На море в Турция - тема 77

• 71 135
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
link=topic=1506905.msg45856045#msg45
Това лято бяхме в Тренди Лара, но също пропуснахме, защото се заплаща и предпочетох тези пари да ги дам за такси за разходка до Легендите в Белек. Иначе ресторантите бяха доста и изглеждаха страхотно.
[/quote] Бихте ли казали колко като сума Ви излезе таксито Лара - Белек ?

# 256
Някой има ли представа каква е цената за Аква парка в Ленд ъф легендс и на какъв принцип работи, в смисъл с карта ли, с входна такса ли? За вечерното шоу доколкото знам няма такса!

# 257
Някой има ли представа каква е цената за Аква парка в Ленд ъф легендс и на какъв принцип работи, в смисъл с карта ли, с входна такса ли? За вечерното шоу доколкото знам няма такса!

Цената е различна, както и при хотелите. Ние си взехме билети от туристичека агенция в самия хотел.

# 258
  • Sofia
Здравейте! Моля за препоръка за 5*/5*+  хотел с пресни отзиви. Последните, в които сме били са Кефалука, Бодрум - преди 4 год., Тюран, Мармарис -преди 3 год. Преди 2 год имахме резервация за  Вог, Бодрум, но трябваше да я отложим. Сега чакам оферта отново за там, но ми се ще и други опции да имам. Та ще съм благодарна за идеи. Simple Smile

Понеже и аз гледах Вог и сходни хотели, както съм писала по-горе ние избрахме Tui majic life Jacaranda в Сиде. Води се сравнително висок клас, отзивите са отлични, за съжаление не мога да споделя лични все още, но доста четох в нета. Поне по отзиви отговаря на изискванията ни за хубав плаж, качествена храна, чистота и много забавления. На нас ни хареса и защото предоставя възможности за спорт.

# 259
  • sofia
Ето тук задайте вашите дати, и ще разберете-
https://thelandoflegendsthemepark.com/en/
Всички тур. агенции, и посрещащите, и в и около хотела предлагат  посещение за цял ден на аквапарка, не мога да си спомня точно, нещо между 50-65 евро на човек.

# 260
  • Sofia
Anelia20, Diamond elite hotel (adults only), което беше водещо при избора.

# 261
............. Tui majic life Jacaranda в Сиде.............Поне по отзиви отговаря на изискванията ни за хубав плаж, качествена храна, чистота и много забавления. На нас ни хареса и защото предоставя възможности за спорт.
Нашите изисквания са същите /аз, лично, не държа на плажа, предпочитам повече басейни, но е ок да го има - за разкош/. Разгледах го, "звучи" чудесно, просто ми се искаше да е най-далече до Бодрум, пътуваме с кола и си правим програма и за пътя....Благодаря!

# 262
  • София
Щом търсите 5*+, то има по макс два три такива хотела в курорт въпреки че такова понятие 5*+ дали съществува в категоризацията- в Бодрум има феноменални хотели иначе- ако имах неограничен бюджет бих погледнала Amanruya, Mandarin oriental, Kempinski Barbarossa… Grinning
Jacaranda е обикновен масов 5 звезден хотел в средния клас.

# 263
Щом търсите 5*+, то има по макс два три такива хотела в курорт въпреки че такова понятие 5*+ дали съществува в категоризацията- в Бодрум има феноменални хотели иначе- ако имах неограничен бюджет бих погледнала Amanruya, Mandarin oriental, Kempinski Barbarossa… Grinning
Jacaranda е обикновен масов 5 звезден хотел в средния клас.
Ами, аз също нямам идея от тяхната категоризация, но ми е попадало в оферти. От Мандарин, като че ли не съм впечатлена, за Барбароса ще ми се "напукат петичките" /5100 Е за двама човека, 7 нощувки/ Sweat Smile , то и Amanruya /който ми хареса/- пак горе -долу толкова. Това през Букинг, де, ще търся оферти. А бюджета не е неограничен, просто искаме хубаво......Ама, ако ще са такива цените, може и да преосмислим концепцията за лятна почивка...Ей го де е Занзибар... Sweat Smile

# 264
  • Горна Оряховица
Цените определено ги е ударила инфлацията. Аз търсих, търсих, гледах, еми мерси ама ще пропуснем Турция. Под 4000лв и то със собствен транспорт няма оферта, която да ми е ОК за 2-ма + 2 деца на 4 и 7 години. Аз преди седмица си запазих в Египет в Шарм със билетите в хотел 5* и то много приличен за 4100лв.
Както каза Гретел , ей го Занзибар къде е за същите пари.

# 265
  • Sofia
Точно, за повече пари има много по-интересни дестинации. Малко литнаха в звездите цените в Турция, след някакъв момент/бюджет вече става безмислено, по-добре друга дестинация.

# 266
  • София
Да, абсолютно! За жалост не ми стиска с малко дете за екзотичните дестинации, преди това сме пътували. Живот и здраве, по-наттаък пак, че 5к за почивка края на май в Анталия тази година леко ми беше неочаквано. Иначе Египет мен лично не ми е привлекателна дестинация и винаги бих предпочела Турция независимо от цената

# 267
И на мен не ми допадна Египет, не знам, може би аз не бях проучила добре и, ако реша да дам втори шанс, ще бъда по-внимятелна...
Тунис също проучвах, но се отказах. Май на нас там няма да ни хареса.
Анталия е чудесна опция - близка дестинация,  прекрасни хотели, хем леко екзотична, хем някак близка... жалко, че цените тази година така неприятно ни изненадаха. Но инфлацията е осезаема във всяка сфера. И се надявам цените да се успокоят в близко бъдеще, а догодина оптимистично си пожелавам оптималните съотношения цена-качество, на които бяхме свикнали до скоро...

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 21:58 от Аркадия

# 268
Здравейте ! Извинявам се за нахлуването бих искала да помоля за отзиви за хотел  Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - Kuşadası от изминалото лято .В началната страница за хотела прочетох едно мнение от 2022 г. ако  има и други пресни отзиви ще ви бъда благодарна ако споделите тъй като имам предложение  за този хотел за почивка през тази година .Предварително благодаря на отзовалите се !

# 269
  • Burgas, Bulgaria
Момичета,  помагайте ,че ще се избием 😉😁😁
3 лета във VOGUE Бодрум,  1 лято Камелия К  ( никога повече )
Сега не знам на къде , тоест моят мъж иска към Фетие, заради плажовете.  Да ама  Liberty Fabay ми идва малък ,плюс това се плащат  допълнително  някои неща ( каквото и да значи това ) .
Аз искам като във  VOGUE  - влизам и ползвам всичко  .
Гледахме сега Гранада Белек.
Пътуваме със собствен транспорт.
Група сме.
Шумни ,ядем ,пием, пеем ,не правим бели ,на моменти  сме мното културни даже .
Та , дайте акъл за хотел с много забавления и да не получа удар от цената минимум  за 7 дни 😁
Деца ще има с нас , моите  ( ще ,са ) 11г .и 16г. (този знам ,че се води възрастен вече ) .
Другите са на по 17г.,18г .  , та не става и да е само за възрастни  хотела .

Общи условия

Активация на акаунт