона за красота в който работех го ползваха фризьорките и от тях го знам. Още тогава на едро го взимахме на 18-20 лв, сега сто процента ще се е вдигнала цената.

# 169
Easy поръчка на Bellebox за Януари.
Изглежда добре.

# 170
Аз харесах БгБокс, Кибрит го искам заради серума, а Хей Беа чакам да видя какво ще издадат. Ако се окажа с и трите и януари, ще се затрупам окончателно. А Гууд бокс още не са показали нищо…

# 171
Крема на Ми Аманте и на мен ми е любим. Кибрит обаче не изглежда зле, а това, че единия продукт не съществува в тази разфасовка не значи, че не са забъркали нещо в лимитирана опаковка, специално за Кибрит.

Имам още обаче доста неяа, така че ще помисля какво мога да поръчам.

# 172
  • Бургас
Че слагат пълнеж във всички кутии, слагат.
Обаче много от нещата си ползвам.
Едно кремообразно ружче от Кибрит много си обичам. Все си го нося в чантата.
Сапуни и кремове за ръце прибира моят приятел. Е, крема на Dr.H за ръце не му го дадох. И крем за лице ако не ми хареса, пак му го давам.
Слънцезащитните кремове пак са за него. Лятото ползваше на C.L.L.C слънцезащитния и за след слънце, прави някаква слънчева алергия. Беше много доволен, миналото лято бях взела на Piz Buin слънцезащита и Алергозан, това лято май не се наложи да ползва Алергозан.
Та така.
А и винаги ако нещо човек не хареса, може да размени, подари и в краен случай да изхвърли.

Още не съм започнала онези капки против петна на Руми.
Много са ѝ скъпи продуктите, иначе нощният крем (като изключим миризмата) беше хубав. И свърши бързо, само 30 мл е.

# 173
Момичета, колко е доставката на Bellebox?

# 174
Разбиват ме рекламите за кутии във Фейсбук.
Кутия за кучеводци с продукти по избор:
https://kuchevod.com/shop/%d0%ba%d1%83%d1%82%d0%b8%d1%8f-%d0%b7% … BG7VxfyNpqHL72NrI

# 175
Някой да е поръчал коледна,книжна кутия?Има ли доволни?

# 176
🤩BgBox Януари вече е #изчерпана и можете да я очаквате през новата година от 3ти до 6ти януари.

🎁 Не успяхме да разкрием дори един продукт, ноооо ...  няма и да го направим, за да не развалим изненадата на нашите абонати.

🎁Всички любители на българската козметика, които са с абонамент в BgBox имат гарантирани кутии.

🤍💚❤️ Обещаваме ви страхотни предложения през 𝟚𝟘𝟚𝟛г., специално селектирани продукти на най-добрите български марки.
BgBox.Shop

# 177
Доставката на Bellebox до офис на Спиди е 4.60 лв., а до личен адрес е 6лв.

Аз предния път, когато пуснаха розовия крем на mi amante докато поръчам кутията се изчерпа, сега им писах съобщение да ми я изпратят.

И още нещо, на imparfaite околоочния крем може би е единствения продукт от кутия за момента, който изобщо не ми понесе, пареше ми и не повторих, така че съм малко скептична за нощния крем в кутията.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 19:49 от Джованиа

# 178
  • Видин
Това е възмутително. Бгбокс да се изчерпа преди даже да разкрият продукт 😂 Вече не им се колебая. Какво - пуснали са 100 броя ли? Или всичко са се юрнали да поръчват на сляпо 🤨

# 179
  • Свети Влас
Скрит текст:
Някой да е поръчал коледна,книжна кутия?Има ли доволни?
Аз поръчах тази https://teodorajulienova.com/product/koledna-kutiya-da-se-vlyubish-predi-koleda
и съм доволна, книжките са малки, още не съм ги чела.

Общи условия

Активация на акаунт