Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 94 600
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
аз поръчах Goodbox март заради Sachajuan
Много добри отзиви има за тая терапия и ми стана интересно

А и спиралата изглежда хубава на пръв поглед

# 706
  • Бургас
Аз пък нещо не се доразбрах с Кибрит и са ми изпратили кутията от абонамента, но пък ако реша, че няма да ползвам даден продукт, ще го разменя.

Поне една кутийка ще получа този месец.
Хем подарих и продадох продукти, други успях да разменя и пак имам доста чакащи реда си продукти.
Просто няма смисъл от много кутии.
Имам идея да спра абонамента към Кибрит и да си взема евентуално три кутии pick n dazzle, ама последен шанс, да видим какво ще изпратят този месец.
Едва ли утре ще е в Спиди, вероятно на 07.03 ще пристигне.

# 707
Аз затова не се абонирам- избирам си кутии според нуждите.

# 708
  • USA
SACHAJUAN са сравнително скъпа марка.,също е и име, и съм изненадана да ги видя в бг бюти кутия.
Шампоани/балсами по $30.
Помня,че съм пробвала неща от тестери.

# 709
  • София
Това изглежда любопитно. Само не разбирам на Фитокод този лосион всъщност тоник ли е. 🤔

# 710
Не издържах и си поръчах кутията на C.L.L.C. Надявам се да се погодят продуктите с 40 годишната ми кожа.
Моля за отзиви за спиралата на  skinChemists от януарската кутия на Кибрит. Чудя се дали да я отварям. Вълнува ме най-вече дали се разбира добре с очите.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 14:57 от BettyBoop

# 711
Ето я белебокс
Скрит текст:

Червилото молив ми допада, сенките също, гъбата ще използвам, за да махам маските за лице, скраба с кафе също ми харесва, единствено ръкавицата за ексфолиране няма да използвам.

# 712
  • Бургас
Не издържах и си поръчах кутията на C.L.L.C. Надявам се да се погодят продуктите с 40 годишната ми кожа.
Моля за отзиви за спиралата на  skinChemists от януарската кутия на Кибрит. Чудя се дали да я отварям. Вълнува ме най-вече дали се разбира добре с очите.
С моите се разбира.
И прави миглите хубави, макар че вчера си купих Nude look Golden Rose за 7 лв и повече ни допада от skinChemists, за която бяха обявили доста висока реална цена.

# 713
С моите се разбира.
И прави миглите хубави, макар че вчера си купих Nude look Golden Rose за 7 лв и повече ни допада от skinChemists, за която бяха обявили доста висока реална цена.

за мен спиралата еедно от нещата, при които цената не определя качество
Например много от спиралите на Lancome и Clinique не са добри на моите мигли, но на Essence и Catrice да :p

# 714
Един глас и от мен за Catrice, цялата ми декоративна козметика е от тях. Всичко ми харесва, особено червилата и спиралите.

# 715
  • Бургас
Червилата на Катрис тип гел са страхотни, наскоро си взех и на Есенс едно, същото е като усещане и ефект.
И спирала на Катрис имах много хубава.

Да видим утре гланцът на Dr.H дали ще е толкова хубав,колкото кремовете.
И какво ще има в кутийката.

Bellebox са сложили странни сенки, на снимките ми изглеждат много оранжеви.
Радвам се, че я пропуснах тяхната кутийка.
За другия месец пише ли какво ще има в нея?

# 716
Явно съм пас за всички кутии този месец. Нищо не ми грабна интереса. Но за сметка на това, направих няколко поръчки с корейска козметика и грижа, някои от нещата дойдоха и съм доволна.
Един от продуктите е точно спирала, реших да рискувам, защото от години не мога да заменя с нищо The One на Орифлейм Joy Е, май си намерих вече, въпреки, че е водоустойчива. Много съм доволна.

# 717
  • Асеновград
Може ли някой да каже какво са издали белбокс за другуя месец?
И аз този месец останах без кутия.🙄😄 Но аз имам толкова много козметика че много трудно нещо да ме грабне да си взема кутията заради него. Трябва да е позната марка и нещо което не съм пробвала, а знам че е хвалено.

# 718
  • София
Честит празник на всички дами тук!

Преди малко взех HeyBea...най-разочароващата кутия досега. Нищо общо с предишните им.....а не е малко пари Sad

# 719
  • София
Дай да я видим!

А и никой не показа Кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт