Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 95 347
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
И аз на това се надявам 🍀

# 571
Специалната кутия на Good box изобщо не ми изглежда толкова специална, не знам защо и от Кибрит нямам големи очаквания.  Разчитам на Нели, хареса ми предната й кутия, само заради серума на Колагена, крема за лице и термозащитата си заслужаваше да се вземе. Ужасно много започват да ме дразнят измислени продукти с измислени цени.. Сутринта реших да пробвам спиралата на Skin chemist,  която беше обявена на някаква уау стойност. Ами,мазах , мазах, мазах и накрая пак бях почти като без спирала, никакъв ефект 🤣 И при вас ли е така?
Аз поръчах кутията само заради тази спирала - ами отврат е! Обикновена спирала, на Голдън Роуз например, стои 100 пъти по-добре! Пълно разочарование!

Само аз ли не се разбирам със CLLC, всичко което имам от тях след седмица, след като е отворено си променя аромата и започва да мирише на мокро куче.

# 572
Специалната кутия на Good box изобщо не ми изглежда толкова специална, не знам защо и от Кибрит нямам големи очаквания.  Разчитам на Нели, хареса ми предната й кутия, само заради серума на Колагена, крема за лице и термозащитата си заслужаваше да се вземе. Ужасно много започват да ме дразнят измислени продукти с измислени цени.. Сутринта реших да пробвам спиралата на Skin chemist,  която беше обявена на някаква уау стойност. Ами,мазах , мазах, мазах и накрая пак бях почти като без спирала, никакъв ефект 🤣 И при вас ли е така?
Аз поръчах кутията само заради тази спирала - ами отврат е! Обикновена спирала, на Голдън Роуз например, стои 100 пъти по-добре! Пълно разочарование!

Само аз ли не се разбирам със CLLC, всичко което имам от тях след седмица, след като е отворено си променя аромата и започва да мирише на мокро куче.
И аз никак не съм не съм фен на CLLC. Имаха едни суфлета за тяло преди врвмв с шокошад и горска яхода- такава гадост не съм имала! Течвше вода от тях, помпата беше катастрофа, просто ужас. Нонпък коледния бътър (кийто не беше изобщо бътър, а крем по- скоро) мбого ми хареса. Но техни продукти за лице никак не ме изкушават, а пък цяла кутия с техни продукти още по-малко. Много очаквах от beauty rituals на кибрит. Последните две ги обожавах, особено пък не предишната, а още по- предишната, в която беше Majestic drops и не помня още какво, но помня, че много я харесвах. Дано е CLLC, за да не се изкушавам, че и без това нищо не ми трябва. Вече съм с бгбокс и хей беа за март, пък да видим къде ще му излезе краят.

# 573
А околоочния крем на CLLC става ли?

# 574
C.L.L.C ме спечелиха когато си лекувах последиците от Saff. Започнах с околоочния , който единствен не ми дразнеше очите. Дерматолози ми изписваха Юсерин, Юриаж, Авен... не и не, пламвах цялата.
Така се доверих на марката и взех и бустера за лице, крема и слънцезащитата. Ами много съм доволна, постигнах отлична хидратация и сияние на лицето.
Ползвала съм още лосиона за тяло, душ гел, масло за тяло, скраба за лице с кафе... нищо не ме е разочаровало, но си им е висока цената , никак не са бюджетни.

# 575
Момичета, какво ви е мнението за Миланеси? Заслужават ли си?

# 576
Момичета, какво ви е мнението за Миланеси? Заслужават ли си?
Milanesi имат много леки текстури – попиват мигновено и колкото и слоя да нанесеш не създават мазно покритие. Но ако имаш суха кожа може да дойдат малко недостатъчни. Формулите им са прекрасни, но в тази серия съдържат шафран, а той май не понася на всички. Миризмата на тази съставка преобладава в аромата на крема и някои момичета тук се оплакваха от нея. Аз предпочитам да ми мирише на съставките, отколкото да ми слагат парфюмни алкохоли.

# 577
  • Бургас
Май ще отказвам Кибрита.
Не искам нито тонер, нито гланц за устни.
За тези пари ще си купя кремче от аптеката...
Или пак ще си направя абонамент в pick n dazzle поне ще си избирам каквото ми трябва, някои техни продукти ги обожавам.

# 578
Аз поръчах с 200 тази на Dr. Derm:

https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/celebrate-beauty-i-dr-derm/

Страхотна оферта и не някакви измислени от 800 намалени на 40. Съдържа продукти, които още не съм пробвала и като цяло ми се върна вълнението от кутиите!

# 579
Аз искам тазиии, кога са я изкупили
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/celebrate-beauty-box-x-dr-derm/

# 580
Някой има ли впечатления от продуктите в новата кутия на др дерм?

# 581
Аз се чудя… имам една неотваряна от Кибрит и Др. Дерм. Обаче в тази продуктите са други… чудя се.

Новата кутия на Кибрит ще е с CLLC, в сторитата познах мацката, която май е собственичка. Нямам търпение да видя кои точно ще са продуктите Simple Smile

# 582
Малко започнаха да ми омръзват тези кутии с БГ продукти на космически цени. Пилинг за лице с кафе 55лв? Измивен гел за лице 46лв? А като погледнеш съставките, нищо впечатляващо... Айде стига.

# 583
  • Бургас
Dr. Derm не ме впечатли с нищо. Не е лоша козметиката, просто не е и уау при мен.
На Руми нощният крем беше хубав, като изключим миризмата. И цените им са веднъж, на Руми са по 60-70+ лв кремовете на редовни цени. Някак не мога да си го представя.

# 584
На Др.Дерм използвам слънцезащитата втора година и много ми харесва, хидрогела розовия също го изразходих лятото, хареса ми.

За Кибрит и на мен ми се стори , че мернах на сторито Гери, която е мениджър на C.L.L.C , ако не гръмнат с цена 100+ лв ще я взема.

Общи условия

Активация на акаунт