На море в Турция - тема 77

• 71 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Скрит текст:
Здравейте!
За жалост някои от хотелите, от които сте останали доволни, нямат места за нашият период.
За сега се спрях на няколко хотела, но искам да се допитам до вас. Прочетох коментарите на първа страница.
Хотелите, които съм набелязала са:

My ella Bodrum
Side royal palace
Side royal style
Side turan prince
Oz hotel Side premium
Vonresort

Благодаря и хубав ден!
Туран или Вон.И двата са с хубави отзиви и хубав плаж.
От изброените определено Вон или Туран, който и да изберете няма да съжалявате. В първия е възможно да преобладават българите, зависи от периода, а и това невинаги е лошо.Simple Smile

# 241
Благодаря на всички за съветите! Решихме да резервираме в Arcanus Side пред местна агенция, която даде отлична оферта.
Та , живот и здраве, на 20.05 летим за Сиде. Бяхте ми много полезни, така че ще продължавам да ви следя и ще напиша впечатленията си, когато се върнем!

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 19:46 от Anelia20

# 242
Благодаря на всички за съветите! Решихме да резервираме в Arcanus Side пред местна агенция, която даде отлична оферта.
Та , живот и здраве, на 20.05 летим за Сиде. Бяхте ми много полезни, така че ще продължавам да ви следя и ще напиша впечатленията си, когато се върнем!
Дали може да споделите за офертата, която сте получили? Все още избираме и ще ми е в помощ Simple Smile

# 243
  • Sofia
Живи и здрави, и ние летим на 20.05. от София. Simple Smile Приятна почивка!

# 244
Дали може да споделите за офертата, която сте получили? Все още избираме и ще ми е в помощ Simple Smile

Здравейте!
Първата оферта на агенцията беше 2500лв. За справка в другите големи агенции стига цената до 2700лв. Тез тур ми предложиха 2560лв. В последствие агентката ми направи още 100лв отстъпка, защото се оказа, че сме колежки със сестра и.
Та крайната цена е 2400лв за двама възрастни,със самолет.

Crystal_Noir, пропуснала съм вашата резервация за къде беше?

# 245
  • на село
Някой с лични впечатления от плажа пред TIU Blue Barut Andiz в Сиде? И изобщо всякакви лични впечатления и съвети ще са от полза.

# 246

Здравейте!
Първата оферта на агенцията беше 2500лв. За справка в другите големи агенции стига цената до 2700лв. Тез тур ми предложиха 2560лв. В последствие агентката ми направи още 100лв отстъпка, защото се оказа, че сме колежки със сестра и.
Та крайната цена е 2400лв за двама възрастни,със самолет.

Crystal_Noir, пропуснала съм вашата резервация за къде беше?
Благодаря ви, а коя е агенцията на която се доверихте?

# 247
Нели, Хира тур Благоевград е агенцията.

# 248
Само да вметна нещо, информативно. Когато направихме нашата резервация пишеше, че цените са валидни до 31.01. Вчера гледахме за едни приятели и изненада, цената беше с 200лв нагоре. Другото, което ми направи впечатление е, че друг път винаги пише...,, цени с ранни записвания до дата еди коя си,, сега някак си други изглеждат нещата (сайта на Емералд) някак не достатъчно ясни🙃

# 249
  • Beyond the Frontiers
Цените са валидни до 15.01 или 31.01.
Цените обаче могат да се променят по всяко време.

# 250
  • Sofia
Така, дръжте се здраво да не паднете от смях с въпроса ми. Какъв е смисълът от а ла карт ресторантите? Какво по-различно ще получим, ако ги посетим? Резервирахме ултра ОИ, ще имаме храна на разположение по всяко време, като чета отзиви на били в хотела - вкусна и разнообразна. Та какво ще ни даде а ла картът като преживяване, което няма да го има в другите ресторанти? Наистина не разбирам, простете невежеството ми Simple Smile
Тези ресторанти обикновено изглеждат по-луксозно от основния. Ако имате някакъв личен празник-ще вобслужат персонално, или пък може да искате да се снимате за Инстаграм в по-изискана обстановка Simple Smile .

# 251
Така, дръжте се здраво да не паднете от смях с въпроса ми. Какъв е смисълът от а ла карт ресторантите? Какво по-различно ще получим, ако ги посетим? Резервирахме ултра ОИ, ще имаме храна на разположение по всяко време, като чета отзиви на били в хотела - вкусна и разнообразна. Та какво ще ни даде а ла картът като преживяване, което няма да го има в другите ресторанти? Наистина не разбирам, простете невежеството ми Simple Smile
Тези ресторанти обикновено изглеждат по-луксозно от основния. Ако имате някакъв личен празник-ще вобслужат персонално, или пък може да искате да се снимате за Инстаграм в по-изискана обстановка Simple Smile .
Значи ще се възползвам със сигурност!Живот и здраве ще празнувам рожден ден, точно по време на почивката ни в Турция.

# 252
  • Sofia
Моля, Препоръчайте хотел само за възрастни, че спомените  ми са от деца, които крещат и те прескачат и в 5-звезден хотел, тичат и викат из спа зоната за релакс и пр.
Не вярвам, че го пиша, преди не разбирах защо има такова търсене на хотели за възрастни.
 Моите като малки никога никого не са притеснявали,  моя грижа беше така да ги възпитам, но за съжаление, масата родители нямат тези идеи.
Бяхме в Selene Beach & Spa Hotel - Adult Only. Най-спокойната почивка от години насам. Не е някакво чудо на чудесата, но е много чисто, на плажа е, храната-не е уау, но пък и ние не ходехме дори да обядваме. Анимация- през деня около басейна, вечер нямаше. Ако нещо конкретно Ви интересува-пишете на лично.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 14:35 от Darma4

# 253
Здравейте! Моля за препоръка за 5*/5*+  хотел с пресни отзиви. Последните, в които сме били са Кефалука, Бодрум - преди 4 год., Тюран, Мармарис -преди 3 год. Преди 2 год имахме резервация за  Вог, Бодрум, но трябваше да я отложим. Сега чакам оферта отново за там, но ми се ще и други опции да имам. Та ще съм благодарна за идеи. Simple Smile

# 254
  • Пловдив

Да споделя и аз.
Ползвахме рибният или морски (не помня как точно се водеше) на  Алвасис в Дидим и останахме очаровани.
Първо обстановката- на брега на морето, виждаше се залязващото слънце. Второ -обслужване на ниво.
Хубаво впечатление ми направи, че беше помислено и за децата- имаше в менюто за тях пица, спагети...
Иначе ние си хапнахме страхотно приготвена морска храна. Избираш от меню салата, основно и десерт, но отрупаха масата с разядки, предястия, хляб...
А бе заслужава си.
След това не сме ходили, защото на първата почивка след Ковид не работиха алаларт ресторантите в Лонг Бийч.
Това лято бяхме в Тренди Лара, но също пропуснахме, защото се заплаща и предпочетох тези пари да ги дам за такси за разходка до Легендите в Белек. Иначе ресторантите бяха доста и изглеждаха страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт