Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 95 354
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Safre също е с шафран, като Saff. Явно някои хора реагират лошо на шафрана.

# 556
Сега се зачетох повече - тези lalilab са всъщност български бранд! Интересно! Мисля да ги пробвам. Харесвам българската козметика и ме кефи, че има нови и нови брандове и се образуваме в дестинация за това. 

Сега ви поизчетох малко и бих искала да отбележа, че и аз не съм забелязвала брандове в дм и лили в кутии особено напоследък, но смятате ли, че това може да е свързано с договорености или условия от страна на веригите тези продукти да не се пускат толкова евтино и в кутии?

# 557
  • Варна
Едва ли. В Лили и ДМ клиенти не липсват и след като веригите поддържат наличности на даден продукт значи има търсене и няма нужда от допълнителна реклама.

# 558
Давам обратна връзка за скъпата коледна кутия на кибрит -никой от продуктите не е нищо особенно -най-много ми хареса глинената маска на мазило -не изсъхва брутално и подхранва -иначе дригите продукти-абсолютни рандъми,луксозни опаковки и дотам.

# 559
Специалната кутия на Good box изобщо не ми изглежда толкова специална, не знам защо и от Кибрит нямам големи очаквания.  Разчитам на Нели, хареса ми предната й кутия, само заради серума на Колагена, крема за лице и термозащитата си заслужаваше да се вземе. Ужасно много започват да ме дразнят измислени продукти с измислени цени.. Сутринта реших да пробвам спиралата на Skin chemist,  която беше обявена на някаква уау стойност. Ами,мазах , мазах, мазах и накрая пак бях почти като без спирала, никакъв ефект 🤣 И при вас ли е така?

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 23:02 от Sunny#day

# 560
Аз ще заложа на Кибрит. Някои брандове от такива, които за първи път чух като Saff навремето се превърнаха в повече от това, макар и да не продължих с техните продукти. Тези Lalilab изглеждат интересни и надъхани.

Със сигурност ще си купя и една Celebrate Beauty, защото ми трябва нов серум, любопитно ми е и другите продукти какви ще са:

https://www.instagram.com/p/CowYbBvInZ4/

# 561
  • Варна
Sunny#day какъв крем е имало в кутията на Нели? Ниацинамида на Colagena,кератиновото термо на Медавита ,балсам за тяло на Еолия,черната паста за зъби,някакво палетче колаген и друго не се сещам да е имало Grinning. Остава да съм изхвърлила някой крем Blush.

# 562
В кутията на Нели имаше и крем с бакучиол.

# 563
Да, това беше кремчето,  което между впрочем на мен доста ми допадна.

# 564
  • Варна
Дам...сетих се ама съм го метнала в пещерата на Аладин/шкафа Grinning/ и съм го забравила. Бакучиойл не ми понася на муцуната нещо та затова го отсвирих изначално. Ще взема да го тествам все пак. Харесвам Скендор всичко им харесвам освен цените Grinning

# 565
Коя е кутията на Нели?

# 566
Пуснали са кутия на Милианеси кибрит.

# 567
Кибрит пускат сторита , че за 8-ми март ще има специално издание с български бранд.

# 568
Този месец работя само за себе си –и Milanesi поръчах пак, и Бг Бокса заради българското, и месечен Кибрит , и  Деа кутия , сега и на този Осмомартенски Кибрит няма да мога да устоя сигурно. Вече искам  да му сложат пак космическа цена, за да не го взема.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 19:42 от MilaNina

# 569
Много дълбоко се надявам Кибрита да е с CLLC. Ако е така, поръчвам с 200. Любимият ми бг бранд е

Общи условия

Активация на акаунт