Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 411
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
Bellebox си имат, апропо, черен списък. Бяха първата абонаментна кутия, която някога поръчах, преди години. После след години, пак взех нещо за мен си, имаше някакъв проблем с него и ги нахейтих, беше май за някакъв крем. След време, приятелка ме помоли да й поръчам кутията им за техният последен рожден ден и да я пратя до Германия, не я изпратиха. После, имаха някакъв специален едишън, пак не го изпратиха.
И вече, каквото и да поръчам не го пращат.  Съответно, или ги възхвалявайте колко са ненормално яки или рискувате да не ви пратят нищо никога.  Ако ви пука, разбира се. Joy
А как успявате да направите поръчка?

# 271
Всички ли си получихте Bellebox? Като нищо и аз да съм в черният списък защото нямам кутия. Един път поръчах кутия и хич не ми хареса, че са предимно мостри и на имейла им писах защо си прекратявам абонамента. Миналият месец си пуснах пак абонамент за да пробвам продукта за коса. Но и да не я получа кутията няма да е загуба, защото не ползвам гримове, а другите 2 продукта не ми трябват. Ако не бъркам имаше около очен крем на тази марка и не беше нищо особено.

GoodBox 4 ли продукта разкриха?

# 272
Всички ли си получихте Bellebox? Като нищо и аз да съм в черният списък защото нямам кутия. Един път поръчах кутия и хич не ми хареса, че са предимно мостри и на имейла им писах защо си прекратявам абонамента. Миналият месец си пуснах пак абонамент за да пробвам продукта за коса. Но и да не я получа кутията няма да е загуба, защото не ползвам гримове, а другите 2 продукта не ми трябват. Ако не бъркам имаше около очен крем на тази марка и не беше нищо особено.

Откъде си, мога да ти пратя моята?

# 273
@Tsugumi_ - през контактната форма на сайта.
Не се и пробвам вече. Simple Smile
Важното е, че с Хърст се разбираме. Един път не успяха да ми доставят кутия, която купих на брутално намаление и ми предложиха или да върнат парите или да ми дадат по-скъпа кутия като комплимент без доплащане заради чакането, което беше 3 седмици. Естествено, избрах второто. Това в БГ няма да се случи.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 23:11 от vanya.pavlova

# 274
🎉 SNEAK PEEK #2 🎉 В кутията за #януари ще откриеш най-новия продукт на любимите So Simple Cosmetics, който ще се превърне в неизменна част от ежедневната ти рутина за красота! 🤩

Ще издадем, че е формулиран на основата на безценното за кожата #безсмъртниче, което:

👩 Подмладява, овлажнява, почиства и ревитализира кожата
🧬 Стимулира производството на колаген
✨ Придава здравина и еластичност
🪶 Предотвратява дразненето на кожата и успокоява зачервената, чувствителна кожа
🤸♀ Изглажда тонуса и текстурата на кожата

Нямаме търпение да те запознаем с всички продукти от януарската кутия!
👉 Виж повече и поръчай кутията на https://goodbox.bg/product/good-box-yanuari-1
Къде ги четете тези sneak peak? Аз никъде не ги виждам🤷🏻♀ За пръв път Гууд Бокс да ппдскажат толкова много.

# 275

Аз също нямам, но я очаквам, понеже за първи път поръчвам и едва ли съм им в черният списък. Заради крема на МиАманте я поръчах и смятам да прекратя абонамента.

# 276
И на мен сега ми излезе пост в Instagram с подсказка за продукта на Skin Chemist's.
Скрит текст:

Според описанието си мисля, че ще е това : https://eu.skinchemists.com/products/skin-research-fruit-exfolia … d=f68ed7d31&_ss=r

Но може и са бъркам.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 09:18 от Пълнолуние

# 277
излизат ми като платена реклама във facebook ...

🎉 SNEAK PEEK #2 🎉 В кутията за #януари ще откриеш най-новия продукт на любимите So Simple Cosmetics, който ще се превърне в неизменна част от ежедневната ти рутина за красота! 🤩

Ще издадем, че е формулиран на основата на безценното за кожата #безсмъртниче, което:

👩 Подмладява, овлажнява, почиства и ревитализира кожата
🧬 Стимулира производството на колаген
✨ Придава здравина и еластичност
🪶 Предотвратява дразненето на кожата и успокоява зачервената, чувствителна кожа
🤸♀ Изглажда тонуса и текстурата на кожата

Нямаме търпение да те запознаем с всички продукти от януарската кутия!
👉 Виж повече и поръчай кутията на https://goodbox.bg/product/good-box-yanuari-1
Къде ги четете тези sneak peak? Аз никъде не ги виждам🤷🏻♀ За пръв път Гууд Бокс да ппдскажат толкова много.

# 278
Нормално е за нелоялни клиенти да се спре достъп или да се предвидят по-тежки условия (напр. без опция за наложен платеж).

# 279
  • Бургас
Получих sms, че ме чака Кибрит, но съм на работа.
Приятелят ще ми вземе кутийката, че съм до 19:00.
Който я вземе по-рано, ще качи ли снимки, какво има в нея?
Малко се хапя по гъзО за декемврийската кутия Кибрит, имало е пак някаква маска или крем на DrH

# 280
  • София
Кажете нещо за Lady box. Преди Коледа поръчах продукт от магазина им и оттогава - нищо. Читави ли са въобще или да не чакам?

# 281
Кибрит януари

# 282
@Tsugumi_ - последното нещо, което съм е нелоялен клиент. Имам за времето назад над 100 кутии и от Кибрит, Белбокс, Френчбокс, БгБокс, БелБокс, Лейдибокс, че дори и ПритиБокс. Единственото, което мога да кажа към Белбокс и е похвално, че от самото начало, абонаментната кутия си е 24.99лв. не е мръднала с лев. Останалото е излишна дребнавост. И много се радвам, че манията ми по три-четири кутии на месец, отмина. Сега ги взимам избирателно. И повече от чужбина, макар да имам поръчан Кибрит. Благодаря за снимките на потребителката Галина Енчева, която я качи.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 11:51 от vanya.pavlova

# 283
Супер е Кибритчето ,така се радвам за серума ....всичко друго ще ми трябва де ...крема за целулит и деколте са много добра идея ...

# 284
И аз съм много доволна от Кибрит! Винаги много харесвам януарските им кутии! Давам км бонус точки за оригиналност- обожавам продукти, които не се срещат всеки месец по кутиите.

Общи условия

Активация на акаунт