На море в Турция - тема 77

• 71 128
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Защо Камелия никога повече?В Лара и Белек по-хубавите и скъпи хотели мисля ,че няма да допуснат   шумни гости.По скоро вижте някой хотел в Алания или в Егейска Турция.

# 271
  • София
На моменти сме културни, това ми хареса Smile Smile Два три пъти за 7 дни. Да, и аз искам да знам защо Камелията никогиш, че леееко взех да се напрягам.

# 272
  • Пловдив
link=topic=1506905.msg45856045#msg45
Това лято бяхме в Тренди Лара, но също пропуснахме, защото се заплаща и предпочетох тези пари да ги дам за такси за разходка до Легендите в Белек. Иначе ресторантите бяха доста и изглеждаха страхотно.
Бихте ли казали колко като сума Ви излезе таксито Лара - Белек ?
[/quote]
40 евро отиване и връщане.
Разбрахме се с човека къде и в колко часа да ни чака пред Легендите и ни върна в хотела. Тогава му платихме. Това пред хотела питахме няколко коли и хора колко ще ни струва и всички бяха с тази цена.
В последствие разбрах, че ако си извикаш такси и те кара на включен апарат е 1$ на км- което е около 10 $....но пък после след шоуто трябва да търсиш пак такси да хващаш.

# 273
Това лято бяхме в Тренди Лара, но също пропуснахме, защото се заплаща и предпочетох тези пари да ги дам за такси за разходка до Легендите в Белек. Иначе ресторантите бяха доста и изглеждаха страхотно.
Разбрахме се с човека къде и в колко часа да ни чака пред Легендите и ни върна в хотела. Тогава му платихме. Това пред хотела питахме няколко коли и хора колко ще ни струва и всички бяха с тази цена.
В последствие разбрах, че ако си извикаш такси и те кара на включен апарат е 1$ на км- което е около 10 $....но пък после след шоуто трябва да търсиш пак такси да хващаш.
[/quote]А, защо въобще трябва да се разправяте с тези таксите. Има си долмуши, които спират пред Легендите и си пестите парите. Пред всеки хотел в Белек има спирка на долмушите и билета е нищо пари.

# 274
  • София
Аз също предпочитам такси. С долмуш на отиване ок, но вечер шоуто свършва късно лятото и таксито те чака отпред и директно в хотела 🙂 А с малки деца в тези долмуши хич не ми допада идеята.

# 275
  • Пловдив
А, защо въобще трябва да се разправяте с тези таксите. Има си долмуши, които спират пред Легендите и си пестите парите. Пред всеки хотел в Белек има спирка на долмушите и билета е нищо пари.
[/quote]

Защото почивахме в Тренди Лара и нямаше долмуш.

# 276
  • Burgas, Bulgaria
Еее ,Вие да не каже човек как стоят нещата.
Ми  когато  ходите по почивки ако само си мълчите , при нас не е така- смеем се много  ,играем игри, супер компания сме , никога от никъде не са ни гонили ,дори напротив , не знаех ,чи сте само буквалисти тук .
Камелия не ми хареса ,бяхме в къщите  във фамилна стая - страшна мизерия беше , храната в К клуб също пълна трагедия. Да ,това беше преди няколко години и не е нужно да се напрягате . Не знаех тогава ,че е евтиния вариант и съответно  не предлага нищо .

Всъщност , аз влязох да търся Роже и негови постове ,но по-добре май да ходя във фб групата .

# 277
.......... след някакъв момент/бюджет вече става безмислено, по-добре друга дестинация.
Зависи от нагласата за почивка. Ние сме по-скоро така:

