Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 95 347
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Ползвам вече трета кутийка на маслото за тяло fall in love на C.L.L.C. Много ми харесва:)

# 586
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз също имам това масло за тяло,но като изключим миризмата(много приятна) нищо друго не прави на кожата ми.
Моментна хидратация,а след час,два кожата е все едно нищо не е мазано.

# 587
Аз усещам моята кожа много добре, а обикновено е доста суха в долната част на краката. При всеки явно е различно.

# 588
Какво ще
кажете за продуктите на Миланези? Гледам новата Кибрит.Сега изразйодвам една с др.Дерм и се чудя за тези.

# 589
Със сигурност шафранът не е най-подходящата съставка за грижа за кожата. Обаче, аз мисля, че проблемът с козметиката на Саф с нея е от интегрирането в продуктите! Има много скъпи продукти с нея и хората не се оплакват от странични ефекти.
Safre също е с шафран, като Saff. Явно някои хора реагират лошо на шафрана.

# 590
Вероятно формулата им е по-богата на шафран. Слава Богу към момента нямам проблем с тяхната козметика. Нощният им крем е страхотен.

# 591
# 592
Поръчах кибрита аз.

# 593
И аз поръчах Кибрит. Много добра кутия.

# 594
  • София
На мен пък нищо няма да ми влезе в употреба. Пропускам.

# 595
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не е абонаментна кутия, но в последните месеци поръчах само Glamour Beauty Box.Основно пълноразмерни продукти, които ще ползвам до един и са на добре познати марки.
https://www.instagram.com/reel/Co7iBtiIdiO/

# 596
Нито тази, нито месечната им на Кибрит ме грабва, отказах си и абонамента за Белбокс за този месец, за специалната на ГБ също съм пас.
My wallet is safe... for now.

# 597
Някой ползвал ли е продукти за лице на C.L.L.C? Хубави ли са? Ползвала съм само кремовете им за тяло и нямам наблюдения върху останалите им неща.

# 598
  • Sofia
Погледнах 8-мартенската кутия на Кибрит и от сайта на CLLC не съм очарована. Съставът не е много ясен, продуктите са със соеви производни и петролни деривати. Не бих се доверила на тази марка. Вероятно съставът не отговяря на посочения, както е при други БГ марки.
Отворих ЗА НАС и там няма нищо конкретно...Има голямо разнообразие от продукти, а за контакт е оставен gmail...нещо като гаражна търговия. Как се разработват за 2 години толкова много продукти, а имаш само 1400 последователи. Това е несериозно!

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 11:07 от Teddy me4eto

# 599
Кибрит успяха да поизмият срама от Орфеус и кутията на Деа с кутиите на Миланеси и CLLC.
Поздравявам ги за този ход!

Общи условия

Активация на акаунт