На море в Турция - тема 77

• 71 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Моля, Препоръчайте хотел само за възрастни, че спомените  ми са от деца, които крещат и те прескачат и в 5-звезден хотел, тичат и викат из спа зоната за релакс и пр.
Не вярвам, че го пиша, преди не разбирах защо има такова търсене на хотели за възрастни.
 Моите като малки никога никого не са притеснявали,  моя грижа беше така да ги възпитам, но за съжаление, масата родители нямат тези идеи.

# 226
  • София
Моля, Препоръчайте хотел само за възрастни, че спомените  ми са от деца, които крещат и те прескачат и в 5-звезден хотел, тичат и викат из спа зоната за релакс и пр.
Не вярвам, че го пиша, преди не разбирах защо има такова търсене на хотели за възрастни.
 Моите като малки никога никого не са притеснявали,  моя грижа беше така да ги възпитам, но за съжаление, масата родители нямат тези идеи.
Адам и Ева, Белек

# 227
  • София
Вижте Barut AndIz

# 228
  • Beyond the Frontiers
Във Фетие съм зазяпала аз: The Residence at TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye, Liberty Lykia Adults Only, Rixos Premium Göcek - Adult Only.
Между другото всички хотели висок клас имат adults only зони.

# 229
И в някои наши хотели има такива надписи в спа-зоните, но не се спазват. Когато се отнесеш към администрацията на спа-то, тя не взима мерки, най-много да получиш гневни упреци, че си претенциозен, от някоя мамаша.

# 230
  • Някъде в Европа...
Здравейте, резервирали сме от ноември месец за юни тази година Von resort golden Beach.
Някоя ходил ли е там да каже отзиви за плаж,хотел,града Сиде и като цяло.
Ние ще сме за 7 нощувки в периода от 9-16 юни ,двама човека ол инклузив.
Има много отзиви и тук и във фейсбук - групите, потърсете с търсачка и на стр.1. Поне от 2017 г е много резервиран от бг, като последните години силно предпочитан. Аз също смятам, гледайки за колко периоди е на Стоп, че ще е пълен с бг и предстоящия сезон.

# 231
  • Варна
Здравейте, от няколко дни чета отзиви и избирам между тези хотели - Tui pegasos World, Tui pegasos resort, Diamond premium,Royal garden, Sunis hotel Elita, Arcanis Side
Спрях се на Diamond premium, но пък минусите са, че е отдалечен и, че в морето много бързо става дълбоко. Влизането в морето не одобряват и туристите при  Sunis hotel Elita.Пегасос и Роял Гардън ги дават за хора без особени претенции.
В такъв случай, като че ли остава само Arcanus Side - вие какво мислите

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 08:15 от Liyan@

# 232
Добра новина за нас, които сме близо до Пловдив :
https://plovdivnow.bg/plovdiv/zapochna-prodazhbata-bileti-poleli … TpYVOiz6gNhD4V1do

Пловдив -Истанбул около 30 евро, и от там до Анталия , каца си на Сабиха Гьокчен Wink

# 233
  • Пловдив
Тази година чартъра който резервирах за Анталия е от Пловдив.Дано се осъществи.

# 234
Здравейте!
За жалост някои от хотелите, от които сте останали доволни, нямат места за нашият период.
За сега се спрях на няколко хотела, но искам да се допитам до вас. Прочетох коментарите на първа страница.
Хотелите, които съм набелязала са:

My ella Bodrum
Side royal palace
Side royal style
Side turan prince
Oz hotel Side premium
Vonresort

Благодаря и хубав ден!

# 235
Здравейте, загледахме се за почивка в Турция, за първи път ще ние. Попаднах на предложение за Севън Сийз със собствен транспорт. Питанката е става ли хотела - имаме дете на 8 години и как е пътя до там с кола?

# 236
Здравейте, от няколко дни чета отзиви и избирам между тези хотели - Tui pegasos World, Tui pegasos resort, Diamond premium,Royal garden, Sunis hotel Elita, Arcanis Side
Спрях се на Diamond premium, но пък минусите са, че е отдалечен и, че в морето много бързо става дълбоко. Влизането в морето не одобряват и туристите при  Sunis hotel Elita.Пегасос и Роял Гардън ги дават за хора без особени претенции.

Роял Гардън - Като хотел, обслужване и храна е много добър за цена си. В морето дъното e каменисто и скалисто
(разлята застинала лава) подхода към водата е с много ситни камъчета и трудно се излиза от водата.
 Arcanus Side - в момента му се прави голяма реновация.

# 237
Sunis Elita, за мен единствения минус е морето.

# 238
  • Пловдив
Здравейте!
За жалост някои от хотелите, от които сте останали доволни, нямат места за нашият период.
За сега се спрях на няколко хотела, но искам да се допитам до вас. Прочетох коментарите на първа страница.
Хотелите, които съм набелязала са:

My ella Bodrum
Side royal palace
Side royal style
Side turan prince
Oz hotel Side premium
Vonresort

Благодаря и хубав ден!
Туран или Вон.И двата са с хубави отзиви и хубав плаж.

# 239
.   Арканус е чудесен избор. Единствения минус е стръмното влизане в морето. Плажа е хубав, с нови шезлонги. Анимацията е на ниво, вечерните шоута са доста продължителни - понякога 2 часа. През ден има жива музика. Голяма територия с добре поддържан парк. Храната беше разнообразна и хубава, стаите не са уау, но са чисти. Вероятно след сегашната реновация ще има и там промени. С две думи - струва си парите.

Общи условия

Активация на акаунт