На море в Турция - тема 77

• 71 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте
Насочил съм се към XORIA DELUXE HOTEL, Алания - не намирам никакви отзиви обаче за него тук, не ми излиза и в Booking...Бих бил благодарен, ако някой сподели впечатления.
https://tophotels.ru/hotel/al317834

Явно няма да е този хотел...Sweat Smile
Продължаваме търсенето. Благодаря!

# 316
Здравейте,
Другата година за първи път ще ходим на почивка в Турция със собствен превоз и сме си харесали Palm Wings Beach Resort, Кушадасъ за 9 нощувки от 24.06.
Може ли мнения за хотела?
Уникално е, няма да съжалявате! Храна, плаж,забавления- всичко е на ниво!

# 317
Здравейте, някой да е ползвал бус под наем или нает със шофьор до Кушадасъ?Ние сме 9 човека,от които 3 деца и до сега не сме били в Турция и затова търся варианти.

# 318
  • София
Аз се зачудих дали да не запазя все пак втора почивка и да отидем и есента 🙂 Били сме винаги в Белек, но се замислих над Лара- имате ли впечатление за Ic green palace? Видях разни популярни хотели като Delphin, но не харесваме такива огромни сгради на много етажи… имате ли други препоръки? Дали началото на октомври ще е приятно. Не искаме да е горещо в никакъв случай заради компанията. Дали има места за разходка в района вечер?

# 319
  • Sofia
Октомври си е перфектен за тази част. Над 30°С на въздуха и около 27-28 на водата. Единственият проблем, че рано се стъмва.

# 320
  • София
Октомври си е перфектен за тази част. Над 30°С на въздуха и около 27-28 на водата. Единственият проблем, че рано се стъмва.
и вторият не по-малък проблем е, че водата в басейните е студена.
и накрая третият голям проблем за октомври е орязването на ол инклузива и по-лошия сервиз предвид края на сезона и умората в персонала.
Абе не напразно октомври си е бюджетен вариант за почивка.....
Местата за разходка са около обособените търговски зони, водопадите Дюден, и цяла една прекрасна Анталия, която е на двайсетина минутки с автобус №7

# 321
  • Пловдив
Роже още ли си в Анталия?Сподели в кой хотел беше.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 12:59 от slavei4e

# 322
  • Beyond the Frontiers
и вторият не по-малък проблем е, че водата в басейните е студена.
и накрая третият голям проблем за октомври е орязването на ол инклузива и по-лошия сервиз предвид края на сезона и умората в персонала.
Абе не напразно октомври си е бюджетен вариант за почивка.....

Ааа, зависи от хотелите. Риксос Белек, Гюрал, Мегасарай и още няколко бяха пълни на 100% октомври тази година, и всичко функционираше на макс. Да не говорим за отопляемите басейни в част от тях...

# 323
  • Sofia
Роже, прав си! Но като човек избягващ басейните, не им отдавам голямо значение. Simple Smile За умората на персонала, също е вярно.
Скрит текст:
Това най-добре си личи, когато почиваш в един и същ хотел в началото, и в края на сезона. Да, има разлики, но леките неудобства са нищо на фона на възможността за морска почивка през октомври, на час и половина от България, с прекрасно време, много добра цена и отлично обслужване. А при нас вече си е студ. Simple Smile

# 324
  • София
Ааа, зависи от хотелите. Риксос Белек, Гюрал, Мегасарай и още няколко бяха пълни на 100% октомври тази година, и всичко функционираше на макс. Да не говорим за отопляемите басейни в част от тях...
не само Риксос, Гюрал и мегасарай са били пълни този октомври, а всички хотели в Анталия, защото удължиха лятната концепция чак до 15 ноември заради хубавото време. Не очаквах, че и след новогодишните празници ще има пълни хотели, но като отидохме на 8 ми януари в Cullinan Belek хотелът беше пълен на 95%.
Отопляеми басейни през октомври няма. Отопляват се от 1 ноември до 30 април. В Риксос Премиум до 10 май.

# 325
  • Beyond the Frontiers
Роже, лично го тествах октомври. Отопляваше се басейна и в Гюрал в Кемер, и в Риксос Премиум, и в Свандор...Дето се вика ръка да пипне, око да види.

# 326
  • София
Роже, лично го тествах октомври. Отопляваше се басейна и в Гюрал в Кемер, и в Риксос Премиум, и в Свандор...Дето се вика ръка да пипне, око да види.
Галактик, супер, зная си аз, че по-добре някой опитал на място да даде информация, вместо да вярвам на зимните им концепции Simple Smile

# 327

Това ми напомни една случка сега на НГ в Pine Beach. Понеже един от външните басейни пише, че е с морска вода и на няколко пъти виждах хора, как пипат с ръката и после си я облизват, за да са сигурни, че е с морска вода Laughing

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 13:29 от viliiianka

# 328
  • София
Благодаря. В Гюрал басейна до плажа се отопляваше и края на май месец, преценяват според времето според мен- имаше няколко вечери с превалявания и заради това сигурно.

# 329
Здравейте, бяхме се спряли на Tui magic life jacaranda, но ми се видя далеч плажа и туроператора ми предложи Камелиите. Сега обаче не мога да реша дали да е Фулия или Селин. Ще  съм благодарна ако някой ми каже плюсове и минуси. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт