На море в Турция - тема 77

• 71 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Такаа....получих си офертата за Vogue Bodrum....За активния сезон началото на август. За 5 човека  - 7 нощувки, трябва да продадем гарсониера с прилично местоположение. За двойка - може и само с колата да се размина, новичка ми е сравнително......Даммм... :Simple Smile)
Та тъй - пресни отзиви за Labranda TMT Bodrum?

# 301
  • Варна
Такаа....получих си офертата за Vogue Bodrum....За активния сезон началото на август. За 5 човека  - 7 нощувки, трябва да продадем гарсониера с прилично местоположение. За двойка - може и само с колата да се размина, новичка ми е сравнително......Даммм... :Simple Smile)
Та тъй - пресни отзиви за Labranda TMT Bodrum?

Емиии - честито. Ще се разделите само с гарсониерата, лозето обаче ще ви остане непокътнато. Освен, ако не не ви хареса толкова, че да пожелаете и втора почивка, тогава ще отиде и то горкото при гарсониерата. Ха ха.

# 302
Здравейте! Моля за препоръка за 5*/5*+  хотел с пресни отзиви. Последните, в които сме били са Кефалука, Бодрум - преди 4 год., Тюран, Мармарис -преди 3 год. Преди 2 год имахме резервация за  Вог, Бодрум, но трябваше да я отложим. Сега чакам оферта отново за там, но ми се ще и други опции да имам. Та ще съм благодарна за идеи. Simple Smile
Здравейте, може ли да кажете как беше в Кефалука?

# 303
Направих резервация за септември за Vogue Supreme, Бодрум, през ТА. Много рових още от началото на октомври, но така и не попаднах на добри и изгодни цени на сайтовете на хотелите, нито пък на платформите за резервация, вкл. и английски такива. Дано съм уцелила в избора, защото водещото беше да има забавления за порасналите ми тийнки, да има хубава храна и вносен алкохол, както и сносен плаж.

И аз много рових за този хотел, но все скъпи оферти.  Клер през коя агенция резервира?

Емералд, собствен транспорт. Някъде четох, че са представители на хотела за България и затова се свързах с тях. Цената не е ниска - 4 души сме, децата са големи. Но поне се надявам да си заслужава.
А каква е цената и за кой период?

# 304
С уговорката, че беше преди 4 години - страхотно! Хотела - интересен, като сграда, на склон, повечето етажи - под основното ниво, по склона . От балконите на стаите - супер гледка към морето. Просторни и удобни стаи, почистване безупречно, всеки ден смяна на хавлии/ бельото-на 2 дни/, зареждане на козметики и минибар - няколко вида безалкохолни, бира, вода. За храната няма смисъл да коментирам - и в ресторантите, и по всичките останали места през деня. Обслужването - е, там беше на-доброто!, а хич да не е сме ходили из тия курорти. Сервитьорът стоеше до масата  и само наблюдаваше дали на някой не му свършва питието и веднага предлагаше ново/ а сервиз не беше включен, като навсякъде/. На мен първо ми беше неудобно да ми сервират, после - неудобно да им отказвам. Всяка вечер ни питаха  коя маса да ни запазят за другия ден. А за анимацията - такова настроение другаде не съм виждала да създават - абсолютно непринудено, ненатрапчиво, те самите така се забавляваха, че няма как да не се подведеш. И да не се заклатиш на музиката в 10 сутринта край басейна. Анимация /и за малки, и големи/ имаше и извън басейните - кеф ти стрелба с лък, кеф ти забавни игри....Програмата вечер също беше на ниво и доста забавна, с участието на зрителите.
Басейните - въпреки, че беше пълно, имаше достатъчно шезлонги и шатри, не беше претъпкано. Водни пързалки - май не бяха много, но достатъчно за децата. За плажа също не се сещам/не си падам/, но като че ли беше малък, а имаше голяма платформа в морето.
Ако са запазили нивото - препоръчвам с две ръце.

# 305
  • Пловдив
Хотелите в Бодрум държат високи цени.Следя ги от няколко години защото не сме били там.Но с тези цени и предлагане ме отказват и винаги се връщаме в Анталия.Забелязвам също ,че някои хотели от ноември до сега доста си вдигнаха цената а други си стоят на същото място.

# 306
С уговорката, че беше преди 4 години - страхотно! Хотела - интересен, като сграда, на склон, повечето етажи - под основното ниво, по склона . От балконите на стаите - супер гледка към морето. Просторни и удобни стаи, почистване безупречно, всеки ден смяна на хавлии/ бельото-на 2 дни/, зареждане на козметики и минибар - няколко вида безалкохолни, бира, вода. За храната няма смисъл да коментирам - и в ресторантите, и по всичките останали места през деня. Обслужването - е, там беше на-доброто!, а хич да не е сме ходили из тия курорти. Сервитьорът стоеше до масата  и само наблюдаваше дали на някой не му свършва питието и веднага предлагаше ново/ а сервиз не беше включен, като навсякъде/. На мен първо ми беше неудобно да ми сервират, после - неудобно да им отказвам. Всяка вечер ни питаха  коя маса да ни запазят за другия ден. А за анимацията - такова настроение другаде не съм виждала да създават - абсолютно непринудено, ненатрапчиво, те самите така се забавляваха, че няма как да не се подведеш. И да не се заклатиш на музиката в 10 сутринта край басейна. Анимация /и за малки, и големи/ имаше и извън басейните - кеф ти стрелба с лък, кеф ти забавни игри....Програмата вечер също беше на ниво и доста забавна, с участието на зрителите.
Басейните - въпреки, че беше пълно, имаше достатъчно шезлонги и шатри, не беше претъпкано. Водни пързалки - май не бяха много, но достатъчно за децата. За плажа също не се сещам/не си падам/, но като че ли беше малък, а имаше голяма платформа в морето.
Ако са запазили нивото - препоръчвам с две ръце.
Много благодаря! 😘Запазили сме вече, дано да е същото нивото от преди 4г.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 15:11 от pipi777

# 307
  • София
Здравейте, надявам се въпросът ми да е уместен, до сега няколко години ходим на Дюни с много компромиси и мисля, че сме готови да пробваме някой турски ол инклузив Simple Smile Много ми се иска (естествено за някакви нормални цени) да имаме:
- да се пътува със самолет
- да има аквапарк и/или водни забавления
- плажът на морето също да става и да е плитко в началото
- да има анимация/забавления
- храната да е хубава/качествена, не държим на изобилие, а по-скоро на качество
- настаняване за двама възрастни с две деца между 2-12г. в нещо като апартамент или студио, което децата са в отделно помещение (не е задължително)

Някой има ли отзиви за TUI Pegasos Resort в Анталия?

Като чета, оставам с впечатление, че някои хора предпочитат с автобус, има ли конкретна причина. Дали трансферите от летището са кофти изживяване?

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 16:01 от jenn_kata

# 308
  • Sofia
Не, трансферът не е кофти, но времето му зависи от отдалечеността на избрания хотел. С най-кратък трансфер са хотелите в Лара, после е Белек, Сиде и накрая Алания, която е най-отдалечена. Не съм много запозната с хотелите в Алания, които избягвам заради по-дългия трансфер и по-каменистите плажове, но и там има хотели с хубав плаж. Добър хотел с хубав пясъчен плаж, плавен преход и близо до летището е Gural Premier Belek, ако цената му Ви устройва, няма да съжалявате.

# 309
Здравейте, надявам се въпросът ми да е уместен, до сега няколко години ходим на Дюни с много компромиси и мисля, че сме готови да пробваме някой турски ол инклузив Simple Smile Много ми се иска (естествено за някакви нормални цени) да имаме:
- настаняване за двама възрастни с две деца между 2-12г. в нещо като апартамент или студио, което децата са в отделно помещение (не е задължително)

Като чета, оставам с впечатление, че някои хора предпочитат с автобус, има ли конкретна причина. Дали трансферите от летището са кофти изживяване?
Основната причина е цената.

# 310
  • Sofia
Тук май има немалко фенове на Дюни. И ние сме като вас - търсещи турския Дюни Simple Smile
Малко сте закъснели за ранни резервации и за самолет ще трябва да платите малко повече от Дюни.
За сравнение - ние сме със същите изисквания като вас (с малко по-големи деца, така че към нашите изисквания са и спортни площадки), избрахме Tui Majic Life Jacaranda в Сиде - фамилна стая, която представлява две свързани, на сайта им в раздел Rooms може да видите какво представлява Family room: https://www.magiclife.com/en/en/resort-holiday/turkey/jacaranda/ … sort-details/#c61
Иначе по отзиви - отлична храна, прекрасно зелено и поддържано, хубав плаж и море, много забавления, т.е съвсем близо до Дюни, но очаквам все пак тази толкова хвалена Турция да ме изненада приятно с по-високо качество.
За малки деца гледах и Vouge Bodrum.
Малко по-евтино може да видите и Von resort.
Като цяло - на мен ми се струва по-скъпо от Дюни, но сравнявам с цени от предни години и не знам Дюни колко искат сега. За сравнение - ранни резервации (през ноември) за Tui Majic Life, 7 дни със самолет в началото на септември, 2 възрастни и 2 деца ми струва 6600лв.
Относно автобус/самолет - да основната причина е цената, но също споделяно в темата е и, че със самолет се губи един ден в пътуване, а доколкото разбирам автобусите пристигат по-рано през деня, предполагам пътуват нощем.

# 311

За Турция най подходящ период са юни и септември - по топла е водата с 2 -3 градуса 27 - 28
Самолета намалява почивката с два дена и оскъпява с 400 + лв.  на човек и са само за 7 дни.
Всички хотели имат аквапаркове, с различна големина и атрактивни забавления за деца и възрастни,
 зависи от нивото и цената на хотела.
Най хубавите плажове със ситен пясък и плавен преход в морето са в Сиде, района около Камелиите.
Всички хотели имат фамилни стаи с две отделни помещения.
Качеството на храната и обслужването зависят от нивото и цената на хотела. За предпочитане е хотела
да е нов или със скорошна реновация.
Пътуването с автобус има своите предимства и недостатъци, един цял ден в повече, тръгва се сутрин от
9,30ч. и се пристига към 6,30 - 7,00ч. в Сиде пътува се около 20ч. На 3 часа се правят почивки по 20-30минути.
По ниската цена компенсира неудобствата при пътуването с по висок клас хотел или по дълга почивка.
Трансфера е в зависимост от разстоянието до хотела, приятно е изживяването при обикалянето на хотелите.
При избор на хотел четете отзивите за конкретен хотел и гледаите  видеоклиповете в youtube. Така ще
придобиете най точна представа за хотела, обслужване, стаи, храна, територия, плаж и развлечения...
Цената определя нивото и качеството на хотела.

# 312
Здравейте
Насочил съм се към XORIA DELUXE HOTEL, Алания - не намирам никакви отзиви обаче за него тук, не ми излиза и в Booking...Бих бил благодарен, ако някой сподели впечатления.

# 313
Здравейте
Насочил съм се към XORIA DELUXE HOTEL, Алания - не намирам никакви отзиви обаче за него тук, не ми излиза и в Booking...Бих бил благодарен, ако някой сподели впечатления.
Излиза в Букинг

# 314
  • Варна
Здравейте
https://tophotels.ru/hotel/al317834

Общи условия

Активация на акаунт