.................. и винаги бих предпочела Турция независимо от цената
Много работим и през голямата лятна почивка искаме да почиваме - 8 дни да лежим на шезлонг, да ядем, да пием "на корем", най-резките движения да са до бара за мохито, или от спа-то до леглото. Да няма от какво да се оплачеш и какво да те подразни.  Всички знаем, че в турските хубави хотели предлагането, обслужването и анимацията нямат аналог.
Пътуваме с кола, винаги разделяме пътя с нощувка на интересно, некурортно място. Последния път спахме в Бергама -  турско градче до Измир, световно известно със  производство на килими, златарството и  древни гръцки и римски руини. Дюкяни, атмосфера - толкова автентично, все едно си в 1001 нощи. И хотела беше супер - https://www.attalossuiteshotel.com/en
Иначе за другите дестинации-  ходим, но с повече разглеждане и обикаляне, та не си го броим за Почивката.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 11:56 от Гретел

# 278
Ние също си харесваме Турция и си я предпочитаме. Сефте сега за НГ бяхме там и ни хареса. Да, вярно е, че не празнуват толкова тържествено, като нас, но хората се бяха много постарали, даже престарали, да бъде официално всичко. Но за тези пари 5 дни ултра ол, темературата на възхуда на слънце достигаше 25градуса, басейни, спа зона и много организирани забавления за децата - еми "мерси съм" за Велинград.
Инфлацията е на всякъде за съжаление. Дъблоко се съмнявам, че цените в България и Гърция ще останат непроменени, качеството на услугата дори няма да коментирам. С повече ровене, резервиране о`време и с някой друг компромис, пак ще летуваме в Турция Simple Smile

# 279
Еее ,Вие да не каже човек как стоят нещата.
Ми  когато  ходите по почивки ако само си мълчите , при нас не е така- смеем се много  ,играем игри, супер компания сме , никога от никъде не са ни гонили ,дори напротив , не знаех ,чи сте само буквалисти тук .
Камелия не ми хареса ,бяхме в къщите  във фамилна стая - страшна мизерия беше , храната в К клуб също пълна трагедия. Да ,това беше преди няколко години и не е нужно да се напрягате . Не знаех тогава ,че е евтиния вариант и съответно  не предлага нищо .

Всъщност , аз влязох да търся Роже и негови постове ,но по-добре май да ходя във фб групата .
За коя фейсбук група става въпрос?

# 280
[/quote] Бихте ли казали колко като сума Ви излезе таксито Лара - Белек ?
[/quote]
[/quote] Много благодаря.

# 281
  • София

#мадамтиква, ще се радвам ако мога с нещо да ти помогна. Всъщност и в момента съм в Белек Анталия

# 282
  • Варна
Здравейте, ние се спряхме на Arcanus Side Resort по препоръка на туроператора и безброй клипове и отзиви в Интернет - https://tophotels.ru/hotel/al132310/reviews. Хареса ни близостта до Сиде, плажа, анимацията.Благодаря на хората, които откликнаха на постовете ми, надявам се да върна доброто отношение Simple Smile

# 283
Здравейте, ние се спряхме на Arcanus Side Resort по препоръка на туроператора и безброй клипове и отзиви в Интернет - https://tophotels.ru/hotel/al132310/reviews. Хареса ни близостта до Сиде, плажа, анимацията.Благодаря на хората, които откликнаха на постовете ми, надявам се да върна доброто отношение Simple Smile
Здравейте , ние също ще почиваме в Arcanus. След много четене и събиране на информация се спряхме на него. Предвид , че в момента тече голям ремонт на хотелската част се надявам да сме приятно изненадани . Единственият минус който споменават в коментарите е за бързо ставащото дълбоко море .

# 284
  • Варна
Здравейте , ние също ще почиваме в Arcanus. След много четене и събиране на информация се спряхме на него. Предвид , че в момента тече голям ремонт на хотелската част се надявам да сме приятно изненадани . Единственият минус който споменават в коментарите е за бързо ставащото дълбоко море .
Аз срещнах такъв минус за морето при Даймънд, за тук не съм срещала, даже има деца, които играят на плажа. Но, дори и да е така ще го приемем.
Относно цените - ние също премислихме ситуацията, обсъдихме Египет, Испания, Италия. Плюсовете в Турция, както са писали по-горе са в спокойствието, че трябва само да отидеш на летището и всичко друго е уредено. Откриването всекидневно на места за хранене и други приключения ще оставим за екскурзиите.

Общи условия

Активация на акаунт